Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 10
otiliap spune:
oana mvt, matei va ramane cu unul din parintii mei. acum sper sa si reziste, pt ca de obicei, daca mama mea statea cu matei 1 - 2 ore imi spunea ca apoi se odihneste vreo ora, ca o epuizeaza.
apropo de intrebarile puse de medic, matei probabil ca spune 50 de cuvinte (nu le-am numarat), dar cu tot cu chineza lui...
. care e ideea cu intrebarile astea?? daca raspunsul nu e afirmativ la toate, ce se intampla?? de ex, matei nu doarme toata noapte (se trezeste si de 3 - 4 ori si cere sticla de lapte), peste noapte bea cam 450 ml lapte. 
beca, dar ce ti-a spus despre rata de insucces a sterilizarii?? nu te superi, nu?? ca te tot intreb, dar sunt curioasa... 
luckyblue, felicitari inca o data!! sara e minunata!! 
otiliap spune:
clody, imi pare rau pt sotul tau... 
ana micu, voi ce mai faceti?? 
ce bunatati mai pregatiti de mancare??
ce le mai dati puiutilor dimineata sa manance?? ca eu nu mai stiu... 
o zi faina sa aveti. 
clodyac spune:
buna dimi fetele
ana nu mai putem face nimic ... dupa ce a dat amenda politistul a spus ca ii pare rau ca a fost filmat si chiar nu are ce sa mai faca ... dupa ce a verificat si a vazut ca e prima amenda si dupa ce cris i-a spus ca vine de la tg mures si din cauza oboselii i-a parut rau politistului dar.... ideea era ca noi chiar suntem cu toate numarate iar o cheltuiala neprevazuta e
... dar dupa cum bine spuneti fie sanatate ca in rest ....ana iti multumesc pt intentie

sa aveti o duminica placuta si va pup

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Bebe Beca spune:
Pup fetele!
ERTINA, cat v-a costat consultatia la terapeut? Si o sedinta de kineto cat va fi? Cum este medicul?
OTILIA, mi-a spus ca legarea trompelor in timpul unei cezariene are sanse mai mari de rateu. Explicatia exacta am uitat-o
Dimineata Sara mananca fructe cu fulgi de cereale, sau cereale cu lapte, sau omletade diverse feluri, sau ochiuri romanesti sau iaurt cu cereale si miere si nu mai stiu.
La cina le pregatesc budinci diverse (de cartofi, branza, brocoli, conopida sau amestecuri), paste diverse (carbonara, bologneze, sau cu legume, sau doar cu sos de rosii)
La pranz ... ciorba mai rar. In rest tpt felul de mancaruri, vineri am facut risotto cu ficatel de pui si salvie. Ma uit pe blogurile culinare si ma inspir de acolo.
CarlaV spune:
Larisa e asa draguta cand zice "da-mi peshhhte", ca ii gasim cam in fiecare zi ceva cu peste numai ca sa o auzim cum spune.
Astazi a adormit la pranz in brate la Saby
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Asta am eu in cuptor acum http://savalaura.blogspot.com/2008/02/cornetti-cu-nutella-si-crema-pasticcera.html miroase....
sa vedem si cum vor fi ...
narcisica28 spune:
In sfarsit imi fac si eu timp sa ai scriu...
Despre noi : Din ciclul ce prostii fac copiii, avem 2 notabile :
a.inghitit o bucata din interiorul seringii de nurofen (cea mai tare) dupa ce i-am lasat-o sa o roada si sa isi maseze gingiile molarilor neiesiti...mama denaturata
b.a apucat cana cu ceai fierbinte de pe blat si si-a facut pe o mana 2 pete rosii pe antebrat...
Are un tranzit f ciudat : daca papa o banana micuta, a doua zi primul scaun este chin, se lasa cu plansete; a avut acum o sapt. scaune mai spre moale, de aceea i-am dat, ca de altfel am scos fructul respectiv din meniu din cauza problemelor; de vreo sapt pare sa aibe crampe in timpul somnului de pranz si se trezeste plagand si face tot plangand; momentul a cam coincis cu primul incident; nu am verificat fiecare scaun sa vad dc a eliminat bucatica cu pricina , e posibil sa fi ramas undeva sa il jeneze? Iar de vreo 2 zile au inceput crampele noaptea ca s-a strans la burtica din nou, azi dimineata par exemple s-a trezit la 6 si dupa 250ml lapte si ceva compot de prune a reusit abia la 8 sa faca cu plansete...

