Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ramo, multumesc mult! Tu nu mai ai mult deloc asa ca-ti doresc nastere usoara, bebe sanatos si numai bine la toti 4!
Adrianab, eu abia azi inchei cele 5 saptamani dar am trecut asa la semnatura ca sa nu trebuiasca sa modific in fiecare zi. Deci miercurea viitoare voi avea fix 6 saptamani. Sper sa nu ma duc degeaba, macar sami spuna daca e fixata bine sarcina.
neliaCris, multumesc pentru parola, ma ocup cat de curand de listuta! Sper sa-ti treaca repede greturile si starea de nervi. Si noi ne-am hotarat la bebe 2 tot pentru copil, ca ne-am gandit noi ca e mai bine sa nu fie singurica.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5 sapt cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

lexi sa sti ca si eu am fost tot la 6 saptamani la eco si am vazut un mic punctulet si ceva mai mic palpaind,aia era inimioara lui care batea,am fost foarte emotionata,ii primul meu bb,il iubesc foarte mult.

7+

Mergi la inceput

Burtici cu bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

aly_k - UM: 29.03.2011 - DPN: 03.01.2012
Alice Elena - UM: 29.03.2011 - DPN: 03.01.2012
iaura21 - UM: 01.04.2011 - DPN: 05.01.2012
simona_maris - UM: 01.04.20011 - DPN: 06.01.2012
smufurash - UM: 02.04.20011 - DPN: 06.01.2012
ram0nica - UM: 01.04.2011 - DPN:7.01.2012
neliaCris - UM: 04.04.2011 - DPN: 11.01.2012
Ylari - UM: 09.04.2011 - DPN: 13.01.2012
Bella_sib - UM: 08.04.2011 - DPN: 14.01.2012
adrianab12 - UM: 08.04.2011 - DPN: 16.01.2012
anangel_lexi - UM: 11.04.2011 - DPN: 17.01.2012
Crinutza87 - UM: 14.04.2011 - DPN: 19.01.2012
elenusht - UM: 13.04.2011 - DPN: 22.01.2012

Cont Comun : ian.feb2012
E-mail: ian.feb2012@gmail.com

Indicatii pretioase

CUM SE SCHIMBA UN CAPITOL
1. Te loghezi cu userul comun
2. Deschizi ultimul capitol la prima pagina, la primul mesaj, cel cu listuta
3. Dai click dreapta pe Iconul 'Editeaza respuns' si il deschizi intr-un 'new window' Asa ai deschise doua ferestre.
4. Te intorci la prima fereastra si dai 'Subiect nou' buton care e sus in dreapta paginii sau jos in stanga
5. De la cealalta pagina copiezi titlul si schimbi numarul capitolului astfel incat sa fie in ordine
6. Cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou,se scot tag-urile [ quote ] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
7. Dai Creeaza subiect nou
8. Copiezi linkul noului capitol(il gasesti la topicul general)
9. Te duci la capitolul anterior la ultima pagina si dai paste la linkul cu capitolul nou.(scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam).
10. Te loghezi inapoi cu userul tau
Si gata !!! Capitolul nou este facut

Cum sa-ti activezi PM-ul
Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Cum sa ascunzi un link
[ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.

Cum sa ai semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii ce doresti.
Cum sa ai sau la semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile si in rest scrii tu ce vrei.
De exemplu:
de BAIETEL si +6
se scrie:
[ mamica ] de [ blue ]BAIETEL[ /blue ] si [ gravi ] +6 (fara spatii intre paranteze)

Cum sa accesezi contul pentru poze - Picassa
1. Mergi la adresa http://picasa.google.com/.
2. Faci click pe scrisul "go to Picasa Web Albums" din partea dreapta a ecranului.
3. Introduci adresa de e-mail deschisa pentru contul Picassa (ian.feb2012@gmail.com) si parola (la cerere pe PM).
4. Daca doresti sa pui pozele personale faci click pe butonul "upload" aflat in partea de sus a ecranului si apoi pe scrisul "create new album".
5. Denumesti albumul creat si faci click pe butonul "continue".
6. Incarci pozele dorite din calculator si salvezi.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Am actualizat listuta, dar am nevoie de DPN-ul lui elenusht si de UM si DPN de la Crinutza87.
Bubulicagar, tu cum stai? Eu abia astept sa te trec in listuta!
Listuta o voi pune prima pagina cand vom deschide urmatorul capitol.
Ali_k, e normal sa-l iubesti mult mult pe bebe. Poate reusesc sa-i vad si eu inimioara, cine stie!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

anangel_lexi multumim pentru listuta! o sa iti spun in fct de ce-mi da un calculator pe internet. medicul nu mi-a spus cu certitudine pt ca abia se zarea sacul gestational! deci, la mine dpn=22.01.2012

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

anangel_lexi UM-14.04.2011 si DPN-19.01.2012(dupa calculele de pe net)la medic inca nu am fost! mersii mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

elenusht tu o sa nasti mai tarziu decat mine?? si ai avut UM mai repede?oare nu s-a calculat bine la mine?? orcum cand mergem la medic vedem ce ne zice!te pupp

Mergi la inceput

Crinutza87 eu am calculat la "cand vine barza" de pe site si din cate stiu eu perioada luteala e mai mica la mine, gen 12 zile...poate de acolo apare diferenta! oricum, o sa nastem in fct de bebe si de cum se dezvolta el, deci pana nu mergem la medic sa ne spuna ce si cum...e doar o probabilitate

4 +

Mergi la inceput

Crinutza, DPN-ul variaza in functie de durata ciclului (daca te uiti aici pe site-ul DC la "Cand vine barza?" vei vedea ca e trecut automat 28 de zile dar sunt unele femei care au ciclu de 30-34 de zile. Eu de exemplu, il am de 30 de zile si clar apare alt DPN decat daca ar fi fost de 28) plus ca e importanta si durata perioadei fertile. Eu nu stiu cat dureaza la mine dar sunt convinsa ca si acest aspectpoate modifica DPN-ul. Oricum ordinea in listuta va fi in functie de DPN-ul fiecareia.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

fetelor, m-am mai linistit! mi-am luat rezultatul la beta hcg si fata de luni, valoarea s-a dublat, ceea ce nu poate decat sa ma bucure! inseamna ca totul merge bine acolo inauntru! Pana ajung din nou la doctor, adica peste vreo 2, 3 saptamani, trebuie sa fac analiza asta sa ii urmaresc dinamica, sa fie crescatoare!

+ fetele!

4 +

Mergi la inceput