Colectia de toamna-iarna 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
Citat: |
La noi e vara de mai bine de o luna, nu a mai plouat demult, ba e declarata seceta. Sunt la bretelute si slapi deja:)) |
ce bine de voi, mi-e dor de soare
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
Noki_Lara spune:
Maria, cura mea de slabire drastica e doar cu fructe si legume, 2 saptamani, sub orice forma - crude, coapte, salata cu ulei, oricum. Pentru cine nu e carnivor inascut (eu, de exemplu) este foarte ok. Are rol de detoxifiere a organismului. La mine e mai nasol cu lactatele, ca de alea mi-e dor si de dulciuri, dar supravietuiesc.
Intrebare: are cineva vreun costum de pitic - gen Alba-ca-zapada sau nu neaparat? Ca merge Sarah la Sibiu cu gradi week-end-ul viitor sa prezinte o piesa de teatru si ne trebe.
BTW, Maria, e posibil sa fi auzit de festivalul asta de teatru nemtesc. Noi, parintii, nu mergem cu plozii. Da' daca voi mergeti, acolo fiind, nu ar strica o spionare.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Uau, Alinus, nu-mi pot inchipui cum in Olanda sa fie de bretelute pe cand la noi e racorica si ploua zilnic de vreo 2 saptamani incoace!
Bafta cu missele in vacanta, sa va simtiti bine!!!
maria_alexia spune:
Fost ieri la spectacol de balet, placut, Ana s-a distrat de minune - mai ales cand a fost vorba de fugarit & baletat impreuna cu Andreea Coraliei si alte fetite.
(PS: majoritatea publicului o formau mamici + fetite balerine, in pauza au facut show spontan inclusiv pe scena :) )
Noki, wow, cred ca m-ar apuca ulcerul daca ar fi sa-mi plece Cristi cu gradinita pana la Buc. Zic si eu, asa, ipotetic vorbind .
De festivalul cu pricina am auzit, anul trecut a participat si grupa lor (copiii mari), anul asta nu, caci sunt prea putini mari. Dai mai multe detalii - program, ora, loc, te rog?
Cat timp vor fi plecati copiii? Si tu chiar nu vii incoace?
Imi place mai mult cum suna regimul lui Lavi: "cat mai putine dulciuri si fainoase" = mai merge cate o ciocolatica, la nevoie
corap spune:
'neata (?) fetelor!
eu fusei la madrid, nesperat-neasteptat, si de-aia am lipsit o vreme. orasul frumos (si surprinzator de curat), cald de te topeai, ze saptamana viitoare, o gramada de lucru la serviciu, ca le-am lasat pe toate balta (si mai am si senzatia ca-i luni).
achizitii: 1 gram de sofran si o pereche de pantofi, luata de nevoie, ca eram rupta de picioare si era musai sa-i schimb daca imi doream sa mai pun un picior in fata altuia.
facut nani in parc la umbra copacilor (se pare ca la ei nu-i ilegal ) ca n-am mai avut puterea sa iau metroul pana la hotel.
meems spune:
Corap, sa-ti fie de bine Madrid-ul! Ceva poze ne arati?
Maria-Alexia, fain ca ati ajuns la spectacolul de balet!
Si aici e vreme cam racoroasa, duminica se anunta ploaie. Astept sa ajunga si la noi soarele si caldura din Olanda!
Frate-meu cu cumnata-mea vor veni la noi peste 2 saptamani, si maica-mea insista s-o trimit pe Rianna la ei cand pleaca. Am tatonat terenul si se pare ca ideea ii surade fiica-mii, desi mi-a mentionat de vreo doua ori ca ar vrea sa merg si eu cu ea. I-am spus ca nu pot, trebuie sa merg la servici, dar vom vorbi zilnic la telefon. A zis ca e ok asa. Daca isi mentine parerea tot weekend-ul, ii cumpar bilet de avion si-o trimit la ai mei.
roxisialexia spune:
Neata fetelor!
Meemsy, Rianna la bunici. Tu cum te mai simti cu ochii? Weekend placut in familie
Lavi, m-am trezit astazi gandindu-ma la tine, Nicio veste?
Fetele tale ce mai fac?
cornelia chiar asa, ai facut poze? Sa iti fie de bine !
ina cum v-ati acomodat? le place copiilor? Astept sa ne spui cateva impresii
alina, ce mai face micuta Alessia? Am cazut-o pe Amalia intr-o poza pe Fb...este o adevarata missa .Cate grade aveti voi acolo ?
Am trimis cateva poze in contul comun.
meems spune:
Roxi, tare simpatici copiii la Ferma Animalelor
Maria-Alexia, ce faine sunt pozele trimise de tine!! Superbe
lavi02 spune:
Roxi, saptamana asta am fost singura cu mandrele pt ca Virgil a fost plecat in state cu serviciul. Mai greu job-ul de mama singura cu 2 copii dar nu imposibil
Bb3 vad ca inca se codeste sa vina la noi, mi-a dat planul peste cap cu nascut toamna-iarna, de-acu' zic multam' in orice anotimp ar veni.
Corap sa-to fie de bine mini-vacanta!
Meems, drum bun Riannei in vacanta fara voi! Ea nu mai are "an scolar" acum?
Noki, costum de pitic din pacate n-am, sper ca se distreaza bine Sarah la Sibiu!
Maria, apropo de ulcer, cine e la voi mai lipit, copiii de mami sau mami de copii? Frumoase pozele!