. El pana acum 3-4 luni avea 3-4 scaune pe zi, la fix 1-2 min dupa terminarea mesei, acum s-a dereglat de tot.
Si ca sa raspund Otiliei, noi dimineata la prima ora mancam fructele(para aproape nelipsita+alte fructe de sezon), dupa care ca gustare fie cativa biscuiti/crakeri nesarati/rondele de grau expandat/ou fiert/miere pe paine/rosii+castraveti+branzica - si eu sunt interesata de mic dejun sanatos pt pici, ma gandeam sa fac pateu de casa reteta Ioanei. Ca sa il fac sa bea lichide ii fac limonada cu miere.
La pranz noi bem laptic , cu gandul ca adoarme cu el si nu mai vrea titi, dar de unde, la fel de innebunit.
Dupa somn papam "ciorbica" care de cele mai multe ori este mai degraba un ghiveci de legume fiert, zeama de carne nu i-am facut niciodata special, accidental a mancat, carnita fiarta sau mai rar pe gratar, peste la cuptor doar cu lamaie.
Seara ii plac pastete diverse cu lapte, gris cu lapte, ii mai fac cus-cus, piure de cartofi, mancarica de cartofi, iaurt simplu, iaurt cu brocoli (acum nu mai vrea),mamaliguta cu branza, pe iarna : sfecla coapta si blenduita cu iaurt sa ii taie greata, piure de dovleac copt.
Rontaie cam des sticks cat mai nesarat, crakeri nesarati(am gasit in carrefour sau kaufland), bicuiti petit beurre, am luat si eu Leibnitz f buni dar scumpicei, acum avem niste gauffre bio cu miere...
Eu sare nu prea i-am pus in mancare considerand ca au rontaielile de care e dependent. Oare gresesc ?
narcisica28 spune:
Si cand sa terc sa va raspund, a venit Mos Ene foarte convingator, sotul deja doarme langa mine, Mihnu in dormitor ca nu s-a odihnit destul pe zi cred ca se pregateste deja de prima trezire(din cele ff multe) , asa ca ma retrag, va pupacesc pe toate cu mult drag.
ertina spune:
seara buna sau vise placute !..vad ca m-am mutat in schimbul 3.
Otilia, felicitari pentru bucatareala ! 
Narcisica, saracul Mihnea !...Mi-e teama ca trebuie sa mergeti la dr daca nu scoate bucata de plastic..off, mi-e o mila de el !
Carla, scumpa tare sirena ta !
Cand oi auzi-o si p-a mea sa zica mai multe cuvinte ?!...nici macar 10 nu zice, tot intr-o silabiseala o tine.
Ioana, dupa sfatul dr. am luat o pauza de kineto, pana nu aflam cauza nu mai continuam. Drept urmare mergem la sf. saptamanii la oftalmolog, iar dupa vom face un control orl. Abia apoi va decide ce ar fi bine pt athina. Cat despre bani am inteles ca o consultatie este 150 lei, iar sedintele de kineto variaza intre 60 si 80 lei, depinde de problema copilului ( asta am aflat prin telefon de la secretara, cand am sunat prima data sa fac programare ). Noua nu ne-a cerut bani pentru consultatie, cu toate ca am discutat mai mult de o ora. A spus ca platim la urmatoare intalnire, dupa ce vom avea raportul de la oftalmolog.
O seara buna, albinutelor !
andata spune:
Am apucat sa vad doar ca Andreea a luat trofeu. Bravo, campioana noastra, lasa-le pe americance ca sunt invidioase.
Eu am simtit zilele aste ca mor si inviu pana am facut rost de bani pt factura la energie. Oricate ore am pierdut pe holurile enel-ului tot nu am obtinut sa imi fie esalonata datoria. Am gasit in cele din urma, asa ca sunt relativ impacata, desi urmatoarea factura cu penalitatile de la asta ma salta iar la aproape 500 ron.
Noi sa fim sanatosi...
Acum stam mai mult pe afara, la calculator intru tot mai rar, de obicei ca sa verific mail-ul si sa sta din an in paste pe fb sau blog, mai ales ca acum am capatat mania economiei la energie. Ii terorizez si pe copii din acelasi motiv.
Peste o luna jumate incep examenele la cei mari, eu am emotii, ei nu.
Numar si eu saptamanile pe care le mai am cu pitica. Inca nu sunt convinsa ca vreau sa ma intorc la munca, salariile pe aici sunt foarte mici.
Va pup pe toate, pe pitici si pe mamicile care au inceput munca si pe celelalte care vor incepe. De fapt pup tot stupul.
Cu intarziere, ca de obicei, doresc la multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita