Gravidutze si mamici de Cluj- 173

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cisi, unde consulta dna dr farcau la privat?
meli, nu merg tratamentele cu aerosoli la Timea? lui stefan ii trece repede cu adrenalina sau acc

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

kitzy-msfelicitari,ai flacau mare deja!

Victo-sincer eu nu am vazut mare schimbare, poate de la ventolin se mai linisteste putin.ACC spun sincer ca nu am primit deocamdata, nu stiu.

asa am avut o zi nasoala, adica m-am tot stresat pt tusa copiilor...sper saptamana viitoare sa fim mai bine, sa vina caldura si sa uitam putin de boli...mersi inca odata dragelor, sincer tare bine mi-au prins comentariile voastre!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Felicitari si de la noi Elenutzei !

Meli pentru tuse la Iarina a facut minuni ceiul de potbal, patlagina, soc si scai vanat (combinat cate 1 linguritza din fiecare la 1 litru de apa) baut cat de mult.

Sanatate puiutzilor si o saptamana usoara mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of,of,of, sanatate Timeei!Si putere, Meli! Clar ca nu o mai poti retrage, acum mergi inainte, ca altfel mereu o luati de la capat! Putere si curaj si Doamne ajuta cat mai putini virusi! NU ne ajuta deloc vremea asta

La Multi Ani pt Alexia, cu intarziere, dar cu tot dragul!

Eu, prinsa in tot felul de proiecte, asa ca mai rar pe aici, va sarut cu drag! Pa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA mai poti?sunt superbe pozele..m-au delectat.ce carliontata e iulia.si ce bine seamana aia mica cu ea..se vede cat o iubesc amandoi.

MELI..asa e SOSA,sincer nici mie nu mi-a palcut de ea,cum se conorta cu copii,nu stiu are sau nu?ma gandeam ca in privat s-ar comporta mai bine,dar se pare ca nu.eu la stat am fost,si a fost naspa rau...mi-a dat 2 luni de tratament si nu m-a chemat la control....eu m-am dus in schimb.si m-a intrebat oare cum ca ce caut acolo?ca ea nu m-a chemat..pai sa vad mai trebe sa continui sau nu tratamentul.dar asa,am inteles ca e cea mai buna.cat tine tratamentul homeopat?si noua ne-a recomandat..pt ambii copii.cat te-a costat?sanatate multa va dorim...

KITZY asteptam poze cu andrei sa-l vedem si noi.sanatate multa si voua...

ALEES e bine,f activ,mananca..e vesel..am spus ca numai merg cu el,nu cred ca are sens..

noapte buna va dorim..merg la nani ca incepem o noua saptamana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
IOANA cand citeam ce ai scris despre cazatura lui Ales mi am amintit de Tiadris cand a cazut si s a lovit la cap ,avea doar 1 an si 10 luni,groaznic,la noi a fost mai grav ,ca a trebuit sa i puna 3 capse ,doamne fereste ,nici nu vreau sa mi amintesc...bine ca nu e nimic grav cu puiu
IOANA 13 felicitari pt vorbaretz
LILY tot la cofetaria de care ti a scris Andreea m am referit si eu doar ca am scris patiserie
MELI draga imi pare tare rau :(( oare laptele de capra n- ar ajuta o cu ceva ?zic si eu ....Tiadris il bea si ii place f mult(in schimb eu nici macar 50 ml nu pot bea ) ,poate de asta nici nu avem probleme cu tusea ...daca vrei, sa mi zici ca ti pot aduce pt pitica
GABI succes la noile proiecte bravo mami
ELENA te ajuta cineva ?cum stai cu alaptatul ?te doare?
VICTO eu imi fac in general cumparaturile de la Cora ...nu prea am facut comparatie intre pretzuri .....mereu sunt pe fuga si n am timp sa stau sa ma uit :(

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Alex-am auzit de laptele de capra si cineva mi-a promis dar doar peste o luna.daca stii tu ca ar vinde cineva clar m-ar interesa.rau nu face, de ce sa nu incerc?

Ioana-si noua ne-a dat tratament homeopat, care tine cam pana prin iulie dupa care trebuie sa revenim la control.m-a costat 34 de roni,nu-i mult deloc.ce nu mi-a placut la ea ca a vrut sa-i faca testul de alergie, iti dai seama cand a vazut acul , am putut s-o tin la 3 substante dupa care s-a crizat rau,iar ea se uita la noi de parca Timea era cea mai rasfatata dintre toate.asa m-am simtit...dar cum sa stea asa lejer s-o zgarie de cateva ori?.....asta e.si eu am auzit numai de bine de tratamentele ei, deci mergem inainte sa speram ca va avea efect.nu m-am mai dus pe la tine ca acum sincer am si uitat la cat m-am agitat pt copii.urmeaza saptamana asta.

Gaby-ai dreptate, ce sa facem...de ar veni putina caldura...

sa aveti o saptamana frumoasa fetelor!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, DRAGOS! SA CRESTI MARE SI SANATOS, SA RAMAI COPILUL SPECIAL PENTRU PARINTII TAI, ALATURI DE SURIOARELE TALE DRAGI!

ELENA - SA-TI TRAIASCA PUIUTUL BINECUVANTAT SI SA VA BUCURATI DE EL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Victo - d-na dr. farcau consulta si la clinica Senariuus, e pe Cliniclior . Aici gasesti date de contact http://www.romedic.ro/senarius/medici/FARCAU_MIHAELA .

Mergi la inceput

La multi ani Dragos, sanatate si multe bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

Meli,mami de Timea si David

Mergi la inceput