Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

helloooo

am ajuns si eu acasa, am fost la controlul de 6 saptamani totul e ok, sunt sanatoasa tun, cicatricea e sudata bine, ce sa mai, am plecat fericita de acolo am primit si ok-ul pentru sport, asa oficial, ca eu oricum m am apucat de o saptamana de bicicleta si abdomene am luat o razna rau ca simt o presiune asa mare ca vine vara, uit ca am nascut de 6 saptamani si vreau sa ma simt si eu bine in costum de baie...mai am de dat 2 kile jos ca sa ajung la greutatea la care am ramas insarcinata, dar parca as vrea sa dau jos 4 sau 5....pentru prima oara in viata mea am inceput sa am grija la ce mananc, e horror parca numai la ceafa de porc imi sta mintea fir ar sa fiein fine, trag tare o luna ca pe urma...piscina cat cuprinde

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Felicitari! pai cu asa o energie sigur ajungi la kg dorite in 1 luna

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada sa te auda dumnezeu am inceput cu sportul de cand a inceput luca sa doarma zdravan noaptea...ca altfel nu cred ca puteam. asa bine e de cand doarme, sunt in extaz!

si eu vreau sa chem o tipa acasa pt masaj anticelu, mi-a recomandat o mama, de abia astept sa o "testez", de sapt viitoare. m-as duce si la niste impachetari dar nu am cu cine sa l las pe bebe, asa ca ma rezum la remedii casnice.

a facut cineva universal contour wrap? asta e o procedura pe care o faci odata si iti garanteaza o scadere de minim 15 cm pe tot corpul, in functie de organism. ma bate gandul sa ma duc dar as vrea sa mai aflu pareri daca stie cineva ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish esti asa o scobitoare si tu, nu stiu ce mai vrei sa slabesti eu zic sa te lasi asa ca dupa aia faci ca mine, nu stii cum sa mai pui

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy eram si eu, in tineretile mele demult apuse, o maaare scobitoare dar acum mi-au ramas kilele astea pe pulpe si in talie deasupra soldurilor, adica exact unde nu trebuie nu e situatia chiar catastrofala dar nici pe placul meu nu e...eu toata viata am stat la 47 de kile, cand m-am maritat slabisem la 45 de la stres si alergatura si la un an de la nunta aveam 55...nu vreau 47, ca eram prea slaba, dar macar la 52, 53 sa ajung si ma declar multumita...daca n ar veni vara acum imediat as sta eu mai linistita dar asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

antguess, pe prospectul de la colieful meu de aici nu scrie ca tre sa il faci cu 30 min inainte ?? o fi alt colief fata de ce am eu aici ???

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

la tine o fi altceva:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

aoleo scrish..ce griji iti faci pt 2-3 kg 'in plus' eu ma pt cele 9 dar nici nu am energie sa fac sport...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf sunt mai bine amandoi puiuti!

si eu as vrea un 53 kg cris tu ce inaltime ai??roxy tu cate kg ai acum?inaltime?

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ailed, stai linistita cu lp...poate chiar avea fata nevoie...din moment ce s-a linistit asa ..
Mada, felicitari pt -1...eu sunt disperata ca nu scad...desi nici eu nu am mai avut avantul acela...

ooff, ce-as mai face si eu un masaj ceva...o impachetare, un aeroic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ghici ce am eu in brate ?

una bucata copchil mofturos, colicos si rasfatat a adormit la mine in brate dupa vreo doo(2) ore de urlat... pe pat nu-i place, la ea in patut cu muzica si jucarelele la carusel invartindu-se nu, in rocker nu cu vibratiile sub fund nu , pe umar la mine nu, pe burta pe picior la mine nu am intors-o si asa a adormit cu fata in sus , ea care nu iubea pozitia asta ma cocoseaza de spate ca e cam grea, vai de curu meu cand o mai creste si o sa fie mai grea trebuie neaparat sa o dezvat de bratele astea ca e jale ... abia astept sa imi ajunga sapt asta leaganul ala de la Fisher price , poate mai scap si eu de atata luat in brate

picky, ti-am vazut printesele Stefi face 2 anisori in 2 zile ce frumusica e si ce imi plac falcutele ei cred ca i le pupi mereu, cum fac eu deja cu a mea, o pup mereu si cand mai plange aiurea ii spun ca ii pap falcutele si nasucul aia mica e asa paroasa cred ca iti seamana si la culoare ? are niste ochi frumosi sa iti traiasca amandoua

scrish, eu am facut ucw, nimic spectaculos ca si rezultate, mai mult m-au ajutat electrostimularea, impachetarile si masajul am facut de 3 ori ucw si a fost cam naspa procedura, te infasoara strans strans cu fase elastice inmuiate in argila si arati ca o mumie la sfarsir si tre sa stai asa o ora esti ca intro menghina eu ua nu m-as mai baga la asa ceva, mai degraba as baga multe impachetari da nu la cuvertura ci la tub ca la mine a functionat mai bine si era si mai confortabil, si cica la tub e mai bine ca are nu stiu ce calitate de intra mai bine crema in piele si transpirui mai bine, deci dai mai mult jos

s-a trezit, tare mult a dormit 10 min tocmai acum cand voiam sa o pun pe pat sa doarma ca am asteptat sa adoarma mai profund .. mda

revin mai tarziu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ehhe strumfule o sa iti fie dor peste cativa ani sa ti un bebel in brate pe mine chiar nu ma deranjeaza deloc sa il tin....cat mai strans si mai aproape de mine....

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput