Colectia de toamna-iarna 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

serios acum, se pare ca si sunscreens pot cauza melanomul: http://en.wikipedia.org/wiki/Sunscreen#Potential_health_risks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

deci e bine ca m-am reapucat sa beau cafea . sa le dau si copiilor. (glumesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah, apropo de junkuri, am facut aseara cartofi noi prajiti - cred ca nu mai mancasem de 10 ani cel putin. tin minte ca ii adoram cand eram copil, facuti la ceaun. acu' n-am gasit ceaun, am umplut tigaia adanca cu ulei, dar a functionat. . pana la urma au mancat si copiii (desi initial zisesera ca nu vor).

hm, gusturile din copilarie nu se uita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Corap, mie mi s-a zbatut ochiul de la o combinatie de stress+oboseala+stat cu ochii in computer prea mult. Cu picaturi mi s-a linistit. Nu stiu ce sa zic de buza... Stii ca poti gasi ir de buze cu spf?

Lavi, bine faci ca te duci sa-ti verifici negul. Eu am avut o alunita pe spate care mi-a crescut in timpul sarcinii, mi-am scos-o dupa.

Catutza, sa va fie de bine iesirea! Si noi am avut o vara cum ziceti voi ca va fi a voastra, in care nu am avut o vacanta anume, dar am facut iesiri cu cortul in weekend-uri, si alte excursii prin zona, si sa stii ca tare fain a fost!

Maria-Alexia, si eu stiam de cremele astea, ca protejeaza pe-o parte, si distrug pe alta... Eu nu (prea) le folosesc ca nu ma ard de la soare, ma innegresc direct.

Cami, in contul comun nu sunt poze de la tine... Poate mai incerci o data sa trimiti, eu nu-s pe FB si as vrea sa le vad si eu.

Noki, bafta la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Gabi, condoleante, imi pare foarte rau ca treci prin durerea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gresisem eu, maine merg la dr nu azi. De abia astept.

Catutza vorba lui Meems, puteti compensa o vacanta prin iesiri scurte pe ici pe colo. Sa va fie de bine cele de pana acum!

Cat despre soare, Maria multumim de link, eu cred ca cel mai important e sa ai masura. Scrie si in link-ul tau ca cea mai buna protectie o face melanina din piele, bronzul propriu :).

Noi am ales o cale de mijloc, facem efortul sa ne sculam cat de cat devreme in vacanta, pe la 8:30-9 sa fim pe plaja unde stam pana pe la 11, 11:30, depinde cat arde soarele si apoi din nou de pe la 16-17 pana pe la 19-20 daca nu mergem sa vizitam ceva dupa masa.

Desi astea sunt recomandarile si practic la orele astea te si simti confortabil pe plaja, in practica pe la 10-11 vine majoritatea lumii pe plaja, pe la pranz cand mergem noi sa mancam plaja e plina si pe la 17 incepe sa se goleasca. Atat in Ro cat si in strainatate si inclusiv familii cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

meems, ce-ai patit la ochi se cheama spasm de acomodatie... m-am fript si eu, dar nasol de tot, ca nu mai puteam focaliza. asa am ajuns la ochelari pentru pc...

noi am inceput sezonul cald cu o mica alergie, nu stiu exact daca de la ceva mancat, sau ciupit, dar ca de obicei, da caldura si iris trebuie sa aiba o reactie la ceva. s-a mai anuntat si varicela in grupa, iar noi n-am facut anul trecut cand a avut jumatate din grupa, si nici cand a avut andrei, poate facem anul asta. mai lipseste un roi de tantari, ceva basici de prurigo, si... suntem gata de vacanta.
eu trebuie sa plec la mare in iulie, caci de pe 1-7 aug copiii sunt in cantonament. sper sa fie vreme frumoasa... ca noi... cu cortul... altfel nicio sansa de vacanta...

Cristina
Atelierul Nazdravanilor, 21 mai. www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

la Bia in grupa e un caz de scarlatina si unul de varicela...la grupele de alaturi mai multe de scarlatina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

CristinaH, am citit despre atelierul de sambata - sunt absolut impresionata ce lucruri extraordinare faceti! Succes si felicitari!

Catutza, aoleu. Exudat rapid si, daca puteti, stati departe de gradinita o vreme. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Maria, cand a fost cazul la noi de scarlatina am facut exudat, si a iesit ok la toata lumea acum nu am mai facut. Cu statul departe e imposibil, nu am cu cine sa o las acasa deci daca e sa faca va face nu am cum sa evit din pacate [q}

Mergi la inceput