Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

tannoo25 si MeAlex multumesc mult pentru informatii. Inca ceva: daca ma intorc a doua zi dupa rezultate trebuie sa vin dupa ora 11 (adica dupa ce termina de recoltat cei care au venit pt analize) sau pot vorbi cu doctora devreme despre rezultate si tratament si apoi sa ma intorc la serviciu? Scuze daca va sacai cu intrebarile, dar as vrea sa stiu cum sa-mi fac programul la munca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

[quote]citat din mesajul lui danezza

Elbereth,
imi pare rau ca te alturi noua .. pfff .. nu stiu de ce dar in ultimul timp, tot mai multe homozigote :((
mergi la fundeni si te asteptam cu vesti.
tu cum ai descoperit mutatia? ai facut analizele din proprie initiativa?

[quote]

danezza - mi-am facut analizele din proprie initiativa pt ca am avut o TVS dupa anticonceptionale, plus alte probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Draga Maryela, nu te invinovati, aproape toate fetele de aici nu am fost sfatuite de medic sa facem analize inainte...de cele mai multe ori se spune sa facem analizele asta dupa 3 pierderi de sarcina...si in cazul tau ca ai avut o sarcina OK, nu avea de ce sa iti spuna...Dupa prima sarcina pierduta, un medic mi-a zis sa fac analizele clasice de trombofilie si nu le-am facut (am mers pe mana altui medic mai celebru care a zis ca se intampla si ca "oricum nu s-a dovedit ca exista vreo legatura intre trombofilie si pierderea sarcinii")...oricum analizele clasice au iesit in regula, doar mutatiile au aratat ce nu e in regula...

Weekend placut cu ganduri bune si multa liniste!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Me Alex.

Weekend linistit si tie.

Eu acum am citit ghidul postat de voi pe prima pagina, cum se ajunge la doamna doctor. Am vazut ca se recomanda a se lua legatura cu dansa intai pe mail...Imi puteti trimite vreuna din voi mailul d-nei doctor? Pls.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Nu e neaparat nevoie de mail, stai linistita .. du-te acolo. Daca vrei, iti tr PM cu adresa de mail a d-nei Uscatescu si/sau a asistentei Taru.
Me alex, poate ar trebuie sa ne spui si noua despre ce dr vorbeai mai sus, sa stim sa-l evitam si noi
.. din pacate sunt foarte multi!
Fetele, sa avem un wek min toate, sa ne bucuram de soare, de srabatoare si sa incercam sa ne mai detasam un pic de pb astea ... o sa ajungem sa le visam si noaptea!

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Me Alex.

Weekend linistit si tie.

Eu acum am citit ghidul postat de voi pe prima pagina, cum se ajunge la doamna doctor. Am vazut ca se recomanda a se lua legatura cu dansa intai pe mail...Imi puteti trimite vreuna din voi mailul d-nei doctor? Pls.

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Pueti incerca si la Genetic Lab (in Ghencea).. eu acolo le-am facut .. nu mai stiu preturile dar sunt pe net pt fiecare analiza in parte. si mi-au facut si o reducere daca sunt de acord sa faca nu stiu ce teste, cercetare ...
E un dr cu care stai de vorba, iti prezinta datele problemei .. a fost ok. Faceti coparatie la preturi sivedeti!

Citat:
citat din mesajul lui anioana2002

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Maryela,mutatiile se fac doar de luni-vineri la ML Grivita,intre orele8-10(sambata,nu!!!).In cursul saptamanii se fac si la celelalte sedii ML,dar 2 zile /saptamana,la unirii:marti si joi.

Saru`mana mult Lyly. Parca nu mai am rabdare deloc. Dar o sa stau pana luni, ce mai conteaza 2 zile.

Ma uit acum si pe site la Synevo, poate e mai avantajos.

costa mai mult la synevo...ca si eu mi-am facut exact mutatiile pe care vrei tu sa le faci si la medlife costa 750ron dar poti sa-ti faci un card de client si mai ai 6% reducere...trebuie doar sa completezi un formular...

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Danezza, ti-am trimis PM cu numele medicului. Cine vrea sa afle, sa imi spuna ca sa ii trimit PM.
Elbereth, teoretic poti vorbi cu dr si dimineata dar, in general, discuta cu pacientele dupa-amiaza. Gandeste-te la ce vrei sa ii spui si in timp ce ii arati analizele, spune-i ce ai scris acolo, e foarte aglomerata si e bine sa subliniezi problemele.

