Gravidutze si mamici de Cluj- 173

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ELENA - ma bucur ca esti ok! ce repede a trecut timpul ca aveti deja o lunita!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-daaaa, amandoi suntem cu dansatul cu sotul, sper sa ne fi mostenit cu hobbyul,hihi.

Andrea-pai atunci e bine, sa fie in 6 iunie de la 6 seara, va astept pe toate

no,hai sa organizam o balaceala cu totii,hihi.adica bebeii.pe cand ar fi bine, ce ziceti?in we, nu?oare pe cand?ce ziceti de 4 iunie care pica pe sambata?ar fi ok pt toti?

sa aveti o seara frumoasa!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI ms de prgramare uite asa o mai vad si eu pe Dariutza
si eu vreau filmuletul ,unde i ?
noi pe 4 nu putem sa venim ,avem party si dupa mergem la Blaj ,dar nu tzineti cont de mine ,cu siguranta ca vom mai merge daca o sa va placa
GABI cred ca mori de dragul lor cand le vezi ca se joaca
ANDREEA-eladeea n ai gasit nimic pe net ...sau la Cora ,Carrefour ,Metro ...?

Noi am fost astazi in Parcul Babes ,ne a dus tati ,f frumos a fost ,cred ca o sa mai mergem si miercuri seara ....daca sunteti doritoare de vedem acolo in jurul orei 18:30
cred ca o sa fac febra musculara la picioare,astazi toata ziua am fost fara tocuri ,asa o senzatie aiurea am avut parca tot impleticita mergeam ...din pacate mai trebuie sa renunt la tocuri din cauza varicelor :(( si tareeeeeeee greu e fara ele

gata ,fug la somnic ,pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

va servesc cafeluta...pt cine doreste...

Alex, o sa incerc si acolo.. pe net sunt f scumpe, plus transportul..acu vreau sa caut pe la magazinele astea mari si apoi ma hotarasc...deocamdata am montat toboganul, groapa cu nisip si trambulina... daca gasesc si o casuta e gata parcul de distractii...

elena, f frumoasa distractie au avut copilasii...unde i-ati tinut ziua lui dragos? Iulia e tare dulcica, cea mica e o bombonica, iar Dragos e un flacau serios si e leit tati...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

Andreea multumim de cafea! Ce norocosi sunteti ca aveti unde face parcul personal de distractii! Casuta am vazut in Carrefour, nu m-am uitat la pret.

Alex imi pare rau ca ai probleme cu varicele, ai incercat ceva pantofiori cu calcai de vreo 2 cm, ar atenua din senzatia ca esti fara toc si nici nu cred ca ar dauna. Eu ma declar indragostita de Babes, oriunde ma vor duce pasii in viata asta, pentru mine Babesul va ramane locul in care au crescut, au papat, au dormit, s-au jucat copilasii mei.

Ioana, frumoasa initiativa cu zilele gradinitei, ma bucur ca te-ai simtit bine!

Am vazut poze cu frumoasele Gabrielei si cu Dragos si invitatii lui, clar a fost o distractie pe cinste! Elena draga felicitari pentru trei copilasi foarte reusiti si multa putere!

Foarte haiosi Sara si Mr P! Ar trebui notate toate replicile ca timpul lucreaza si se uita, mi-am propus sa fac si eu asta dar mereu timpul se comprima la ore tarzii...

Noua ne-a furat caruciorul din scara blocului, am fost asa de suparata/furioasa incat aproape nu mi-a mai venit sa zic nimic, il regret ca era din set cu landou/scoica si a fost o gramada de bani Am anuntat la Politie dar sunt slabe sanse sa-l mai vad vreodata. Daca as sti ca a fost luat pt un copilas sarman as fi impacata dar cel mai probabil a fost valorificat pe bautura,etc.

In alta ordine de idei, Ana va fi mamaruta la serbare, stiti ceva firme de costume pt copilasi?

Noi azi, cand iese Ana de la gradi, plecam la munte, asa ca va zic week-end placut in avans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Diana-gasesti costum de mamaruta in statie la 31 unde era auto-moto-velo,e un second unde cobori pe scari.am vazut la sigur!imi pare rau pt carucior...

Alex,Andrea-atunci ramane cum am stabilit,hihi

eu am flacau mare deja,daca-l tin de o manuta merge lejer, nu pot sa cred ce trece timpul, si moooor cand e obo sau suparat si se alinta zicand ma-ma.mi-e atat de drag ca nici nu-mi pot inchipui viata fara el.si pe Timea o ador dar sa ai un baiat....sunt mai mamosi decat fetele si mi-e drag de nu mai pot.atat il pup, nu stiu cum mai rezista

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..meli..ce tare esti!..vezi sa nu sufoci baiteu..daramite io cu 2..cd mi se urca in cap amandoi..:):)
mor de dragul astuia mic..dulce dulce..asa a fost si stefan stiu sigur, nu credeam ca voi mai putea simti asa cum siteam pt el cd era bb..dar se poate. dupa ce mai cresc, na..ne mai certam, ca e inevitabil..ei cresc, se opun tot timpul (unii..:):))..astept si eu cu nerabdare sa avem o zi in care sa il aud si pe Stefan zicand..da mami, acum..imediat..sigur..cu placere..:):) nu numa..Nu, nu veeeaauuu...veau deseneeeeeeeeeeeeeeee..nu-mmi pace ata..

si pe stefan il iubesc, normal...si ii tot povestesc cum era cd era el mic, ca aveam grija numa de el, si el baga la capsor si imi tot spune.
intr-o seara asa frumos ne-a spus..mami, de la voi am invatat sa pup..:) el care e mai salbatic asa, nu e genul pupacios, alintacios.il pupi cu forta :)

voiam sa zic ceva..da nu mai stiu ce..

uff..diana..mai, pana la urma probabil ca tot la un copil sarman o fi ajuns caruciorul tau..e nasol..si eu il tin in garaj sub bloc- deci din scara oricine la o adica poate intra sa il ia. acum sper sa nu mi-l fure totusi asa de repede, macar sa mearga bine Mihai..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

DIANA - va ce rau imi pare de carucior! draga de tine...

ALEX - sincera sa fiu nu te vad fara tocuri. cred ca tocurile inalte te reprezinta. insa cum cu varicele nu e de glumit, poate o perioada iti va fi mult mai bine fara ele... mai nou sunt adepta incaltamintei antistres....

si noi am avut zilele gradinitei si ne-am simtit minunat! o zi in care, pe langa multe alte zile, m-am simtit cu adevarat implinita din toate punctele de vedere.

o zi frumoasa tututor!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MELI - Asa ramane. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI cum e pitica cu laptele de capritza ?
unde i filmuletzul ?
OANA nu o sa renunt la tocuri niciodata ,lasa sa am varice ,le maschez eu cumva ...si din cand in cand mai port incaltaminte cu talpa joasa :(
ma bucur ca ai fost fericita la zilele gradinitei
VICTO tare rau imi pare ca ti au furat caruciorul ,cum doamne iarta ma pot unii sa faca asa ceva ?oricat de necajiti ar fi ....si ce faci acum ?trebuie sa ti cumperi altul ?
ANA intradevar parcul e foarte frumos ,poate ne vedem pe acolo
ANDREEA ne vedem la Meli
ANDREEA-eladeea spor la cautat si sper sa gasesti ceva frumos

Mergi la inceput