Gravidutze si mamici de Cluj- 173
Raspunsuri - Pagina 6

Victo spune:
cisi, mersi
nu stiam de centrul asta. nu am fost la ea, dar am inteles ca e un pediatru bun.
si e util sa lucreze si in spital, ca acolo au aparatura..dc e nevoie de vreo investigatie mai deosebita poti merge la clinica pt analize..din astea.
si cred ca o mai buna experienta au medicii care lucr. si in clinica, pt ca au tot felul de cazuri, banuiesc ca nu f lejere, odata ce se impune internare.
eu nu am nimic cu Campean, dar ma gandesc ca ea trateaza numa ambulatoriu..e altceva...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

RAMONELLA spune:
La multi ani Dragos,sa cresti mare si sanatos!!!
Melila fel suntem si noi...am inceput gradi in prima saptaman din aprilie...apoi 3 saptamani a fost bolnava.Niciodat nu mi-a facut asa o formaurata de raceala,asta dupa 3 luni dee imunizaree!!!!cred ca sunt apa de ploaie.Apoi am dus-o iar saptamana trecuta,acum e suspecta de otita.A zis doctorul 2 saptamani sa nu o mai duc la gradi,sa nu ia contact cu oameni bolnavi.Aeu nu stiu,tot asa va fii???Va fi groaznic sa-mi aduca racelile astea lui bebe.Desi multa lume zice ca va avea imunitate daca il alaptez...Nici nu stiu ce sa mai fac,daca sa o mai dau sau sa aman putin.Acum am 35 de saptamani,peste 2 cand merge Bea iar la gradi voi avea 37,deci voi naste oricand.Si Bea iar va fi bolnava exact pe cand vine bebe.Habar n-am ce sa fac.
Cele cu copii mici,pot sa-mi dea un sfat.Vi s-au imbolnavit bebeii de la fratii mai mari???
Zicea o doctorita ca echinaceea e f buna pentru imunitate.O sa incercam...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si
35+
Raul
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Ioana13 spune:
La multi ani Dragos!!! Sa fii sanatos si sa ai noroc!!!!
Elenuta, felictari pentru baiatul tau mare si fetele tale minunate!!

Victo spune:
ramo, in primul an de colectivitate si stefan aduna tot ce prindea.statea acasa si 2 saptamani.viroze respiratorii sunt cum sunt..da sa te tii cd incepe cu vomitaturi si diaree de nu stii ce sa mai faci..:( ce sa zic..dc tot ai bona, mai bine o dai la toamna, bb va fi mai maricel..dar si atunci va raci, e clar. dar aia zic ca bb si de va face ceva, macar e mai rezistent, altfel suporta tratamentele.a..si bb 2 sigur va fi mai bolnav in primii ani de viata decat a fost bb1 :)
mihai inca nu a luat antibiotic, dar nu stiu cat mai rezista.
acum e la al doilea episod de febra..sa vad dc trece cu antitermice. stefan a facut febra prima data la aproape 2 ani..
acum, in al doilea an de gradi raceste cam la 2 luni..
asta mic a racit prima data pe la 4 luni.
zic raceala, in termen general asa..

OanaAlina spune:
LA MULTI ANI DRAGOS! SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOINIC SI SA LE ADUCI MUUULRE BUCURII PARINTILOR TAI IMPREUNA CU SURIOARELE TALE!
Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Lilly79 spune:
ramonella si Julia a fost mai mult bolnava decat sanatoasa de cand merge la gradinita(de 1 an si o luna).Toata iarna i-a curs nasul, o tineam acasa doar la inceput cand era contagioasa si-apoi o trimiteam cu nasucul curgator la gradinita si pe cand sa se vindece mai lua o viroza si iar acasa, si tot asa.Am incercat sa o tin acasa pana se vindeca de tot, dar se vindeca cam in 2-3 saptamani si apoi dupa 2 zile de gradi iar se imbolnavea si a fost mai greu ca nu avem bunici in oras care sa ne ajute.Eu ma bucur ca desi se imbolnaveste asa des nu a mai facut complicatii ca la inceput(otite, laringita, bronsita,etc), semn ca organismul ei lupta mai bine.
Si mie mi-e groaza ca va aduce lui bebe tot felul de virusi de la gradinita, dar nu avem ce face si nu o vom retrage de la gradi pt ca nu ma vad facand fata la 2 copii si oricum Julia are nevoie de activitati cu copiii sa-si descarce energia.
Multa sanatate ii doresc si tie sarcina usoara in continuare.
antoni multa sanatate Timeei.
La multi ani Dragos Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii si noroc
Lilly 35+
, mami de
Julia (30.05.2008)

Gabriela77 spune:
La MUlti Ani, Dragos!!! Sa fii sanatos, fericit si voios! Sa ai mereu grija de surorile tale dulci!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Victo spune:
La multi ani Dragos!

anamica spune:
Salutare,
La Multi Ani, Dragos!!! O viata senina ca ochisorii tai!
Miha, arati ff bine iar Mara e o scumpa, ce dulce vorbeste ea!
Sanatate bolnaviorilor!
Noi gradinarim cu drag si spor, n-am agatat niciun virusel, sper sa ne ocoleasca si de-acum incolo, Tudor a facut azi 8 luni si e un dragalas, chiar nu pot sa cred ce repede zboara timpul.
Va pup,