**Buburuze de 2009 in actiune(14)**
Raspunsuri - Pagina 15
getik1 spune:
buna fetele
eu sunt in casa ca sta sa ploua iara
si mi sa luat ary doarme de vreo ora in timp ce am reusit sa fac niste clatite americane si un pic de ordine. ca in rest ary este duracell si nu mai pot face absolut nimic.
eu sunt pe antibiotic si paca sunt o leaca mai bine dar nu cine stie ce cand o sa fiu in stare de mai mult vin la o barfa
lavi am vazut pozele niste dulci totii
acu ies ca la mine tuna si fulgera si nu am impamantare la priza
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SoriLea spune:

ce greu e sa fii MAMA(sau mai bn spus dureros - ma refer la cazul meu)

Cand ma voi mai linisti, am sa va povestesc despre despartirea noastra dureroasa 

, acum nu va pot scrie prea multe ca si asa vad in ceata, asa am condus si de la tara pana la Bucuresti 
si doar sa vad un copil de varsta lui Razvan si imediat incep siroaiele sa curga 

Maine incep munca 
offf dc 
, mai vreau langa puiul meu scump 

Va doresc multa sanatate ca-i mai buna ca toate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
anna-mama spune:
Sorina, imi pare rau, stiu ca e greu, dar asta e, ai ales ce e mai bine pt el in momentul asta, la asta trebuie sa te gandesti. Poate peste putin timp o sa-l aduceti acasa si o sa-l dati la gradinita, o sa vedeti cum e mai bine pt voi.. haide, nu mai plange! Te pupam cu drag
Poze de la petrecere ai pus, ca eu am ratat ![]()
Cris, ce are Miru de trebuie sa o duci la dermatolog? Sanatate multa! 
Fetele, eu ma simt nasol, cu greata si oboseala toata ziua..nu am chef de nimic 

de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Picky, sanatate multa lui Stefi! 
Serialbastre spune:
Cris, chiar sunt curioasa daca poti sa renunti la calitatea de asigurat (la sanatate ma refer). Eu stiam ca daca esti salariat, nu se poate. Desi e o mare prostie, dar na! trebuie sa traiasca si ei.
Lavi, am admirat si eu rochia ta, ce-i drept suspinand: eu nu voi incapea in veci in asa ceva. Dar trebuie sa fie si mai grasute pe lumea asta, nu?! ![]()
Sorilea, imi pare tare rau pentru suferinta ta si te inteleg! Suntem langa tine! 
Anna, multa sanatate! Sa treaca repede perioada cu greturi.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
lavinia.p spune:
Buna dimi! Va servesc cu
, capucino, ceai, cioco calda.
Va multumesc mult pt complimentele si pt Rareselul meu si pt mine, m-ati facut sa prind incredere
Rochita si mie mi-a placut-o tare mult, am luat-o de pe picassa la super pret de criza
si mi-a venit ca turnata![]()
Cris rochita miresei a fost frumoasa dar nu merita banii aia, de 6000 de ron trebuia sa fie cel putin batuta toata cu pietre
...bine ca ti se vindeca ranile, ma bucur
, cu Miru ai fost la dr ? ce a zis?
Lali
multu...mi-ai facut pofta cu buruienile, parca as anca si eu o salata de cruditati
Serialbastreasa si Rares, tot pe topo ar fi....aseara am iesit intr-un parc frumos aici langa noi dar unde nu sunt topo, doar spatiu mult verde de joaca, caci la topo nu mai eram in stare sa fug dupa el dupa o zi de lucru
...parcul ala il lasam pt weekend cand mai adun energie![]()

Pickyofff, sanatate multa si sper sa nu fie nimic decat ceva usor 
Cris vaisamar de dr de la noi, urata patanie din pacate la noi se poate intampla orice in spitale si poti chiar muri dc nu ai bani sau toate hartiile de care au ei nevoie, birocratia asta
...sper sa fie ok Miru si sa nu fie nimic grav...multu de complimente
Ema multam fata, nu ma las la tine![]()

getiksanatate multa mami
sori imi pare rau ca e asa de grea despartirea la voi, la noi a fost mai usor, dar noi nu a trebuit sa-l ducem nicaieri. Te imbratisez si ai sa vezi ca o sa fie bine
Anna imi pare rau de greturi, sper sa nu te mai tina mult...ai fost la dr?
Serialbastre figura esti mami
Va las sa ma pot pregati de servici.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue

