electrostimularea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Esteiubi

Sigur, dupa 20-30 de sedinte in care nu obtii nimic, poti spune la toata lumea ca e o prostie; dar asta nu inseamna ca ati beneficiat de un tratament profesionist.

Daca te referi la mesajul meu, te inseli. Am avut parte de indrumare foarte buna, pachete alese cu cap si aparate noi. Din pacate si preturile erau pe masura atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Esteiubi care-i aparatul care te duce de la stadiul 4 la stadiul 2 de celulita intr-o luna ? Spune repede tot !!!!
Dupa cum am mai spus pe mine nu ma intereseaza slabitul , doar tonifiere si celulita - si daca se poate doar din aparate, cu atat mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, vin si eu cu o intrebare...

stiti cumva daca electrostimularea e contraindicata in alaptare? si care ar fi motivele? ce alte proceduri pot fi facute atunci cand alaptezi?

mersi frumos!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

rall, nu ma refer neaparat la tine, asta pentru ca nu cunosc cazul tau. Totusi, sunt nelamurita: nu ai beneficiat de o diagnosticare computerizata? Exista extrem de putine persoane care sa nu aiba nici un rezultat, asa cum a fost cazul tau, pe mine ma intriga tare ceea ce spui. Trebuie sa existe, in mod sigur, explicatie.
Mel, pentru celulita se foloseste o combinatie de electrostimulare, vacuum si impachetari cu namol de alge marine. Toate au rostul lor, insa vacuumul este cel care disloca nodulii si ii disperseaza. Exista doua feluri de vacuum, cel mai indicat este cel cu infrarosu, dar nu se recomanda pentru persoane cu fragilitate capilara (in cel mai bun caz, te umple de vanatai-echimoze, in cel mai rau se sparg iremediabil vase superficiale). Pentru acestea, s-a inventat un alt tip de vaacum, mai putin invaziv si te mai si imbraca cu un costum protector. Nu pot sa vorbesc despre aparate, lucrez in bransa si stiu ca nu-mi permite regulamentul DC. Sfaturi pot, insa, sa ofer, si o fac pentru ca, in mod normal, cabinetele de estetica obtin rezultate deosebite, daca indeplinesc conditiile de baza.
Electrostimularea este necesara in tratamentul celulitei pentru ca restabilesc metabolismul local, adica eliminarea retentiei de lichide, a lichidelor interstitiale, antrenand cu aceasta ocazie eliminarea toxinelor si a fragmentelor dislocate de vacuum; iar algele marine reprezinta cel mai bun tratament pentru aceasta boala, fiind folosite sub forma de namol la impachetari expuse la infrarosu sau termocuverta. Dar nu uitati ca si algele si orice crema anticelulitica sunt pentru aspectul exterior, nu actioneaza in profunzime, asa ca aparatura.
eladea , electrostimularea are cateva contraindicatii, insa doar sarcina este cea mai importanta contraindicatie; la tine nu este cazul. Daca nu ai stimulator cardiac electronic, vre-o piesa metalica (tije, suruburi) pe zona pe care o vizezi, o operatie laparoscopica (raman niste clipsuri din titan, parca), poti face linistita electrostimulare. Evident, te vei abtine, deocamdata, de la un lifting de sani. Sunt consternata sa citesc despre picioare facute praf de electrostimulare...pur si simplu se contracta musculatura, la stimularea electrica, fara nici un efect asupra pielii, nici macar nu se inroseste zona!
Tonifierea se obtine tot prin electrostimulare, insa alt tip, care iduce o gimnastica izometrica; desi este mai neplacuta la piele, nici asta nu are voie sa faca vreun rau. Din cate stiu eu, sunt foarte putine aparate care realizeaza asa-zisul lifting nechirurgical, cu rezultate vizibile si care se mentin. Desi toata lumea va promite asta.
Stiu ca-i dificil sa alegeti...dar, in industria asta, tratamentele de calitate costa, pentru ca sunt efectuate cu aparatura de calitate, de personal antrenat cu raspundere. Un tratament bun costa, iar unul ieftin nu se justifica, pentru ca ar trebui sa dai bani din buzunar. Daca-i ieftin, inseamna ca se face rabat la ceva, ori asta se vede la calitate. Iar pentru nici un rezultat, orice plata, cat de mica ar fi, tot mult inseamna. E drept, uneori pretul mare este nejustificat si atunci sunteti pacalite. Este o nesansa cu care ne confruntam in toate domeniile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

esteiubi, multumesc mult de raspuns...eram in dubiu, pt ca citeam pe diverse site-uri ca si in alaptare e contraindicata electrostimularea...

tot ce pot sa spun eu, e ca dupa ce am terminat cu alaptatul la primul baietel, am facut 15 sedinte de electrostimulare, termocuverta si masaj cu ceva crema cu ardei iute... aa, si un regim alimentar relativ usor...am slabit vreo 5-6 kile atunci...

acum se pare ca tot vreo 4-5 kile am de dat jos, dar ma gandesc sa nu afecteze in vreun fel alaptatul....pe de alta parte, nu cred ca vom lasa degraba tzitzi... insa eu trebuie sa fac ceva pt ca vine vara si stiti si voi....

