bebelus la 2 luni
hristos a inviat!
dragele mele am si o problema bebelul meu are colici,in afara de durerile de burta care ni le provoaca colicele ne mai confuntam cu o problema,scoatem laptic,chiar si la 2 ore dupa ce papam.
stiti cumva de ce?
va multumesc
Raspunsuri
Lahemia spune:
Bebe e mic inca, asadar aceste manifestari sunt in limita normalului. Se intampla pentru ca sistemul digestiv e incomplet dezvoltat (si va mai fi inca multa vreme). Pana se regleaza ... Baiatul meu a avut colici pana pe la 4-5 luni iar cu lapticul dat afara, off
... nu mai stiu cate mese s-au dus pe apa sambetei
. Incearca sa-l tii la verticala cat mai mult timp dupa masa (sau ma rog, la semiverticala) ![]()
oana_lex82 spune:
Pe noi colicile ne-au tinut putin ( 1 luna si jumatate) si nu erau niciodata noaptea si nici de intensitate ff mare..adica sa te scoata din casa
, dar cu lapticul afara..mama-mama..pana la vreo 5 luni mereu facea asa..cu tot tinutul la verticala...dar o data ce am introdus si alte alimente in hrana lui a inceput sa faca din ce in ce mai rar pana n-a mai facut deloc,,,Multa rabdare iti doresc si nu te speria..cam toti copiii fac asa...Sa va traiasca minunea!!!!
Lahemia spune:
Ati scapat usor, Oana! La noi au fost pana pe la 5 luni, dupa cum spuneam, si numai noaptea
Ramona, intr-adevar, odata cu diversificarea se mai reduc si regurgitatiile.
Burtocika spune:
Incearca sa-i inclini salteaua de la patut. Nioi asa am culcat-o pana pe la 5 luni, cand a inceput sa alunece si se ghemuia la capatul patului ![]()
Pui o perna sub saltea si, daca ti se pare ca ai gogoloaie, pui si o scandura sau ceva rigid intre perna si saltea, astfel incat sa ai o inclinatie de circa 20-30 grade.
Irina (2006) si
22+ cu 
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Ramona_1986 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_lex82 Pe noi colicile ne-au tinut putin ( 1 luna si jumatate) si nu erau niciodata noaptea si nici de intensitate ff mare..adica sa te scoata din casa ![]() |
o!ce norocoasa ai fost!
sper sa scapam cat mai repede de aceste manifestari