Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Bebe al meu are muci...oare este racit??I-am tras deja de 2 ori si tot infundat este..ce sa fac???Febra nu pare sa aiba,dar ii bag si termometru...

Oare de la ce face muci???pt ca l-am scos afara si se obisnuieste cu aerul..sau???

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

daca tot nu am somn ia sa mai scriu ceva

voi credeti in deochi?
eu nu prea sunt cu astea , insa sormea cica deoachesi decateori vine la noi fata devine agitata...plange si tot soramea teebuie sa ii zica tatal nostru de 9 ori

acum am observat ca si dupa ce venim de la vreun shoping tot la fel de agitata este....ma refer cand intru prin supermarket sau mall si toata lumea..vai ce mica este / cat are? etc....pe afara sau prin parc nu am avut probleme din astea ca daca ne plimbam nu prea o vede in landou si nu se mira nimeni de ea

am zarit ap foto...i-a sa descarc si niste poze...sa vedeti ce ma vait eu maine ca sunt nedormita...dar asa pofta aveam de un 3in1 caa nu m-am putut abtine si l-am baut pe la 18h si acum ioc

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

eu nu prea credeam in deochi, dar am avut cateva episoade cu vlad cand urla fara sa-i pot face nimic dar rau de tot si asa din senin de nici sa respire nu mai putea..si un tip de la bloc unde stateam noi atunci mi-a zis ca -i deocheat si ca-i zice el de deochi ca stie de la bunica lui si va zic ca in 5 min tacea copilul si adormea instantaneu..de ziceai ca nimic n-a avut..si s-a intamplat de mai multe ori..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

deea, miki cat oscilo ati dat voi la bebei??cate zile?? eu trebuia 3 dar dc am vazut ca e bine bb dupa doar o zi nu am mai continuat.am gresit??

mamica implinita de fetita si baietel

vreo 2 zile i-am dat si eu..daca-i ok eu aic ca n-ai gresit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Bebe al meu are muci...oare este racit??I-am tras deja de 2 ori si tot infundat este..ce sa fac???Febra nu pare sa aiba,dar ii bag si termometru...

Oare de la ce face muci???pt ca l-am scos afara si se obisnuieste cu aerul..sau???

posibil daca e chiar infundat..asta iti dai seama cand suge..daca poate, inseamna ca nu-i chiar asa rau..
pui mult ser caldut si lasi sa se inmoaie putin si pe urma aspiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lalely ai grija mare cu mucii
eu sunt stan patitul
incearca sa faci ce a zis miki
si daca cumva va tusi
fugi la medic imediat
ai vazut ca ziucea lumea
ca cei mici nu prea fac febra
ca nu au sistem imunitar
si nu are organismul inca cum sa lupte
deci mare grija
a racit sau a luat de la cineva vreun virus
i-a fost frig afara sau in casa
cine stie
nu se fac mucii din senin la cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu unt cam suparata ca de 2 zile
petra imi face caca doar cu supozitorul
ceea ce nu vroiam
avem probleme digestive de acest gen de cand ne-am nascut
ii dau debridat si espumisan
si nu prea au efect
offfffffffff
nu stiu ce sa fac
sa iau colief oare si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hai ca m-am speriat acum cu mucii...Nici nu stiu cum sa procedez...
El fornaie in somn si cd ii pun ser plange..si la aspirat la fel..in rest nu mi se pare foarte agitat..Ce aiurea ca nu-mi pot da seama daca este sau nu racit,dar deja ma apucat panica...

Si sa merg cu el la spitalul de copii??Eu nu am incredere in medicii astia,mai ales de la noi din oras...Am asa o neliniste in suflet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Cami, ma bucur ca ai revenit...chiar intrebam de tine! Cand ai sp ca ai ramas fara mama m-am gandit la ce-i mai rau...uofff, tu te-ai referit ca a plecat.

Simonelu, da vreau. Oricum presimt ca arati BETON ,....

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lalely, nu te panica! Este normal sa aiba si mucisori. Eddy a avut din maternitate si cum am ajuns acasa am cumparat aspiratorul nazal...nu am apucat sa-l folosesc pt ca pediatra ne-a recomandat sa-l folosim doar cand vedem ca apar dificultati respiratorii in timpul mesei si nu numai. Ce alte simptome mai are??

Micki, tu ce mai faci mami? Cum te mai descurci? Te apreciez MAXIM ca de cate ori ai ocazia raspunzi la fiecare in parte! Tot respectul!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Aspirator nazal am sieu dar cred ca nu stiueu cum sa il folosesc ca nu imi ajuta la nimic.

Ai vostri copii se partaie? Ca a mea a tras azi dimineata niste parturi de m-am speriat. Am crezut ca are diaree si cand sa ii schimb scutecul nimic doar pipi.

Mergi la inceput