va pup! slabire si tonifiere cu cap!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

E bine sa te grabesti.
Sfatuiesc pe toata lumea sa se duca din timp, in cabinete marea aglomeratie este in mai, iunie si iulie (partial). Aglomeratie inseamna programari stranse, timpi de asteptare inevitabil mai mari, agitatie.
Cele mai bune tratamente sunt in afara sezonului, cand rasfatul e garantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Esteiubi, ajuta-ma si pe mine cu un sfat pls.
Pt. ca nu am avut timp sa fac sport trebuie acum sa apelez si la ceva ajutator pt. celulita. Nu am multa, dar se vede in anumite situatii, si am avut de cand ma stiu chiar daca sunt slaba. Stiu de la ce este (nu beau apa, cateodata se intampla sa beau doar jumate de litru pe zi, de un an nu am facut deloc sport, am mancat ciocolata si prajituri zilnic, prajeli, carbogazoase, intr-un cuvant excese). Ei, acum vreau sa incep iarasi sala, sa ma hidratez (nu doar din cauza asta) si vreau sa merg pt. prima oara in viata la un salon, ca sa fie rezultatele mai rapide.
Am de ales intre :
-10 sedinte vacuum
-10 sedinte vibroshaper - 150 RON
-10 sedinte crazy fit - 100 RON
-10 sauna la capsula Perfect Spa - 150 RON
-10 impachetari cu namol 10 sedinte - 350 RON,
sau un pachet:
* 6 sedinte vacuum 40'
* 6 sedinte electrostimulare 45'
* 6 sedinte termosudatie 1H
* 1 sedinta electrostimulare bonus.

Ce imi recomanzi?
Multu in avans.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eladea, eu am mai facut o tura de electrostimulare si tratamente termice si dupa ce am nascut, vara trecuta, cand avea fiica-mea 1 an si vreo 3 luni si n-a avut nicio treaba alaptarea, adica a mers tot timpul ca unsa:))), n-o influenteaza aceste proceduri in niciun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

esteiubi eu una iti multumesc pt tot ceea ce ne-ai scris pe mine una ma linisteste tare mult si sa va zic si de ce...din cauza celor doua sarcini pe care le-am avut la diferenta destul de mica am ramas cu o burta destul de inestetica care pica peste talia pantalonului si la care toata lumea se uita si ma intreaba in ce luna suntsa nu mai zic de celulita vergeturi...alea sunt la pachet

asa ca am hotarat sa incep o serie de terapie slim sau cum vreti sa-i ziceti si m-am dus la un salon de aici din iasi mi-am ridicat bluza sa vada cum arat si le-am pus sa imi zica ce "operatiuni" cred ca m-ar ajuta sa dau macar cativa cm jos...si mi s-au recomandat asa: 12 sedinte mini liposuctie(se face cu un aparat nu stiu daca ii pot zice numele ,se unge pielea cu glicerina lichida) 12 sedinte drenaj limfatic (cu un aparat cu vibratii la intensitate destul de mare ca imi sareau falcile in sus:))))12 impachetari cu alge marine , 12 electrostimulare si 12 sedinte de vacuum fix asa cum ziceai si tu esteiubi la care ma imbraca cu un costum alb din microfibra icoone ii zice

costa o caruta de bani toate(platesc cate 10 si 2 sunt gratis din fiecare)si ma gandeam ca poate "mi-au bagat pe gat" ce era mai scump la ei si ma consolez cu ideea ca mi-au garantat ca voi slabi in cm si la burta si la coapse si celulita aproape ca nu va mai fi astept s-o vad si pe asta

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Esteiubi
fac eu cateva completari , pt ca nu lucrez in bransa , deci nu pot fi acuzata ca fac cuiva reclama
fac sport de ceva vreme (xio ma bucur sa te revad macar aici, daca nu la abdomen..) si cum ziceam , m-a prins si febra
tratamentelor corporale
ce am incercat eu :
1.cavitatie - f interesanta , o recomand , nedureroasa si zic eu eficienta
2.dermocell , ce zicea iubi ca te imbraca in costumas ..este un masaj f intens (facut cu un aparat) anticelulitic, eu una recomand asa ceva
3.electrostimulare ...eu facand sport nu pot spune ca m-a impresionat f tare
4.vacuum .. ce sa zic ... cosmarul vietii mele , si aici vorbesc f serios ; la o intensitate moderata principiul acela de aspirare (asa cum ii zice si numele ) aplicat direct pe piele (seamana cu dermocellul care insa are avantajul acelui costumas) pur si simplu m-a umplut de vanatai pe picioare (pulpe , coapse , fese )..sincer eu NU-L RECOMAND

acum vreau sa mai incerc ceva impachetari si da ,marea mea iubire detoxifierea

last edit:iubi te rog o parere despre slabirea cu benzi soc la rece ..am tot cautat pareri , din pacate nu prea gasesc
si pe mine ,m-ar interesa parerea ta (pe PM) despre o combinatie de tratamente corporale care sa ma ajute sa scap local de anume cm (coapse , burtica) in avansa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput