Gravidutze si mamici de Cluj- 173
Raspunsuri - Pagina 17
OanaAlina spune:
ALEX - no asa imi placi...
viata merge inainte, nu te lasi tu la niste amarate de varice!![]()
o seara frumoasa tuturor!
oare anul acesta intra in vigoare legea invatamantului referitoare la grupa pregatitoare in scoli? 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007) 
ALEX29 spune:
OANA
ms
Ce zi super a fost astazi 
pupici ,fug sa i fac dus mamarutzei si gata pe ziua de azi...pt ea ca pt mine nu ![]()

INGERASUL MEU 3/10/2007
sara2007 spune:
ALEX eu te admir ca poti purta atata tocuri,eu una mor cand trebuie sa-mi mai i-au tocuri,si bineinteles n-am nu stiu ce tocuri..ceva ff mici.eu ma simt bine in adidasi,balerini..acuma inca imi permit cu copii in parc,la alergta dupa alees..nu stiu cum v-a fi cand voi lucra si v-a trebui sa ma imbrac altfel totusi..si noua ne place babesul..dar nu stiu exact cand ajungem.
MELI si eu sunt asa cu alees..si el e un mamos si un pupacios...sara e altfel,mai individuala,mai rece,mai timida..nu prea pupacioasa.mai pupacioasa e cu taica-so decat cu mine..si cateodata mi-e o ciudaaa
pune alta data eventual t intalnire..si eu sunt de acord si cu oara de vant..mai ales ca o sa ratam excursia de-acolo facuta de gradi,ca pleaca cu taica-meo in ungaria la bai.f bine ca-i pupacios piticul..
IOANA13 poti sa-l dai eventual la ictura sau dansuri.unde merge sara la dansuri sunt si baieti..poate i-ar place.
ELENA sunteti minunati.in fiec zi ma gandesc ce faci,cum te descurci..ma bucur ca vb asa degajat.copii simt orice..eu ma invinovatesc cand sara mai participa la certuri dintre mine si taica-s-o.nu zice nimic,dar cred ca in sufletul ei le aduna.
APROPO..avem aici pe forum vreo avocata?intrebare de baraj..
ANAMICA ce rau imi pare de carucior..si eu il tin in fata usii oe scari,inca il mai ma..dar nu stiu pt cat.oriucm n-a fost nu stiu ce bani.noi inca nu stim ce vom fi la serbare.la noi cu ocazia zilelor gardinitei ieri s-a tinut un program artistic cu toate grupele..a fost f frumos
VICTO ai fost mortala cu vorbele lui STEFAN...si sara e f mult timp contra si neascultatoare.in sensul ca daca o intreb ceva se face ca ploua...parca nici nu ma baga in seama...sau daca o strig..
eledea in cora am vazut ceva afara sau la dedeman.
fug la somn langa puii mei...noapte buna tuturor..
OanaAlina spune:
ioana (mami de Sara) - din pacate nu cunosc nici o avocata. ma bucur ca iei atitudine.
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007) 
Gabriela77 spune:
Mey, mey, daca veti continua sa spuneti cat sunt de mamosi baietii, poate reconsider si eu![]()
![]()
Just kidding, of course! Ale mele sunt niste mamoase si pupacioase...Sper sa ramana la fel de afectoase si cand vor creste, dar cu mine nu au nicio sansa altfel![]()
Alex, chiar sunt zile minunate cu vremea asta buna. A venit mami?
Ioana, asa si eu, prefer balerinii, mai nou Sara insa ma tot pune sa iau tocuri
V-am spus cat e de preocupata de moda..Daca pana acum se limita la alegerile ei vestimentare, acum face sugestii si aprecieri si la adresa tinutelor noastre. Azi de dimineata s-a uitat in oglinda dupa ce si-a ales hainele si a decretat: Azi m-am imbracat stilul Oanei, Oana fiind educatoarea![]()
Diana, imi pare rau de carucior, si noi am patit-o in Bulgaria, dar pun pariu ca au fost tot ai nostri, era plin hotelul de ei
Mi se pare de neconceput sa furi caruciorul unui copil..
