Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor dragi, bine v-am gasit.
Va citesc de vreo saptamana.
Din pacate acum cateva zile am fost nevoita sa renunt la o sarcina de 12 saptamani. Am avut ruptura de membrane, pierdere de lichid amniotic.
Am sangerat ingrozitor de mult, am avut un hematom decidual foarte mare..in fine.
Ideea e ca medicul meu ma suspecteaza de trombofilie.
In timpul sarcinii am facut anticoagulantul lupic, antitrombina, ProC, Proteina C, Proteina S, Antifosfolipidici, Anticardiolipidici, factorul V Leiden. Toate au iesit foarte bine, mai putin IGM de la AC Anti-beta2glicoproteina, care a iesit Echivoc.
Acum: 1. din cate am inteles eu mai am de facut doar cele 4 mutatii- factorul 2, factorul V, METHFR-ul, si PAI-ul.
2. La Fundeni, pot sa ajung cu analizele facute la alt laborator? Oare ma pune sa le mai repet, sau care e procedura? Ca as vrea sa merg maine sa-mi fac analizele pentru mutatii la Medlife. Dar daca ma pune sa le repet la Fundeni, n-as vrea sa dau 8 milioane degeaba.:(
3. Imi puteti da va rog numarul de telefon de la D-na dr Uscatescu de la Fundeni? Sa sun eventual inainte sa vad daca este.

Nu mai stiu ce ar trebui sa fac.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maryela, la Fundeni se fac analizele clasice de trombofilie, nu si mutatiile de care spui tu, deci le poti face linistita la Medlife. Te poti duce cu analizele de la alt laborator sa ti le citeasca la Fundeni si sa iti dea tratament.
Numarul de telefon il gasesti pe prima pagina. E bine sa suni inainte, saptamana asta nu a fost dr. Uscatescu.

Daca nu te costa prea mult in plus, poti adauga la analizele pe care vrei sa le faci si Factorul XIII, se pare ca este destul de intalnit. Poti verifica si pe site-ul Synevo ce pret au analizele la ei, poate fi mai avantajos (analizele sunt organizate si pe profile, adica au unit mai multe analize sub un profil si costa mai putin decat daca le faci pe rand pe fiecare).

Numai bine!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Maryela ... imi pare tare rau de pierderea ta
Mutatiile daca vrei sa le faci, fa-le linistita ca la Fundeni nu se fac :D
Cu rezultatele si celelalte analize mergi la hematolog!
Nr de telefon de la Fundeni nu am dar sigur au fetele sau gasesti la informatii.
Bafta multa!
PS: la prima sarcina ai avut probleme? Poate ai noroc si totusi nu ai pb de trombo!

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Fetelor dragi, bine v-am gasit.
Va citesc de vreo saptamana.
Din pacate acum cateva zile am fost nevoita sa renunt la o sarcina de 12 saptamani. Am avut ruptura de membrane, pierdere de lichid amniotic.
Am sangerat ingrozitor de mult, am avut un hematom decidual foarte mare..in fine.
Ideea e ca medicul meu ma suspecteaza de trombofilie.
In timpul sarcinii am facut anticoagulantul lupic, antitrombina, ProC, Proteina C, Proteina S, Antifosfolipidici, Anticardiolipidici, factorul V Leiden. Toate au iesit foarte bine, mai putin IGM de la AC Anti-beta2glicoproteina, care a iesit Echivoc.
Acum: 1. din cate am inteles eu mai am de facut doar cele 4 mutatii- factorul 2, factorul V, METHFR-ul, si PAI-ul.
2. La Fundeni, pot sa ajung cu analizele facute la alt laborator? Oare ma pune sa le mai repet, sau care e procedura? Ca as vrea sa merg maine sa-mi fac analizele pentru mutatii la Medlife. Dar daca ma pune sa le repet la Fundeni, n-as vrea sa dau 8 milioane degeaba.:(
3. Imi puteti da va rog numarul de telefon de la D-na dr Uscatescu de la Fundeni? Sa sun eventual inainte sa vad daca este.

Nu mai stiu ce ar trebui sa fac.

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele sunt si eu o proaspata graviduta cu niste proaspete mutatii descoperite si anume PAi ambele heterozigoate si C677 heterozigot de azi am inceput sa iau clexane de 0. 40 la recomandarea ginecologului.

luni vreau sa merg la fundeni oi gasiio pe Uscatescu acolo ste cineva programul?

voi ce stiti ce analize ar trebuii sa mai fac?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Maryela,mutatiile se fac doar de luni-vineri la ML Grivita,intre orele8-10(sambata,nu!!!).In cursul saptamanii se fac si la celelalte sedii ML,dar 2 zile /saptamana,la unirii:marti si joi.

Mergi la inceput

Va multumesc muult, mult pentru raspunsuri.

Putem sa mai scriem aici sau asteptam capitol nou?

Danezza, la prima sarcina , in saptamana 16 am avut o usoara decalotare a placentei si o mica , dar foarte mica sangerare, adica doar cateva picaturi timp de 2 zile.In astea 2 zile am facut No-spa si scobutil. Apoi nu am luat nici un fel de tratament si am nascut natural,vaginal adica, in saptamana 41, cu travaliu indus ca fi-miu nu vroia sa mai iasa

Nu stiu ce sa zic, sper sa n-am trombofilie, dar si daca o am o sa ma invinovatesc toata viata ca nu am facut analizele astea inainte de sarcina.

Multumesc inca o data. M-ati mai luminat un pic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Maryela,mutatiile se fac doar de luni-vineri la ML Grivita,intre orele8-10(sambata,nu!!!).In cursul saptamanii se fac si la celelalte sedii ML,dar 2 zile /saptamana,la unirii:marti si joi.

Saru`mana mult Lyly. Parca nu mai am rabdare deloc. Dar o sa stau pana luni, ce mai conteaza 2 zile.

Ma uit acum si pe site la Synevo, poate e mai avantajos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Citat:

eu am fost in martie la Medlife Grivita si am recoltat sambata pentru mutatii...nu cred ca s-a schimbat intre timp...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Citat:

Saru`mana mult Lyly. Parca nu mai am rabdare deloc. Dar o sa stau pana luni, ce mai conteaza 2 zile.

Ma uit acum si pe site la Synevo, poate e mai avantajos.

costa mai mult la synevo...ca si eu mi-am facut exact mutatiile pe care vrei tu sa le faci si la medlife costa 750ron dar poti sa-ti faci un card de client si mai ai 6% reducere...trebuie doar sa completezi un formular...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetele sunt si eu o proaspata graviduta cu niste proaspete mutatii descoperite si anume PAi ambele heterozigoate si C677 heterozigot de azi am inceput sa iau clexane de 0. 40 la recomandarea ginecologului.

luni vreau sa merg la fundeni oi gasiio pe Uscatescu acolo ste cineva programul?

voi ce stiti ce analize ar trebuii sa mai fac?

6+

am sunat eu ieri la fundeni si mi-a spus ca este doamna doctor saptamana viitoare dar mi-a recomandat sa nu ma duc luni pentru ca o sa fie foarte multa lume avand in vedere ca a lipsit sapt asta...
poti sa te duci incepand cu 6.30 dimineata...mie asa mi-a spus sa merg intre 6.30-7.00...dar daca nu te grabesti la serviciu poti sa ajungi si mai tarziu...

Mergi la inceput