Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

bun venit pica1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pacat ca nu e nimeni din Satu Mare...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

uite mi-e asta mai imi place http://www.vanstore.ro/carucior-babyzen-recaro-p-6197.html?osCsid=d5ab688614585e1da38a0d46d743e464
da nu prea imi place pretul nu ca stokke ar fi fost mai ieftin

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

mada pare bun loola ...da eu am o problema maxima nu prea imi plac carucioarele cu roti mici .

samburelul meu

Mie fix rotile alea mari mi'au iesit pe nas... Ca ma'ncurcau, trebuia sa fac geometrie in spatiu incontinuu, trece, nu trece

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:

mada pare bun loola ...da eu am o problema maxima nu prea imi plac carucioarele cu roti mici .

samburelul meu

Mie fix rotile alea mari mi'au iesit pe nas... Ca ma'ncurcau, trebuia sa fac geometrie in spatiu incontinuu, trece, nu trece

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

si cu asta ai dreptate....da eu ma mai gandesc si la faptul ca drumurile in buc sunt de cacao chiar si in parcuri.lift la bloc avem super mare(da daca nu merge am incurcat-o ca stam la 9) oricum caruciorul trb sa il gandesc pt bloc ca pana terminam noi casa in vreo 2 ani asa nu mai are copilu nevoie de carucior

samburelul meu

Mergi la inceput

Recaro am luat de curand scaun la masina si sunt suuuuper multumita. Dar carutul asta din poza ma sperie cand vad cat de mare e pliat. Gandeste-te ca de fiecare data cand te opresti deschide carutul, inchide carutul...uff ma iau transpiratiile cand imi readuc aminte

Mergi la inceput

da de asta ce ziceti? ati auzit de firma asta?http://www.vanstore.ro/carucior-xa-3-in-1-p-7986.html?osCsid=d5ab688614585e1da38a0d46d743e464

samburelul meu

Mergi la inceput

un carucior frumusel....chiar imi place tinand cont de faptul ca are roti micihttp://www.bebeplanet.ro/categorie/Carucioare-copii/Carucioare-3-in-1/produs/Inglesina---Carucior-3-in-1-Ottuto-Pram-2011/17,90,2787,detalii.bebe

oricum merg la baby expo acum la editia de vara si le incerc pe toate

apropo cine mai vine?

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:

da de asta ce ziceti? ati auzit de firma asta?http://www.vanstore.ro/carucior-xa-3-in-1-p-7986.html?osCsid=d5ab688614585e1da38a0d46d743e464

samburelul meu

Mi se pare ok, dar nu inteleg cum se pliaza ..si firma n'am auzit de ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

e ok ottuto. l-am vrut si eu la primul bebe numai ca nu incapea in lift apoi cei de la reprezentanta inglesina mi-au zis ca fata de zippy e doar mai mare si mai scump. asa ca am mers pe zippy. cel mai bine mergi la bby expo, acolo compari multe modele

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

scuzati de off topic: apropos de scaune auto, mamici de bb 2, ati luat careva scaun auto jane pt grupa 2? am inteles ca e sgurul care se lasa pe spate cand doarme copilul fara sa trebuiasca sa scoti il inclini in prealabil...dar e buna firma asta? noi la grupa 1 am avut maxi cosi, super multumitor. insa la grupa 2 maxi cosi cica nu se mai inclina, trebuie sa-l inclini inainte sa pui copilul al meu innebuneste sa stea in scaun cand e inclinat si nu vede bine drumul daca nu doarme

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput