Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Exact!

Eu de carut/landou tre' sa ma orientez ... asa ca, ciulesc urechile bine pe-aici, recomandari, sfaturi.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Exact!

Eu de carut/landou tre' sa ma orientez ... asa ca, ciulesc urechile bine pe-aici, recomandari, sfaturi.

Si eu la fel trebuie sa cumpar

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

many uite-l www.bebeshopp.ro/produse/products-page/carucioare-si-scaune-de-masina/maclaren-trio-xlr-scoica-landou/" target="_blank">aici. cred ca e mai ieftin ca la baneasa

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 13+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mda ieftin........, insa greutatea ptr. un 3in1 este ok. Culorile din modelul pus de tine noi le avem fix asa si la cel sport.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Doamne cate discutii despre carucioare si scaune de masina.

La Marius recunosc ca nu m-am interesat foarte mult ca ne-a promis cineva caruciorul lor. Dar dupa nastere cand am mers sa luam un leagan pentru el am gasit la chicco ceva ieftin la vreo 8 mil ce avea si scoica, se putea intinde perfect la orizontala asa ca l-am luat pe ala. Care apropo era rosu, ca tot zicea cineva ca n-ar lua albastru la fata . Scaunul de masina e tot de la ei luat anterior nasterii pt 0-18 kg daca imi amintesc bine, inca e bun, se intinde sa doarma deci clar ramane si la al doilea. Caruciorul mi-a fost OK, nu am lift asa ca a stat sub scara blocului legat de scara. L-am purtat pe toate drumurile de la 2 luni pana prin decembrie anul trecut. A rezistat eroic insa mai nou i se desprind rotile dintr-o parte. Asa ca e posibil sa trebuiasca sa luam altul. Foarte tare a ajutat ca avea o tavita in fata copilului si ii mai puneam acolo una sau alta sa rontaie cand a fost mai mare. De exemplu in concediu anul trecut cand am urcat cu el pe munti prin Innsbruck sau prin oras. Iar in parc toti copiii vroiau sa isi puna mancarea lor sa manance de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Fetelor, mi-ati facut si mie pofta sa ma uit dupa carucioare.
Mie mi-ar placea asa un carucior (asta in visele mele pentru ca nu mi se pare nici practic si mi se pare si foarte scump)http://carucioare-copii.pricer.ro/preturi/inglesina-carucior-classic-colectia-2011-landou-sasiu-vanilla
si asa un dormitor pentru bebe http://www.universultau.ro/products/636

8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

many iti poti lua doar landoul, separat, cica se potriveste la toate carucioarele mclaren, costa pe acelasi site 480ron, te-ai scos

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 13+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

caruciorul iglesina e superb da cat il fol bebe max 6 luni? asta chiar ca mi se pare investitie neprofitabila. caruciorul asta mi-l imaginam eu acum cativa ani buni cand mi-am propus ca pana la 25 de ani sa fiu casatorita si sa am copil(bineinteles atunci am zis la misto da uite ca sa adeverit)

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Fetelor, mi-ati facut si mie pofta sa ma uit dupa carucioare.
Mie mi-ar placea asa un carucior (asta in visele mele pentru ca nu mi se pare nici practic si mi se pare si foarte scump)http://carucioare-copii.pricer.ro/preturi/inglesina-carucior-classic-colectia-2011-landou-sasiu-vanilla
si asa un dormitor pentru bebe http://www.universultau.ro/products/636

8 +

Hahhaaa ... pai e asemanator cu ce am pus eu in pag. trecute, landoul pe care l-am avut eu la Silvia. E comod pt. copil, spatios, a dormit ca o printesa pana la 6 luni. E comod de plimbari, insa nu de strans, masina etc. Mie nu imi place asa tare ca design, insa calul de dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

si mobileierul e super da un pic prea scump si eu sunt chitita pe alb....eu cred ca iau patutul, dulapul si canapeaua de la ikea. imi palc mult si sunt super la bani. dupa o sa mai caut o salteluta buna, o masa de infasat sa se asorteze cu patutul si dulapul(daca nu improvizez ceva tot de la ikea) la cat sta in mobila aia nu cred ca vreau sa investesc prea multmai ales ca eu sper ca in 2 ani sa ne mutam la casa asa ca atunci o sa ii fac camera calumea

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

caruciorul iglesina e superb da cat il fol bebe max 6 luni? asta chiar ca mi se pare investitie neprofitabila. caruciorul asta mi-l imaginam eu acum cativa ani buni cand mi-am propus ca pana la 25 de ani sa fiu casatorita si sa am copil(bineinteles atunci am zis la misto da uite ca sa adeverit)

samburelul meu

Da, asta spuneam si eu, nu e nici practic si e si foarte scump, dar e frumos rau

8 +

Mergi la inceput