Va pup, o zi faina, cred ca in weekend tragem o fuga la Alesd, sa luam sandale fetelor. In Oradea e ceva de vazut? Meli?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
dariandra spune:
GABI - Este o manastire f. frumoasa, pe la iesirea din Oradea (Manastirea Sfintei Cruci).Este o adevarata oaza de liniste si meditatie. Mai puteti merge la Felix, parcul mare e foarte frumos in Oradea.
Ioana13 spune:
Diana, ce frumos povestesti tu de parcul Babes. Trebe sa facem si noi o vizita. Imi pare tare rau de carucior! E cu interfon scara blocului?
GAbi, iar va luati papuci?! Parca de o luna ati luat 5 perechi! Cu asa domnisoare trendy si interesate de moda nici nu ma mir ca trebe innoita colectia! Niste Carrie in miniatura!
C sa fie sanatos sa poata face fata!
Ioana, ce dansuri face Sara? unde?
Va pup! Sa avem un week-end calduros si sanatos!
ALEX29 spune:
sal
IOANA-Sara iti pot da cateva numere de avocati ,ma poti suna si vb 
GABI matza mea a trecut de faza cu sugestiile legate de tzinutele mele ,a trecut direct la fapte
,acum 3 saptamani mi a taiat o pereche de cizme (erau din piele intoarsa cu gauri ,le am luat anul trecut de la Benvenuti,superbe )spunandu mi ca: "asa s mai frumoase tu mama "in prima faza mai ca nu m a apuca plansul
dar dupa mi a trecut ,oricum am lasat o sa vada ca sunt suparata in primul rand pt ca a luat foarfeca si in al doilea rand pt ca mi a taiat cizma ...deci in concluzie ai grija mami sa nu cumva sa ai un mic designer pe langa tine si tu sa nu stii ![]()
spor la cumparaturi
o zi frumoasa ,fug dupa puiutz 

INGERASUL MEU 3/10/2007
Gabriela77 spune:
Figura mare Tiadris! Action girl, asta e clar! Vai, Alex ce nazdravana dulcica aveti voi! Zau ca de multe ori imi amintesc faza cu bebelusul si ba apuca rasul...la Tiadris chiar as fi curioasa cum ar reactiona la fratior/surioara![]()
Ioana, ai dreptate, chiar am luat 5 perechi, dar erau pantofi, adidasi, si ceva ghetute pt Sofi la toamna. sandale nu am apucat
Saracul C, inconjurat numai de roz si fete...Dar e si cel mai rasfatat, sa vedeti cand intra in casa cum zbarnaie fatele si dau iama la pupici...
Andreea, multumim de sugestie, chiar mi-ar placea...Suna bine si un Felix, n-am mai fost pe acolo de un secol, dar ziceati voi ca e frumos, asa ca merita sa facem o excursie.
Apropos de excursii, Mihaela a revenit? Sau sunt inca in minvacanta?
Andreea, super ca aveti casuta, si eu visez la una, dar la momentul potrivit
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
antoni spune:
neata fetele!
Gaby-sincer nu stiu ce as putea sa-ti recomand la Oradea, poate pentru ca am fost asa mult de musai pe acolo,dar nu ma atrage nimic in mod deosebit.sa aveti un miniconcediu de vis oricum!
Lore-ai un flacau tare simpatic,are viata-n el, si e un frumossss!
noi bine, pot zice chiar binisor,nu stiu datorita a ce,medicamentele homeopate,caldura,dar in afara de o tusa usoara, mergem mai departe cu gradi fara alte complicatii.nu stiu cat ar fi meritul caldurii, ca doar anul trecut toata vara am dus-o cu complicatii, terminand in iunie cu o pneumonie gradinita...oricum, mi-e frica sa ma bucur deja, dar asa se arata ca vin vremuri mai bune si pe la noi!piciul e mai nasol cu tusa,mai ales dimineata, dar sper sa nu se complice nici la el...in rest bine, vrem sa mergem la cabana, avem o cabanuta sus spre donath service, cred ca vara mai mult pe acolo vom sta.
sa aveti un we frumos!
Meli, mami de
Timea si
David