Noapte buna tuturor!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ani multumesc de raspuns dar eu sunt din ploiesti si nu pot ajunge atat de devreme la doamna dr. pe mine ma avamtaja ora 13,14 nu o mai gasesc la orele astea pe doamna Uscatescu?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

maria.andrea - cred ca nu ai inca 10 mesaje trimise si esti inca moderata. De aceea poate ca nu poti sa-ti pui semnatura. Scrie repede celelalte mesaje si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ramasesem datoare cu detalii despre nastere.
Dupa cum va amintiti, am [rogramat cezariana cu o zi in urma, am facut marti seara ultimele injectii de 0,6, miercuri nu am facut, iar joi dimineata pe la 8 si ceva au inceput pregatirile pt cezariana. Am semnat acordul, am spus 2 prenume -baiat si fata-, apoi mi-au pus sonda. Sonda mi-au pus-o fara anestezie, la fel si la prima cezariana, si nu am simtit nimic in afara de un mic disconfort. Citisem ca ai niste dureri groaznice, dar la mine nu a fost asa. Am intrat in cezariana, la 9:30 au scos minunea care a avut o echipa numeroasa de neonatologi, asistente si alti bagatori de seama curiosi sa vada cum arata copilul clexane. A strigat din tot sufletelul ei mic, a auzit-o tot coridorul. Mi-au dat-o sa o pup, era moale si pufoasa ca un ursulet de plus, inca "murdara", abia scoasa din casuta ei confortabila.
Am intrebat pe toata lumea daca este sanatoasa, daca are tot ce-i trebuie, a primit scor 9 la un minut si 10 in urmatoarele 5. 9 e maximul pt cezariana in spitalul unde am nascut eu, si se da de obicei daca nasterea este deja declansata (la mine nu era niciun semn), sau daca bebe este f. bine.
In jur de 11 am iesit din operatie, a durat mai mult fiind deja uter cu cicatrice. In timpul operatiei medicul m-a intrebat daca mai vreau copii, eu am strigat ca DA!, fiindca ma temeam ca zice din nou de legarea trompelor, apoi el mi-a zis OK, dar nu tot la mine...Asta din cauza ca prima cicatrice se vindecase atat de bine incat au avut probleme reale in a o deschide.
Spre sfarsitul operatiei a inceput sa imi fie frig, i-am spus anestezistului si mi-a dat niste calciu, dar m-a prevenit ca voi incepe sa "frisonez". Pe parcursul operatiei m-am tinut bine, am cerut o singura data oxigen si m-au adormit doar la inceputul operatiei, 5 minute.
Pana am ajuns la reanimare am inceput sa tremur din tot corpul (ma rog, jumatatea care nu era amortita ), tremuram atat de tare incat a fost nevoie de 2 asistente ca sa imi recolteze sange, una imi tinea cu 2 maini mana mea, cealalta recolta.
Nu stiu cat a durat, maxim o ora cred. In timpul asta asistentele erau disperate ca nu stiau ce analgezice sa imi puna in perfuzie, fiindca am declarat o posibila alergie la metamizol - substanta activa din algocalmin-, desi la synevo analiza iesise negativa. La orice testau asistentele, eu aveam reactie alergica imediat. Testul se face prin injectarea unei cantitati mici subcutanat. Aveam antebratele inrosite si desenate cu pixul, iar asistentele se uitau una la alta si nu stiau ce sa faca. Intr-un final mi-au pus doar paracetamol si diclofenac in perfuzie, si Dumnezeu cu mila. A venit la control medicul, a bagat mana zdravan in uterul meu, eu am sarit ca arcul (intre timp anestezia trecuse), iar asistenta a strigat la el sa aiba grija ca nu am analgezic. O, scuze....scuze... nu am stiut.
A trecut si asta, a doua zi am inceput sa umblu, fetita imi era adusa mereu la supt, inca din prima zi. Atunci am miscat si capul, am lasat barbia in jos, lucru interzis de anestezist, dar nu aveam ce face fiindca trebuia sa vad fetita in timp ce sugea, nu cumva sa o sufoc. Ca urmare, dupa 2 zile au inceput durerile de cap, dar au fost moderate (dupa parerea mea) si le-am depasit fara niciun medicament. In a 3-a zi m-au mutat in salon cu bebe, acolo am stat pana in ziua a 7-a cand ne-a dat drumul acasa. Au pus-o si la lampa 2 zile, avea un icter usor (si acum mai are un pic la ochisori).
Nu va mai povestesc de conditii, furnici simple, furnici zburatoare, fum de tigara pe coridor, etc. Astea sunt incluse in conceptul "spital de stat" - de provincie, ca poate in Capitala nu o fi chiar asa.
Important e ca am scapat cu bine si eu si fetita mea.
Sper ca nu v-am plictisit prea mult!
Tocmai s-a trezit si strumfica mea, va pup!

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput