Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Camera e faina insa ... aici tre' sa visez si eu, ca n-avem spatiu. Poate daca o sa castig la lotto .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

eu am noroc ca avem ap de 3 cam si de cand ne-am mutat cam din mijloc am pastrat-o pt bebe...adica relativ goala. am doar un dulap de acte si un birou...care or sa zboare foarte repede

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Am si eu camera pentru bebe, proiectata special, dar va fi folosita cand va fi mai maricel, pentru ca la inceput va sta cu noi in dormitor, nu as putea sa il las singur in camera lui atat de mic. Sigur n-as dormi linistita.

8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetele care planuiesc sa imprumute scaune de masina sau sa le dea mostenire mai departe, aveti grija sa nu fie expirate. Au termen de garantie 5 ani, iar daca au fost implictae intr-un accident cat de mic nu mai sunt considerate safe. Trebuie sa stiti f bine de unde le luati si cum au fost intretinute.

http://www.thriftyandchicmom.com/2010/07/car-seat-expiration-dates-and-when-you-should-replace-them/

De asemenea pana la un an (ideal) scaunul de masina trebuie pus cu spatele la directia de mers. Este positia cea mai sigura pt bebe, in cazul unui impact. Puse invers, exista riscul ca bebe sa isi rupa gatul din cauza miscarii provocate de impact (chiar si unul f f mic). Niciodata nu mergeti cu bebe in brate, chiar si pt distante scurte.

Sunt sigura ca stiati toate as[ectele astea, dar nu strica

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Am si eu camera pentru bebe, proiectata special, dar va fi folosita cand va fi mai maricel, pentru ca la inceput va sta cu noi in dormitor, nu as putea sa il las singur in camera lui atat de mic. Sigur n-as dormi linistita.

8 +

a eu nu vreau sa doarma cu noi...probabil 1 luna max 2 ori ii cumpar un cosulet, ori dorm eu cu el in camera...da dupa singur. asa vom putea sa dormim toti 3 linistiti. plus ca eu de ex am dormit cu parintii cat am fost mica si mi-a fost extrem de greu sa dorm singura in camera mea. asa ca bebe nu trb sa treaca prin asta
mai ales ca noi o sa ne mutam la casa si or sa fie cam mai mari hol mai mare etc si atunci ce ma fac cu el? trb sa fie obisnuit cu dormitul singur

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

ralu numarul lui iosup este:0724.464.646
tu cand vrei sa faci eco la el?

fetelor cate discutii despre carucioare...sincer si eu m-am uitat pe net si am gasit multe modele care mi-au placut dar eu totusi inclin spre chico...nu am experienta la carucioare fiind la primul bebe dar din ce am mai auzit si eu sunt foarte rezistente si confortabile pt bebe.

12+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Ai si tu dreptate, dar nu stiu... nici pe sot nu imi vine sa il las singur, nici pe bebe cat e mic, plus ca va trebui sa se obisnuiasca si sotul sa se trezeasca noaptea pentru ca eu, dupa ce mi se termina postnatalul, voi incepe serviciul. In fine... vom vedea la momentul respectiv cum vom face

8 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed
a eu nu vreau sa doarma cu noi...probabil 1 luna max 2 ori ii cumpar un cosulet, ori dorm eu cu el in camera...da dupa singur. asa vom putea sa dormim toti 3 linistiti. plus ca eu de ex am dormit cu parintii cat am fost mica si mi-a fost extrem de greu sa dorm singura in camera mea. asa ca bebe nu trb sa treaca prin asta
mai ales ca noi o sa ne mutam la casa si or sa fie cam mai mari hol mai mare etc si atunci ce ma fac cu el? trb sa fie obisnuit cu dormitul singur

Vezi ca socoteala de-acasa nu se potriveste mereu cu cea din targ . O spun din experienta. Oricum, iti doresc sa fie asa cum vrei tu!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Fetele care planuiesc sa imprumute scaune de masina sau sa le dea mostenire mai departe, aveti grija sa nu fie expirate. Au termen de garantie 5 ani, iar daca au fost implictae intr-un accident cat de mic nu mai sunt considerate safe. Trebuie sa stiti f bine de unde le luati si cum au fost intretinute.

Cum adica expirate? EU n-am auzit de-asa ceva ... aia cu accidentul as putea-o intelege, da' expritatul ...

Mergi la inceput

brambu nu esti singura care mi-a spus asta da eu cred ca daca am putina ambitie si il las un pic sa oracaie o sa functioneze...dor nu sunt nici prima nici ultima mamica care isi lasa bebele sa doarma sg in camera.

eu ma rog sa am un copil cum a fost surioara mea de cuminte. de la 4 luni dormea de la 9 seara pana la 7-8 dim fara sa se trezeasca....e ce ziceti de asta? tot sa ai copii asa nu?
da ca sa va zic sincer mama a mai si lasat-o sa planga...nu a luat-o in brate cum a zis miau etc. saracu era catelu mai disperatc a plange bebele decat noi.... ma rog da plangea atat de rar...nici nu mi-o aduc aminte cum plangea...un copil mega vesel.
o sa pun in practica tot ce am vazut la mama pt ca credeti-ma nici nu stiai ca e bebe in casa...asa bebe sa dorec la toate

samburelul meu

Mergi la inceput