Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

dana daca esti in zona da-mi si mie nr. de tel al lui Iosup daca il ai, eu l-am pierdut-ca tot imi e nesuferit, si tre sa-mi fac programare
pai da mai ana, e usor de manevrat cat e deschis cu copilul in el, dar gandeste-te de cate ori o sa-l pui/scoti din masina, poate mai ai si copilul in brate, roaga-i pe cei de la magazin sa iti arate cum se desface si se pliaza...si-ti mai trece cheful stiu ca e frumos. dar o sa vezi ca intai de toate un carut e bun atunci cand e practic, nu cand e bibelou. eu nu stiam de mclaren cu landou, dar daca exista, eu pe ala ti-l recomand din suflet si crede-ma ca stiu ce vb si inca ceva, desi am vazut ca au refacut sacul de cumparaturi de la stokke, tot e f mic comparativ cu ce ai de carat la bebe+ niste cumparaturi. eu am carat in inglesina si 10-12kg in afara gentii de bebe+ copil, desi ei ziceau maxim 5kg, dar daca tot aveam loc in cos, agatam si de manere... si faceam cumparaturi pt toata casa
luny
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Bella vezi ca ti l'am demontat si pe Quinny... Ce'i al lui e ca e rezistent, cand Emily avea un an am venit cu el in Romania si am plecat la tara fix pe drumuri forestiere si inca e super ok...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

aoleu mada nici quinny...mai fetelor trb sa dezbatem calumea subiectul...mai ales mamicile la bebe2. la mine nu e problema de spatiu ca am ditamai masina cu porbagajul cat un smart asa ca spatiu va fii, sa zicem mai nasol in concediu daca e carutul mare da se face loc.
eu nu vreau carutu numai ca e fitzos sau la moda...pur si simplu astea au fost modelele care mi-au placut mie mult de tot

deci intrebare ce carucior 3 in 1 recomandati fetelor?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

pai sotu de-aia vrea qunny ca cica merge pe off road....o sa ma mai consult cu internetul sa vad ce mai gasesc sa imi placa. mai nasol e ca daca te duci si tu in mag gen minublue, mothercare nu gasesti decat qunny progusele lor pegperego, chico si jane. altceva eu nu am mai vazut

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Bella eu cum ziceam am regretat ca nu l'am luat pe asta:
http://www.poussette-magazine.com/poussette/la-poussette-bebe-confort-loola-en-video/
Cred ca cu moedelul asta te descurci pana la 2-3 ani linistita...eu cand a facut fie-mea un an jumate a trebuit sa iau un carucior mai usor tip umbrela, pentru ca ma incomoda Quinny la shopping… Parcam mergeam cu tractorul la plimbare... E bun pentru offroad dar in rest e cam incomod...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

are dreptate Ralu, nici nu stiti voi cat o sa va chinuie carutul daca nu e bine ales... nu ma mai intereseaza neaparat cum arata, sa fie fitzos, ci sa fie practic! si, la fel, nu mai sunt dispusa sa dau multe milioane:))
al meu era mare, destul d egreu, si lift nu am, asa ca-l taraiam dupa mine 2 etaje pe scari, dar a fost trainic! eu vreau clar sa aiba roti cu camera, nu de plastic, ca merg mult mai bine si nu fac zgomotul ala infernal, mai ales daca mergi pe piatra cubica, cum sunt aleile prn unele parcuri.. si roata/rotile din fata sa fie mobila, directionala..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

ana - bune venit, sarcina usoara!!

Felicitari burticilor roz care s-au anuntat pana acum!!

Ce subiecte faine, carucioare, patuturi ...

N-am timp acu' sa dezbat pe indelete, va spun doar ce am avut eu in materie de carucioare si revin cu detalii. Landou ff confortabil si stabil, www.izideal.it/p8108943/inglesina-carrozzina-culla-vittoria-nappa-2011/" target="_blank">Inglesina , a dormit pana la 6 luni in el. Nu stiu cine spunea, era patut cu roti si prin casa il foloseam, ca mandra mea nu statea in patutul normal de bb. Bun, il recomand ca si practicitate, comoditate. Insa ca si design, poate as fi ales altceva, insa l-am primit cadou, deci calul de dar ...

Apoi mi-am luat de la 6 luni incolo www.babystrollercritic.com/peg-perego-strollers/peg-perego-pliko-switch-stroller-review/" target="_blank">Peg perego pliko switch. Bun si asta, da' acu' mi-as lua altceva. E cam greut de manevrat... sau poate pt. ca e uzat, nu stiu. La inceput mi s-a parut mai comod. L-am folosit ff mult, peste tot, in orice ocazii, spuneam eu ca, carutul a devenit deja o prelungire a mainilor mele, facea parte din mine, eram peste tot cu el. Pt. mine un criteriu ff important a fost sa fie cu fata mama/strada (sa se poata intoarce) pt. ca mandra mea pretentioasa trebuia musai sa ma aiba in raza ei vizuala pana pe la 1 an asa, era bai daca dispaream.

Revin ..

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

mariucas, odiseea mea a inceput in Debrecen, la Dr. Lesko...de la 12 saptamanivom vedea cu cine vom continua...
voi?
mult succes!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cu niciun chip nu pot sa tin pasul cu voi, cat am clipit ati umplut 2 pagini
Bun si interesant subiectul cu caruciorul Astept si eu parerile voastre. Eu la Vlad am lasat cumpararea caruciorului dupa nasterea copilului, prost lucru pt ca atunci nu am mai avut chef sa aleg, l-am pus pe sot, i-am dat o lista de cerinte si el mi-a gasit ceva. Ce sa zic, caruciorul si-a facut treaba, dar avand in vedere drumul plin de gropi si denivelari pana la parc nu a facut fata cu brio, adica la un an l-am schimbat cu unul tip umbrela ca cel vechi devenise greu de manevrat (se cam stricasera rotile), acum dupa inca un an si al doi-lea carucior a inceput sa "scartaie" tot din cauza aceluiasi drum

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

mada pare bun loola ...da eu am o problema maxima nu prea imi plac carucioarele cu roti mici .

samburelul meu

Mergi la inceput