Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -
Raspunsuri - Pagina 27
diana_0899 spune:
Ai putut comunica cu medicul hematolog? Eu am destule analize de discutat cu dansul, am 3 sarcini oprite in evolutie. La ce dr. Albu mergi, daca este Dragos Albu, poti sa-mi spui si mie cate ceva despre dansul? Mi-am facut si eu programare, dar nu-l cunosc. Poate vorbim pe mess mai multe daca esti de acord, id diana_0899. Merci si astept un raspuns.
QiaoBing spune:
diana Din pacate nu am acces la mes de la servici. activeaza-ti PM
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
diana_0899 spune:
ti-am trimis un pm, dar spune ca "nu primesti mesaje private". ia vezi si tu ce ai la setari :).. Daca il cunosti pe dr. Albu Dragos, zi-mi si mie cate ceva, macar aici si pe urma vorbim pe privat. Merci mult.
tannoo25 spune:
diana, despre hematologul de la medlife ma intereseaza si pe mine; poti sa-ti spui parere aici...
QiaoBing, de ce nu ai mai mers la medlife, hematologie? ce diferente au fost intre dr de acolo si dr uscatescu?
QiaoBing spune:
am fost la ciochinaru dupa primele 2 vizite parca la fundeni unde m-am socat ca nu am reusit sa vb deloc cu uscatescu.
am stat de vb cu el, dar mi s-a parut f, cum sa ii zic, "relaxat" pe problema asta. m-a pus sa repet acelasi analizele pe care le aveam facute tot la ei si de 2 ori la fundeni (cele de trombofilie, fara mutatii). mi-a zis ca la test pozitiv sa incep Clexane de 0,4. eu intrebam de homocisteina, de tratament pregatitor cum dadea U - mi-a zis ca nu e nevoie. pe ce tot batea moneda de m-am si enervat, a fost infectia urinara care imi iesise atunci. pai pt ea ma dusesem eu la hematolog ?
pana la urma am tras eu concluzia ca uscatescu are cea mai mare experienta PRACTICA pe trombofilia in sarcina si am ramas la ea. si ma tin de tratamentul dat de ea de "pregatire" mai mult pt psihicul meu pt ca am senzatia ca fac ceva, nu stau cu mainile in san si astept test pozitiv. si sper sa aiba si efect totusi
in afara de cele 7 kg adunate
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
floaredemac spune:
Ete ca ma mandresc si eu, apropo de kg acumulate: acum am mai putine kg decat am avut cand am ramas insarcinata!
Reteta: suptul la cerere, noptile nedormite, alergatura cu copiii si mesele din an in paste.
Acum am 72, daca reusesc sa ajung la 60 sunt incantata, iar daca scad chiar sub 60, asa cum mi-as dori (asa eram inainte de baiat).... sunt in culmea fericirii!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
diana_0899 spune:
tannoo25
am programare la medic abia in iunie, dupa ce ma duc iti spun.
deocamdata, sunt si eu in ceata, din ce am citit eu despre el, este axat mai mult pe cancer. o sa vad cum priveste problema...
mirona77 spune:
Pentru cine are nevoie si este interesat, mai am 60 pastile Medyn Forte ramase dintr-o cutie de 90 (expira in 2013).
Eu nu mai le iau, am facut dozarile de B-uri si toate sunt mult peste limita. Asa ca ma voi limita la Acid Folic.
Daca cineva este interesat, contactati-ma pe privat.
alexa78 spune:
Bigsiter, asteptam detalii despre nastere.
Felicitari multe, mamico!
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt