Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simona, bun venit si din partea mea!!!
Nelia
Pana la urma ieri am luat doar un nospa spre seara.
Utrogestanul l-am cumparat dar nu am luat. Pe prospect scrie ca in sarcina se ia doar pe cale vaginala, ori mie doctora mi-a zis sa iau pe gura o pastila seara Nu inteleg... asa ca nu am luat.
Cand ma gandesc ca tocmai pe 23 am programare imi vine sa ma urc pe peretzi........ dar n-am ce sa fac, pana atunci sigur nu s-ar vedea nimic la eco, la Eva chiar asa am patit, m-am dus foarte devreme si nu s-a vazut, m-a chemat peste o saptamana si atunci am vazut-o pe fasolica
Nu stiu, parca de data asta am emotii mari de tot, atunci cred ca nu le constientizam... Voi ati zis deja la servici? Eu astept confirmarea eco sa vad ca e totul bine.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Sunt matinala, deoarece incep serviciul de la ora 8, si azi am avut de mers si pe la casa de sanatate, pentru cardul european.

Am si eu o veste, m-am programat pentru ecografie, pe 23 mai!
Sper sa fie bine, deoarece prima sarcina am pierdut-o (s-a oprit din dezvoltare pe la 5 sapt).
Sper de data aceasta sa fie bine.

Mergi la inceput

Ylari,

Si eu am programarea tot pe 23, sper sa se vada ceva si sa fie bine!
Si mie mi-e frica si nu stiu cum voi sta cu rabdarea. In weekend sunt plecata, si in timpul saptamanii sunt ocupata cu serviciul, deci sper sa treaca repede si bine!

La servici eu sunt de dimineata, si va tot urmaresc sa vad ce ati mai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor scuze ca ma bag si eu la voi in discutie, dar, Ylari poti lua utogstanul si pe cale orala.Noi majoritatea fetelor de la odiseea sept-oct am luat utro pe cale orala.Eu la inceputul sarcinii am luat 4 pe cale orala apoi au inceput greturile si varsaturile si am inceput sa-l iau vaginal si dupa ce au trecut le-am luat iarasi oral.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Inca n-am spus la servici, nici parintilor n-am spus, pana nu avem confirmarea ca avem batai de inima, nu le spunem. Asteptam ecografia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Burtici cu bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Ylari - UM: 09.04.2011 - DPN: ??.01.2012
aly_k - UM: 29.03.2011 - DPN: 03.01.2012
Alice Elena - UM: 29.03.2011 - DPN: 03.01.2012
simona_maris - UM: 01.04.20011 - DPN: 06.01.2012
ram0nica - UM: 01.04.2011 - DPN:7.01.2012
neliaCris - UM: 04.04.2011 - DPN: 11.01.2012
Bella_sib - UM: 08.04.2011 - DPN: 14.01.2012
adrianab12 - UM: 08.04.2011 - DPN: 16.01.2012

Cont Comun : ian.feb2012
E-mail: ian.feb2012@gmail.com

Indicatii pretioase

CUM SE SCHIMBA UN CAPITOL
1. Te loghezi cu userul comun
2. Deschizi ultimul capitol la prima pagina, la primul mesaj, cel cu listuta
3. Dai click dreapta pe Iconul 'Editeaza respuns' si il deschizi intr-un 'new window' Asa ai deschise doua ferestre.
4. Te intorci la prima fereastra si dai 'Subiect nou' buton care e sus in dreapta paginii sau jos in stanga
5. De la cealalta pagina copiezi titlul si schimbi numarul capitolului astfel incat sa fie in ordine
6. Cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou,se scot tag-urile [ quote ] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
7. Dai Creeaza subiect nou
8. Copiezi linkul noului capitol(il gasesti la topicul general)
9. Te duci la capitolul anterior la ultima pagina si dai paste la linkul cu capitolul nou.(scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam).
10. Te loghezi inapoi cu userul tau
Si gata !!! Capitolul nou este facut

Cum sa-ti activezi PM-ul
Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Cum sa ascunzi un link
[ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.

Cum sa ai semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii ce doresti.
Cum sa ai sau la semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile si in rest scrii tu ce vrei.
De exemplu:
de BAIETEL si +6
se scrie:
[ mamica ] de [ blue ]BAIETEL[ /blue ] si [ gravi ] +6 (fara spatii intre paranteze)

Cum sa accesezi contul pentru poze - Picassa
1. Mergi la adresa http://picasa.google.com/.
2. Faci click pe scrisul "go to Picasa Web Albums" din partea dreapta a ecranului.
3. Introduci adresa de e-mail deschisa pentru contul Picassa (ian.feb2012@gmail.com) si parola (la cerere pe PM).
4. Daca doresti sa pui pozele personale faci click pe butonul "upload" aflat in partea de sus a ecranului si apoi pe scrisul "create new album".
5. Denumesti albumul creat si faci click pe butonul "continue".
6. Incarci pozele dorite din calculator si salvezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Gata Dupa ce trece de moderare, va aparea primul post al "userului" ian.feb2012. Sa va fie de bine si sa veniti numai cu vesti bune.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza!

tot pe 23 sunt si eu programata la eco :) deci o sa fie o zi mare atunci cu multe vesti
dupa calcule dpn - 3 ianuarie, dupa ecograf putin mai tarziu. o sa aflam sigur pe 23.
sa aveti sarcini usoare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alice, mi-ai luat vorba din gura intr-adevar o zi "aglomerata" 23 mai, Doamne ajuta sa avem toate vesti bune!
Mayane, multumim mult!
Racheel merci de sfat, nu stiu ce sa fac, ca nu ma mai doare burtica, sa il iau totusi? Doctorita nu m-a consultat, doar am vb la telefon, am programat consultatia si i-am zis eu ca ma doare burtica, banuiesc ca de aia mi-a si dat doar o singura pastila, de 200.
Adriana bafta multa!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

neatza!

tot pe 23 sunt si eu programata la eco :) deci o sa fie o zi mare atunci cu multe vesti
dupa calcule dpn - 3 ianuarie, dupa ecograf putin mai tarziu. o sa aflam sigur pe 23.
sa aveti sarcini usoare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Ala dupa ecograf se poate modifica de mai multe ori pe parcursul sarcinii.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput