Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

strumphy- mai bine ca nu vrea suzeta....las-o asa ca nu e rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

am luat si noi colief ieri dar m-am enervat un pic cand am citit prospectul...acolo zic ca tre sa facem laptele cu juma de ora inainte de masa...sa punem colief-ul si sa agitam din cand in cand...pai noaptea cand ma scoala Evelinne disperata de foame..cum fac eu sa o potolesc juma de ora??
la prima masa am facut cum scria pe prospect dar la 3 dimineata cand m-a trezit iar..nu am putut....
dupa ce a mancat la 3...120 ml...a inceput sa urle cu suzi in gurita, s-a agitat, a 'alergat' prin pat....pana la 6 dimineata am facut ture la ea sa ii bag suzi, sa ii pun muzica....numai numai adormea..dar n-a vrut cred ca am reusit amandoua sa adormim pe la 6 si ceva.....la 10 s-a trezit iar si l-am rugat pe bbt sa ii dea sa pape...eram cheauna....si acum m-am trezit la 12 singurica..fara sa tipe ea..inca doarme....pt prima data de o luna si ceva nu m-a mai trezit un tipat...ce bine a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

helloooo

am ajuns si eu acasa, am fost la controlul de 6 saptamani totul e ok, sunt sanatoasa tun, cicatricea e sudata bine, ce sa mai, am plecat fericita de acolo am primit si ok-ul pentru sport, asa oficial, ca eu oricum m am apucat de o saptamana de bicicleta si abdomene am luat o razna rau ca simt o presiune asa mare ca vine vara, uit ca am nascut de 6 saptamani si vreau sa ma simt si eu bine in costum de baie...mai am de dat 2 kile jos ca sa ajung la greutatea la care am ramas insarcinata, dar parca as vrea sa dau jos 4 sau 5....pentru prima oara in viata mea am inceput sa am grija la ce mananc, e horror parca numai la ceafa de porc imi sta mintea fir ar sa fiein fine, trag tare o luna ca pe urma...piscina cat cuprinde

roxy lasa bucura te ca nu se pun kilogramele ca si eu inainte tineam "cure de ingrasare" si nimic...si uite acum vreau sa slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Am vrut sa vad si eu restul de pozici de pe mail, si surpriza nu mai apar...ciudat, nu?!

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

ce poze? de pe care mail?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

am dormit tare bine, 5 ore azi noapte si apoi inca 4 pana la 11 fara azi dimineata

strumphitza tu crezi ca n-as mai vrea si eu cateva kg? crezi ca-i dupa mine? nu vezi ca nu se pun nicicum. ce sa fac, zi tu.

madutza eu sterilizez biberoanele de ceai. cand bag pompa bag si biberonul.

chiar fetelor, pompa aia n-are nimic ca o tot sterilizez dupa fiecare folosire? este rezistenta, nu?

fetelor, ca tot am vazut vorbindu-se, nu numai aici...de unde stii ca laptele este consistent pentru bebe?

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, eu nu am mai folosit deloc pompa si nu am mai bagat la sterilizat doar pt un singur biberon. Tu pt ce folosesti pompa? Pui laptic la congelator?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

am luat si noi colief ieri dar m-am enervat un pic cand am citit prospectul...acolo zic ca tre sa facem laptele cu juma de ora inainte de masa...sa punem colief-ul si sa agitam din cand in cand...pai noaptea cand ma scoala Evelinne disperata de foame..cum fac eu sa o potolesc juma de ora??
la prima masa am facut cum scria pe prospect dar la 3 dimineata cand m-a trezit iar..nu am putut....
dupa ce a mancat la 3...120 ml...a inceput sa urle cu suzi in gurita, s-a agitat, a 'alergat' prin pat....pana la 6 dimineata am facut ture la ea sa ii bag suzi, sa ii pun muzica....numai numai adormea..dar n-a vrut cred ca am reusit amandoua sa adormim pe la 6 si ceva.....la 10 s-a trezit iar si l-am rugat pe bbt sa ii dea sa pape...eram cheauna....si acum m-am trezit la 12 singurica..fara sa tipe ea..inca doarme....pt prima data de o luna si ceva nu m-a mai trezit un tipat...ce bine a fost

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

tb sa astepti jumatatea de ora ca sa-si faca efectul colief-ul. Nasa mea asa facea. Cica daca nu astepti l-ai pus degeaba ca nu-si face efectul

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

antguess, pe prospectul de la colieful meu de aici nu scrie ca tre sa il faci cu 30 min inainte ?? o fi alt colief fata de ce am eu aici ???

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza eu ma mulg uneori dupa masa si tin la frigider laptele o zi in caz ca plec pe undeva sa fie acolo, de aia. nu pun la congelator. si sterilizez pompa.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Am vrut sa vad si eu restul de pozici de pe mail, si surpriza nu mai apar...ciudat, nu?!

Buburuza mea
Povestea Printesucai

pe gmail ai dat link catre buburuze de 2009 de aici de pe DC , nu link catre un site de poze gen picasa, te-ai incurcat in copy paste ?

pozele noastre a tuturor sunt pe picasa nu pe mail , te loghezi in picasa cu acelasi user si parola ca pe mail
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Am pus din nou link-ul..nu am mai incurcat borcanele de data asta..sper...

Acum ma inteles, numai ca eu intrasem in mail-ul comun de aici, si m-a directionat catre picasa...,

Una imi plange, Anna si alta e maraita rau, Stefi ...

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

picky, nu vad nici o poza cu tine

azaz, cat de dulce e bubulinul si saracutul ce mari si grele tb sa fie "cizmele" pe piciorusele lui . sper din tot sufletul sa le scoata repede si sa nu mai fie nevoie de alte incaltari

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput