Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 11
Bebe Beca spune:
Pup fetele!
Este tare liniste aici...
ERTINA, multumesc mult pentru raspuns. Noi avem programare pe 2 iunie, abia astept.
NARCISA, a eliminat ce a mancat? Daca nu a eliminat cred ca ar fi bine sa mergi cu el la medic. Imi pare rau pentru accidentul cu ceaiul fierbinte. Este o varsta destul de pacatoasa, trebuie mare grija cu toate cele din jur.
ANDATA, bine ca ai reusit sa faci rost de bani. Ai naibii banii astia, cum ne guverneaza ei viata
Copiii mei nu dorm nici macar acum
. Nu inteleg de ce. Fetele sunt in pat de la ora 22, ca de obicei. Parca vad scandal dimineata la trezirea Rebecai.
Maine sper sa nu uit sa dau comanda de tort, ii vom face petrecere duminica Rebecai. Si luni vom vedea cum marcam momentul.
Bebe Beca spune:
Fetelor, cum a fost prima zi de munca? OTILIA, COSMINA? SORI si tu ai inceput tot astazi, sau de saptamana viitoare? Si cum a fost petrecerea?
Serialbastre spune:
Azi noapte am visat ca m-au sunat de la scoala sa ma cheme de maine, ca era o urgenta. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
SoriLea spune:

ce greu e sa fii MAMA(sau mai bn spus dureros - ma refer la cazul meu)

Cand ma voi mai linisti, am sa va povestesc despre despartirea noastra dureroasa 

, acum nu va pot scrie prea multe ca si asa vad in ceata, asa am condus si de la tara pana la Bucuresti 
si doar sa vad un copil de varsta lui Razvan si imediat incep siroaiele sa curga 

Maine incep munca 
offf dc 
, mai vreau langa puiul meu scump 

Va doresc multa sanatate ca-i mai buna ca toate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
laurraa spune:
pup fetele!
am trecut sa va salut, imi cer scuze ca nu am timp deloc, maine m-a chemat proful cu teza de doctorat la el si de vineri de cand m-a sunat sunt in criza de timp si "calare" pe teza, doamne ajuta sa o accepte si sa o dau odata sa scap, asa ca tineti-mi pumnii va rog
am vazut ca scrieti pe fbk, dar nici acolo nu am mai intrat demult; ;a ;iceu am fost, am facut cerere de revenire la locul de munca,insa de pe 18 cand ar tbui sa fie prima zi de lucru intru in concediu pana pe 13 iunie si apoi vacanta
; la universitate raman prof asociat si deci din toamna e serviciul meu cu forte depline
multumesc lui dzeu ca sa am timp de teza si cursurile ce le predau acum inafara Iasului.
si noi ne pregatim de petrecere intens caci duminica ii serbez ziua printesei, avem vreo 35 de adulti si 15 copii, asa ca am de lucru dar vineri abia pot face toate cumparaturile; noroc ca stam la casa si sa tina timpul cu noi sa stea lumea afara![]()
Maya mai nou face propozitii, de exemplu vroia sa-i dau o minge si imi zice :" Mani, te lloggg mingi Maya eu"![]()
, iar daca ii spun ca sunt suparata pe ea (pedeapsa ei cea mai crunta
) imi zice pe ton mieros:" Mani, ialta-ma te lloggg" si apoi fuge spre mine plangand, e o smechera.
va pup cu drag, imi scuzati lipsa, abia astept de saptamana viitoare sa intru un pic in relax
sper ca totul e bine aici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii
philip spune:
recunosc ca e mai usor sa scriu cateva randuri pe fb ![]()
otilia, andata, lucky, saru mana!
alynta, ce-au crescut copiii dar mai ales maria, am ramas masca
Lucky, felicitari de 2 ori!
andata 
clody, imi pare tare rau
sori 

si nu's ce-am mai vrut sa zic...
clodyac spune:
vreau si eu pe facebook pls
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Bebe Beca spune:
daca ai cont cauta-ma pe mine (stai sa vad ce nume am, cred ca ioana ionita) sa te adaug in lista de prieteni si apoi te bg in grup. Sau, daca ai ca prieten una din fetele de aici, te poate baga ea.
Bebe Beca spune:
SORI, 

, cred ca iti este tare greu. Multa putere iti doresc, sa treci repede prin perioada de acomodare