Colectia de toamna-iarna 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia_daniela spune:
Hello!
Bine ati revenit din mini-vacante Corap si Madau! Sa va fie de bine! Noi plecam la mare peste o luna (tot Duni )
Sambata am botezat-o pe finutza noastra, Natalia. A fost foarte frumos iar bebelina a fost exemplara! Nu a scos niciun sunet la "balaceala" din cazan de la biserica lar la baita de acasa la fel. Dupa biserica am mers la resataurant direct si a dormit pitika vreo 4 ore. Ma simt tare bine ca am facut asta, imi doream de mult timp sa botez !
Am trimis si cateva poze in contul comun - sunt doar poze facute de noi, deci nu avem de la biserica.
O seara buna tuturor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
Cami vazut pe facebook pozele de la naseala, sa va traiasca fina!
E o draguta bebelina, iar Dariuca era tare mandra in calitate de nasica mica.
Despre Duni - tot la Village ati luat? Noi mergem in august, la Pelican. Chiar sunt curioasa cum mai e fata de anul trecut, deoarece unii turisti care mergeau acolo de ani de zile se plangeau ca serviciile sunt tot mai slave an de an (Poate la anul merg iar in Turcia, daca o sa avem bani)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
Corap, foarte misto pozele din Madrid!
Madau, sa va fie de bine vacanta! Cumva ti-ai lasat sotul singur acasa de ai gasit casa ca la balamuc ? (nu de alta dar recunosc f bine patternul )
Camelia, felicitari pentru botez! Ce nume frumos !
Eu mi-am zgariat aseara la dus un neg, mi-am facut programare pe maine la dermatolog ca m-am speriat. Mai am si alte alunite pe care as vrea sa le vada un dr, sper sa fi nimerit un dr OK. Asta cu cancerul de piele e un alt stres al meu, pe langa ala de san
Noki_Lara spune:
Din goana tastaturii:
1. Corapino, sa-ti traisca jumatatea feminina a plozimii! Sa fie Anais happy, iubita si norocoasa!Fain tort. Faine poze. Fain la Madrid. Fain in wacanta.
2. Maria, sa-ti traiasca prospatura de nepotel!
3. Madau, poooooooooooooze.
4. Cami, sa va traiasca mica crestinata. Vizionat pozele de pe FB. Tare gigea.
5. Am examen azi. Ultimul din masterat. Si desigur, bonus o zi horror la serviciu.
6. Vazut Statia spatiala la Imax, in week-end. Recomand cu maxima caldura plozilor, mai ales baietei, filmuletul documentar 3D. E senzational.
7. Lavi, bafta la doctor! Si io-s maxim stresata de soarele mega-arzator de anul asta si riscurile aferete.
Sa mai si muncim...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
catutza spune:
salutare!
Corap, sa va traiasca fata! o adevarata domnisorica!
Noki, succes la examen!
Maria , sa va traiasca nepotelul!
Lavi, si eu sunt speriata de soarele de anul asta, eu sunt neagra deja (pe maini, fata) pentru ca am fost la tara 2 zile, la gratar si prin parcuri...deja ma cojesc!!! Niciodata nu am fost in halul asta ca acum !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
noi anul asta nu cred ca pupam concediu undeva (lipsa de bani si de timp) asa ca am impuscat deja o zi la Salina Prahova si o zi la Veliko Tarnovo a fost super dar obositor
poate incarc cateva poze, dar trebuie sa-mi instalez ceva program de micsorat rezolutia la poze ca nu mai am spatiu pe picassa
maria_alexia spune:
e ceva special cu soarele de anul asta?
Noki, tinem pumnii sa iei din nou coronita .
corap spune:
nu-i pb cu soarele, pb e cu filtrele (aka stratul de ozon ).
eu umblu cu crema (cremele adica) dupa mine. si pe copii ii dau de cand e mai insorit.
lavi, sper sa fie totul ok.
si eu am multe alunite si andrei ma mosteneste, dar sunt din felul "comun" - picatele pe piele. la andrei sunt mereu atenta sa nu-si modifice culoarea sau dimensiunea.
au fost ai mei la stomatolog - andrei a iesit bine, desi ii ies incisivii inainte de a-i fi cazut aia vechi, stomatoloaga zise ca se clatina suficient si ca o sa cada in timp util si ca are o dantura f ok (slava domnului, ca la cat circ face la stomatolog...).
anais a produs doua carii , ma duc saptamana viitoare sa i le plombeze. si pana la urma o sa-i sigilez niste masele, ca mananca dulciuri cam multe si nici o dantura stralucita n-are. dar ea macar sta cuminte pe scaun.
stiti ca ziceati (meems si parca mai era cineva) ca vi se zbate ochiul. ei, mie mi se zbate buza !? ce-o mai fi si asta?
maria_alexia spune:
lipsa de mg da toate tremuriciurile astea
se pare ca nici cremele de soare nu sunt f ok pentru piele, unii spun ca ar face mai mult rau decat bine. alta solutie decat burka nu vad .
corap spune:
magneziu iau "cu pumnu' " in ultima vreme. (vad ca mi-a trecut, totusi).
cremele nu-mi facura rau pana acum. chestia e ca eu nici nu ma rujez, si ma ustura buzele rau daca stau la soare fara protectie.
eh, de-ale verii