Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mayane, stiu ca ecograful e mincinos, dar de cum m-a consultat, pana sa imi faca ecografia mi-a zis ca e mai mica sarcina. dupa ultima menstruatie ar fi trebuit sa am 6 saptamani. iar a mea e de maxim 5.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Mayane - Multumim pentru ajutor!

Alice, bine ai venit!
Chiar va fi o zi aglomerata in 23, pentru multe dintre noi, speram sa ne intoarcem cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna.Am revenit
Alice bine te-am gasit.UM?
Mayane,multam.
Eu inca nu mi-am programat eco.Sper sa ajung maine.Stie cineva ce include mai exact?Se face si pap -test?sau se ia secretii de pe col?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mie mi-a zis sa mai astept cu analizele pana pe 23 cand vede mai bine sarcina. La mara am fost la eco la 8 sapt si mi-a facut si papanicolau si lama.
UM 29 martie

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

ALICE merci de info,sper ca si aici sa faca aceleasi lucruri,pentru ca daca nu trebuie iar sa umblu dupa ele,extra.Eu vroiam sa meerg la privat la prima vizita,dar cum orice prelevare se va plati cred ca ies cam strantorata de la privat.100de euro eco,plus secretiile plus paap testul
Alice,esti in listuta,in a treia listuta,asteptam inca sa se modereze

Mergi la inceput

Alice,esti in listuta

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Greturile au inceput deja ramonica?La 4-5 saptamani?
Eu am facut un test in 4 aprile si mi-a iesit scris pe el. gravida sapt4-5.Deci acum am 5-6.inca nu am greturi,chiar si somnolenta e mai putina,sanii sunt doar un pic greoi nici gand de durere,nici burta nu ma mai inteapa sau doare...sunt fresh....asa ca pana la eco am un mare morcovel...
Ramo,sa lasi trecut si primul baietel,asa stim si noi mamele cu inca un bebe acasa cum ne mai descurcam

5+

Nu stiu cum sa mai setez semnatura ca sa-mi apara mereu...
Daaa, ma miram si eu sa am greturi asa repede!! De azi mi-au mai trecut. Sper sa mai tina asa starea asta de bine. In orice caz, daca nu am greturi, ametesc foarte des. Daca nu ametesc imi e foarte somn. Daca nu mi-e somn... imi mai e altceva . N-am mai experimentat asemenea stari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Bonjour, doamnele!
Sunt Simona, si am si eu un bb mic in burtica si un bb un pic mai mare in patut
Stefan, bucuria mea, are 6 luni si 10 zile , si m-am gandit ca poate se plictiseste uneori , si ii trebuie companie
deci
UM -1 aprilie
DPN-6 ianuarie
Mai trebuie ceva? Sa ma treceti si pe mine in listuta , va rog!
No-spa poti lua 3 pe zi, iar utrogestan ...vai! am uiat de vara trecuta... Oricum, stiu ca le poti pune si vaginal , ceea ce e oribil, si lua si oral, ceea ce da unele reactii aiurea.Uita-te si in prospect ca scrie bine!
Simona , mami fericita de bucuria noastra Stefan(1 112010),si+ 5

Bine-ai venit!! Ai aceeasi UM ca si mine: 1 apr. Dar la mine nu stiu cum de a gresit medicul si a calculat DNP 7 ian... Am impresia cae corect ca si tine, 6 ian...

Mergi la inceput

Ramonica,trebuie sa intri la profilul tau personal,si sa scrii la semnatura,doar asa iti va aparea mereu
Adriana,ti-au dat doctorii o explicatie pentru pierdere,ai facut ceva investigatii?
Fetele,voi cam ce varste aveti?SPER SA NU VA SUPERE intrebarea,am vazut ca la unele odisei se scriu si copilasi,varsta,kg?!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

NeliaCris:

La inceputul sarcinii pot exista pierderi spontane, deoarece embrionul atunci se formeaza, la mine nu s-a dezvoltat embrionul, si am avortat spontan. Nu am facut investigatii suplimentare, mi s-a recomandat sa mai incerc!
Pe atunci, am fost la prima ecografie intre a 5 si a 6 saptamana si mi-a spus ca e cam mica sarcina pt aceasta perioada, iar la o saptamana dupa am avortat.

Am trecut peste, si sper din tot sufletul de data aceasta sa fie altfel (mult mai bine).

Mergi la inceput