LA MULTI ANI Razvan Ionut

sa cresti mare si voinic

Mai fetetlor,sunt obosita de nu mai pot..sincer.E a douu zi in care miru se trezeste la 6 si putin si nu mai are somn
.Am incercat sa mai atipesc si al luat-o cu noi in pat,dar a dat din craci si s-a sucit de pe o parte pe alta pana m-a enervat.Acum e cu ta-su in pat si se converseaza
,iar mai devreme se stresau unul pe altul ca el vroia sa doarma si nu avea loc de ea si ea vroia sa ii dea la coaste
.Stai ca au coborat jos acum si ma freaca pe mine la melodie(ala mare),cred ca vrea sa-i spar vitrinele..
ema fata,m-a apuct 22:30 cu baia la maimuta si dupa uitasi de tine ca mi-a inceput serialul
.Da-mi un buzz si te rezolv
getik trage si tu fir in spatele casei,sapa gropile si fa legatura cu prizele si trage o impamantare
sory offf,fi tare.Era singura solutie acum,si e ok acolo la tara ca are cine sa stea cu el
.La-in scris la gradi?Poate din toamna il aduci acasa si il dai la o gradinita cu program prelungit,si dupa ce scapi de la munca il iei acasa.Asa il ai langa tine in fiecare seara.Sper sa ai o zi lejera la munca
ana or sa treaca si starile astea,asa e in prima parte,cand o mai creste burtica o sa fie mai bine,o sa vezi
.Mirunei i-au aprut niste pete pe manuta si se intind,maine abea o sa stiu de la ce si o sa ne si dea ceva ca sa dispara.Vladut ce face?
ana stiu sigur ca se poate renunta la asigurarea de sanatate de stat,numai ca nu stiu ce trebuie facut si unde trebuie mers.Trebuie sa ma documentez bine de tot inainte,ca daca ma duc la casa de sigurari si le trantesc ca nu mai vreu "serviciile" lor si refuz sa le mai dau bani lunar.Binenteles ca or sa o dea la intors ca doar nu or sa fie de acord ca sa piarda o fraiera care le umple buzunarele si ei freaca menta cand le ceri ajutorul.Asa ca m-am apucat de documenatat ce si cum si spre sa gasesc cat de curand informatii ce pasi gtrebuie s parcurg
Fi-mea vad ca a dat iama pe masa si haleste din farfuria lu ta-su carnita ce a ramas de aseara
fomista lu' mama![]()
![]()
[b]
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:

Razvan Ionut!Sa cresti mare,sa fii sanatos si fericit!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
La multi ani Razvan Ionut,sa cresti mare ,sanatos si frumos! Noroc ai deja,nu iti mai urez
!

Sorilea curaj mami
,hai ca o sa se obisnuiasca pana la urma. Te pup,nu stiu ce sa iti spun sa te incurajez
.
Anna te inteleg mamicule cu starile pe care le ai
,la mine au durat pana catre 18 saptamani
. Cand au inceput greturile l-au luat socrii pe PAul aproape 2 saptamani,sa ma pun pe picioare,ca nu ma puteam ocupa de el cum voiam. Te pup, sper sa iti treaca repede
.
Va pup pe toate ,ma intorc mai tarziu,acum as vrea sa iesim afara ,ca e soare.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
anna-mama spune:
Neata!
La multi ani, Razvan-Ionut! Sa cresti mare, sanatos si fericit! 
Lavi, am vazut si eu pozicile cu voi, sunteti niste frumosi, tu arati super super, cred ca e tare mandru sotul tau cu tine!
Iar Rareselul e un frumos 
Cris, offf, mititica, sper sa treaca repede bubitele. Apropo de sistemul medical de stat, eu la Vladut de cate ori am avut o problema mi-am facut programare la privat si am rezolvat rapid si eficient...incomparabil cu serviciile de stat.
Lali, stiu, si mie mi-e f greu sa mai fiu apta la cerintele lui Vladut cand mi-e asa de rau, dar ma gandesc ca el nu are nico vina si incerc sa ma intaresc! La mine la Vlad au tinut greturile pana la 16 saptamani, sper ca de data asta sa scap mai repede. Va pup si eu 
Eu ma duc sambata la doctor sa-l vad pe bebe, abia astept, sper sa fie totul in regula. Deja m-au luat emotiile ![]()