Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

danylini, te asteptam cu vesti bune !
Bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Am fost ieri la Fundeni, am primit scrisoare medicala ptr. Innohep, am primit raspuns la toate intrebarile pe care le am pana acum si de la d-na dr. U si de la d-na asist. Viorica. Am ramas cu acelasi tratament, mai putin Aspenterul, care s-a mutat la 2 zile.

Seara am ajuns si la ginecolog si am vazut punctuletul la doar 4 sapt si 3 zile :))

Va pup si va astept cu vesti bune.

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ileanasi ce ma bucur de punctuletul tau Sa stea la caldurica 9 luni cumintel.
te-a linistit cu innohep-ul ? parca aveai ceva dubii

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Nu stiu cine se ocupa de modificari dar vreau sa va anunt ca azi a nascut o fata de pe lista de aspirante: Valentina_D.
MESAJ DE LA VALENTINA: (ora 17:15)
S-a nascut Radu-Adrian, 3700 g, 51 cm, o minune sanatoasa, dolofana si cuminte foc... cel putin pana acum :-)
Sa-i traiasca si sa se bucure de el. Scrie la gravidute de martie-aprilie. Haideti ca se poate!
Poate le treceti si pe Floaredemac si Brotacel83 la "mamici fericite"

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Nu stiu cine se ocupa de modificari dar vreau sa va anunt ca azi a nascut o fata de pe lista de aspirante: Valentina_D.
MESAJ DE LA VALENTINA: (ora 17:15)
S-a nascut Radu-Adrian, 3700 g, 51 cm, o minune sanatoasa, dolofana si cuminte foc... cel putin pana acum :-)
Sa-i traiasca si sa se bucure de el. Scrie la gravidute de martie-aprilie. Haideti ca se poate!
Poate le treceti si pe Floaredemac si Brotacel83 la "mamici fericite"

Mami de 2004 si 2010

Felicitari! Unca un bebe minune! Sa creasca sanatos si sa aduca numai bucuruii parintilor.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

Buna fetelor,

Din pacate sunt la scurt timp dupa un FIV2 cu sarcina oprita in evoltie la 7s.
Apelez la experienta voastra ,sa-mi spuneti care ar fi analizele minime cu care ar trebui sa incep pentru a depista daca am trombofilie( am vazut la acest topic f.multe recomandari de analize care ma depasesc total) .Ar trebui sa consult un hematolog ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

donna imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu prin aceasta experienta trista.
sa inteleg ca dr tau ginecolog nu ti-a recomandat investigatii suplimentare ?
uita-te intai in analizele tale si vezi daca ai ce apare pe prima pagina la Analize pt SAFL + Trombofilie. Poti sa incepi cu ele.
Cele pt mutatii genetice sunt: mutatia Factorului II, mutatia Factorului V Leiden, mutatia genei MTHFR, mutatia genei PAI-1.
Eu le-am facut la Medlife la indicatia dr gineco, iar cele gentice au fost 750 RON ai am avut rezultatele cam in 1-2 saptamani. Mai putin mutatiile, toate celelalte mie mi-au iesit OK.
Cu toate in dosar m-am dus apoi la hematolog la Fundeni (d-na dr Uscatescu) unde am refacut o parte din analize si am primit un tratament de pregatire pt o viitoare sarcina. Asta in cazul in care ai analize care nu ti-au iest OK, daca cele de trombofilie sunt OK, trebuie sa investighezi in alte domenii: imunitate, endocrinologic ...
sper ca te-am lamurit cat de cate.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

QiaoBing multumesc frumos pt.raspuns,m-am lamurit,probabil maine o sa merg sa-mi fac o parte din ele.
inca nu am discutat cu medicul meu de alte analize suplimentare ,decat de cea de trombofilie pe care mi-a spus ca daca vreau pot sa mi-o fac,desi dansul nu crede ca asta ar fi fost problema,dar vreau sa mi-o fac pt.linistea mea.In s4 am avut niste sangerari cu eliminarea unui cheag de sange si mi-a prescris clexane 0.4 preventiv.Probabil o sa discutam mai mult la o urmat.intalnire.Sunt la doar 1sapt.de la aspiratie si nu am pus atunci f.multe intrebari,eram in stare de soc.Faptul ca v-am descoperit pe voi,care din pacate ati trecut si voi prin astfel de momente nefericite si mergeti mai departe m-a ajutat si pe mine f.mult
V-am intrebat de analizele care determina daca am sau nu trombofilie pt.ca cei de la laboratorul la care am sunat azi sa intreb daca fac analiza pt.trombofilie mi-au cerut sa le spun concret ce analize, ca ei nu stiu si sa merg la un hematolog
Din pacate locuiesc intr-un oras in care la capitolul hematologi,medici specializati pe infertilitate nu prea am cu cine sa discut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna fetelor

Aveti idee daca maine dimineata o gasesc pe dna dr U la Fundeni?

Multumesc anticpat

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 foarte usor pozitivi, insa, la Fundeni, mi s-a pus diagnostic de SAFL NEGATIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Buna fetelor! Ce stiti despre mutatia A1298C genotip homozigot? Am vazut ca sunt mai multe cazuri de genotip heterozigot.E grav?

Mergi la inceput