LMA Miruna ! Floricele de liliac mai-iun ! (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Antonia Maria!
La multi ani Matei Stefan!
La multi ani Sonia Alexandra!
La multi ani Maria Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Buna feteleeee!
OO, activitate: vintoasa ne tine in casa:D.
Ancutzicab mi-a trimis un mail cu aceasta recomandare http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/crema-bio-protectie-solara-minerala-bebe-si-copii-fps45-eco-cosmetics?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link - in materie de crema cu FPS - si mi-a permis sa o impartatesc si cu voi. Trec la citit din urma si va raspund.
:* tuturor!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare mamici!

Ohooo, ce de sarbatoriti avem azi! Uram si noi din suflet la multi ani, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi, sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii!
Antonia Maria
Matei Stefan
Sonia Alexandra
Maria Sofia

In alta ordine de idei, azi am reusit sa il port pe Tudor o ora in mei tai, ceea ce e o performanta, am plecat pe jos pana in mall, 3 statii de autobuz, am intrat si la h&m sa schimb niste pantaloni, m-am intors tot pe jos, e drept ca eram cam rupta, mai ales ma dureau umerii si bratele, parca l-am carat cu bratele, nu stiu de ce..El insa s-a simtit ff bine, iar la final a adormit in mei tai.Am facut si poze, drept dovada, sa vad cand reusesc sa le descarc.
E musai sa-l port in spate, in fata ma rupe, cu cele peste 13 kile din dotare..

Matei de ieri a racit, 3 zile a rezistat la gradi sanatos, in a 4-a a prins el o viroza, ceva, e cu muci pana peste cap, il doare gatu, tuse, toate cele. Vad ca si Tudor aseara avea un 38.3, fornaie un pic, inca nu m-am prins daca a luat si el raceala.

Va dorim un weekend frumos, insorit, relaxant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

copilasilor care au implinit un anisor pana acum
Antonia Maria, Matei Stefan, Sonia Alexandra, Maria Sofia

ma gandesc sa scriu in fiecare zi, dar nu-mi iese deloc...
am o piticuta cu o viroza de doua saptamani, de ma apuca cele ganduri...cat mai poate dura oare?
dupa ce au adormit mandrele zic sa mananc ceva. si iau branza cumparata ieri in cora. tai o feliuta si iese o sarma . deci adio mancare, mi s-a taiat cu totul. cred ca cei de la cora tin la silueta mea .
tre sa mergem la controlul de un an, si sincer ca apuca si frica cand o voi pune pe cantar, ca-i asa o silfida...si pe motiv de raceala voi refuza orice vaccin .

multa sanatate tuturor, inclusiv noua poate scapam de uraciosii de muci. va pup.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

La multi ani Antonia Maria !

La multi ani Matei Stefan !

La multi ani Sonia-Alexandra !

La multi ani Maria Sofia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Un antrenament de Baby Hockey printre baxurile cu carti

Mergi la inceput

Hello

a iesit soarele!!! Dupa 5 zile de ploaie si frig!
Asa ca o sa ne mutam in parc cu antrenamentele de hockey .

Sorana, apai pe spate le e cred mult mai comod acum ca-s marisori. Si eu tot asa o tin pe Sabina la drumuri mai lungi. Ma bucur ptr ca ati inceput sa-l folositi.

Aka, pfii, sarma??? Neplacut....

Un weekend fain tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Repede- repede pana nu trece ziua.
LA MULTI ANI, Antonia Maria , Matei Stefan, Sonia-Alexandra si Maria Sofia ! Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie frumoasa!

Vreau sa va intreb: cum le dati chamomilla bebeilor?
Am luat si eu azi, Justinei (ca nu m mai inteleg cu ea, face crize de nervi, urla, plus faptul ca se trezeste noaptea des in tipete),chamomilla ch 15..(nu stiu daca e buna concentratia, gasisem pe net ca de la 1 an pot sa-i dau ch 15, de la 18 luni ch 30).
I-am dat azi 3 granule dizolvate in putina apa in biberon, ziua si i-am dat si inainte de culcare tot 3 granule..la fel si cu granulele nu stiu cate sa-i dau.
Va multumesc pt raspunsuri!
O noapte linistita va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput