Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Din pacate, ma repet ... din ce in ce mai multe mutatii homozigote :(
Nu conteaza ca ai mutatiile facute, acolo ti se recolteaza pentru alte analize .. nu stiu sa stiu le spun exact.
Exact cum ai spus si tu, daca te pregatesti pt FIV mai mult ca sigur ca vei avea un pumn de vitamine si probabil clexane.
Nu te consuma foarte tare, toate au o rezolvare.
Mergi acolo, ai grija sa spui tot ce crezi caeste relevant .. oricum te vor intreba asistentele la recoltare.
Despre localizare .. nu stiu sa-ti explic darda si tu pe Google spitalulfundeni localizare si iti da o harta (sper sa te ajute .. nu stiu sa-ti explic pt ca nu cunosc zona.
Fruntea sus si Doamne ajuta cu II la FIV. Sa ne tii la curent.

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Mai am o nelamurire ,la ce ora sa fiu in spital ,este nevoie de programare la dr USCATESCU ,sau ma pot duce si fara...precizez ca am toate analizele facute ma duc doar pt interpretare,si daca vreti sa imi explicati si mie pe unde vine spitalul FUNDENI,in ce sctor se afla............un punct de reper ceva ...eu sunt din Fetesti,sotul cunoaste BUCURESTIUL ,de aceea va rog sa imi dati ceva repere,precizez ca venim cu masina !Multumesc inca o data anticipat!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Pe prima pagina gasiti detalii despre cum se ajunge la dr Uscatescu:
"Cum ajungem la d-na dr Uscatescu? Mini-ghid de buzunar datorat lui Felix76 si tuturor "mutantelor" cu experienta"
Sau cititi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154318&whichpage=8 a doua postare a lui felix76

Mergi la inceput

Capitol nou? sau scriem tot aici?

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

floaredemac, flyhigher77, Gliana

floaredemac, felicitari ! sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si sa bucure parintii.

Ai o poveste de viata ... cu un final fericit.

flyhigher77, Gliana, mai aveti putin; asteptam si povestile voastre care sigur vor fi tot cu un final fericit ! poate ne chemati la nunta ...

balanta_tm

danezza, ce mai faci ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pupam fetele! Nu reusesc sa fac eu capitol nou, Alla unde a disparut? Sper ca e bine.

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele chiar daca ssunteti pe picior de inchidere a capitolului spuneti-mi si mie daca stiti ,o gasesc maine pe Dr Uscatescu la Fundemni ? daca da intre ce ore?

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

floaredemac, flyhigher77, Gliana

floaredemac, felicitari ! sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si sa bucure parintii.

Ai o poveste de viata ... cu un final fericit.

flyhigher77, Gliana, mai aveti putin; asteptam si povestile voastre care sigur vor fi tot cu un final fericit ! poate ne chemati la nunta ...

balanta_tm

danezza, ce mai faci ?
_

MTHFR C677T heterozigot, PAI-1: 4G/5G heterozigot, Factorul XIII Val34Leu heterozigot; 2 sarcini oprite in evolutie: 1 la 28 saptamani si 1 la 7/8 saptamani; trombofilia depistata dupa a doua sarcina

Binisor sa zicem, ms de intrebare.
Prestam ca suntem in perioada buna pentru

Altesa, mai bine mai sati o zi sau doua pana mergi la Fundeni (daca nu e f urgent) ,, Uschi a lipsit si va fi foarte aglomerat

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

MeAlex testul e First response si se gaseste in carrefour si cora.
p@ulici, QiaoBing, multumesc ptr urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_0899 spune:

pentru QiaoBing

Spune-mi te rog, ai fost la hematologie la dr. Ciochinaru la Medlife? Daca da, poti sa-mi zici si mie cum a fost, este medic bun? Am si eu programare la dansul.

Multumesc,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

buna diana
Da, am fost dupa ce am pierdut sarcina si dupa o prima vizita la Fundeni de care nu eram prea multumita. dr Albu imi zisese ca e f bun, ce am citit despre el a fost numai de bine. numai ca mie imi fierbea sangele in vene de ceea ce patisem si vroiam sa aflu cat mai multe, iar el se tot lega de infectia urinara pe care o aveam atunci. nu m-am mai dus Oricum, ma astepta la test pozitiv, ceea ce nu am mai avut.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput