Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Pana acum nu am vomitat, nu prea am greturi, in schimb sunt cateodata ametita, acum parca nu mai sunt asa de tare ca si saptamana trecuta, si am usoare dureri in abdomen, intepaturi, si in timpul zilei si in timpul noptii. Sanii ma dor si pe mine, ieri cand am ajuns acasa de la servici abia am asteptat sa-mi schimb sutienul, nu cred ca-l voi mai lua pe acela, ca prea rau m-a strans. In rest, pantalonii inca nu ma deranjeaza, sper sa mai pot umbla o vreme cu ei, ca si asa vine vara, si trecem la ceva mai lejer si mai mare.

Va pup !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna gravidutelor
ma inscriu si eu cu nespusa placere in randul bulgarasilor de ianuarie ,zic eu
datele mele sunt : ultimul ciclu(1 februarie) nu are relevanta pt. ca eu am facut FIV ,si inainte cu 2 luni nu am avut ciclu din motive de menopauza indusa medicamentos ,deci sar peste asta ,dar data transferului e pe 15 aprilie iar DPN calculata de dr. si eco e 5 ianuarie deci as avea 6 saptamani si 4 zile
acum ca mi-am facut introducerea va las dar mai revin cu detalii caci am trecut prin niste zile mai problematice sapt. trecuta si incerc sa imi revin... va pup si mai ne povestim

minunea mea +6

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Elenusht, cum arata secretia? Daca mergi la Sarcina pe saptamani vei vedea ca in perioada asta e normal sa ai scurgeri albicioase. NU te ingrijora.
iaura21, bun venit printre noi si felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos.
Eu azi am sunat la medicul meu si am primit programare pentru 25 mai la primul control. Mie mi se pare un pic cam repede, mi-e ca daca-mi face eco nu se va vedea mai nimic...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5 sapt cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

iaura21 bine ai venit
elenusht sa sti ca si eu am o secretie mai albicioasa,dar ii normala,pentru ca corpul ii in schimbare
adrianab12 sa sti ca eu mi-am schimbat deja sutienele,pentru ca acele cu burete nu le mai suport deloc,a trebuit sa imi cumpar vreo 2,nu mai multe ca oricum am sa le mai schimb,iar eu care cand imi placea sa stau acasa fara sutien,nu mai pot,ca ma dor prea tare daca nu am sustinere

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

Fetelorr nu mai vorbiti de kg eu am pus 4 deja...bine ca m-am cantarit dupa ce am mancat bine bine ma bucur intr-un fel ca aveam 46 ...si nu reuseam nici cum sa pun...acuma e sansa mea :))) in rest de foame si iar foame...nu prea am multe schimbari...azi am avut simptomele dinaintea menstruatiei dar au trecut..au vazut ca nu sunt bine primite..

Elenush si eu am tot asa am secretie asa mai concentrata parca...si tot ma duc la toilet pt, ca am impresia ca vine menstra:)) dupaia imi amintesc ca is gravida hahahha

va pup frumoaselor burtici!!!

Mergi la inceput

iaura21 bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen!
aly_k inca nu mi-am cumparat sutiene noi, am cateva fara burete care inca imi vin bine.
Crinutza87 esti slabuta, lasa ca o sa acumulam pana la final kg, eu inca nu m-am ingrasat, dar oricum, am mai multe kg decat tine, asa ca-mi ajung deocamdata.
anangel_lexi saptamana viitoare multe dintre noi suntem programate la prima ecografie, poate poate o sa se vada si la tine ceva, daca zici ca ai acum 5+

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor! Am fost sa fac din nou beta hcg (doctorul mi-a spus sa o repet la 48 de ore sa vedem daca se dubleaza). Am emotii!Aseara mi-am pus arefam-ul (progesteronul) intravaginal si nu ma mai doare nimic: nici burtica, nici sanii! parca mi-e si frica!sanii nu ma mai dor, nu mai am nici un simptom! Rau ca ma doare, rau ca nu ma doare! Offf....asteptam! cred ca sunt prea stresata!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

4 +

Mergi la inceput

Buna elenusht, asa ma simt si eu, daca nu mi-e rau ma gandesc sa nu fie ceva, daca ma doare burta ma speriu daca nu e bine. Azi noapte m-am trezit de durere, nu stiam ce am! Abia astept sa ma duc la control si sa stiu ca totul e bine.
Iti tin pumnii pt rezultat bun!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna.Am intrat sa va anunt ca eu va voi vizita mai rar din pacate.
Am o stare de nervi,alaturi de una de greturi continue,ma chinui sa bag mancare in mine ca sa nu mi se intoarca stomacul pe dos.Inca nu am anuntat pe nimeni de sarcina in afara de sot,si ma gandesc sa le spun numai dupa 3 luni,vom vedea.M-as certa cu toata lumea,nu am nici o emotie referitor la aceasta sarcina,astept sa se domoleasca greturile.Inca nu am fost la eco,e pe 25 acum.S-a modificat data.Sper ca atunci voi constientiza mai bine.
Ca si mamica de viitor bebe 2,pot spune ca pe bebe 1 l-am dorit pentru noi,acum pe bebe doi l-am dorit pentru Cris,altfel nu mai intram in hora .
Sper ca nu v-am supi cu vorbele,si sper sa mai intru dupa eco,daca aflu ca vor fii mai multi bebei,voi claca,ati vazut la Nicoleta Luciu?
Parola o am eu,acum o dau pe PM la cine a cerut-o pentru a insdcrie noile mamicute.
Va pup

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lexi ce-mi vad ochisorii???Felicitari din suflet!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 36+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput