Colectia de toamna-iarna 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Coralia ce misto! Si noi mai avem o luna si un pic pana plecam la mare, parca nici nu-mi vine sa cred cand ma uit pe geam. Dar probabil daca mai e friguros, iunie va fi cald!

Maria, si voi parca plecati in iunie la mare, nu?

Cam jale fara Virgil acasa dpdv alimentar, nu se termina mancarea, nu se mai termina painea, nu se termina nimic. Am facut un cozonac la masina de paine, de 3 zile mancam la el (dimineata, ca in rest noi gagicile nu prea mancam paine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, aoleu, voi chiar traiti cu aer. Mai aveti mult pana se intoarce domnul sotz? Voi la ce mare veti merge?

Da, si noi mergem la bulgari din 19 iun, acum incercam sa ne mobilizam sa le facem copiilor pasapoartele.

...iar subsemnata se gandeste cu jale ca ar trebui sa renunte la vreo 2 kile , dar cum asta inseamna sa renunt si la ciocolata de pe birou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Of intru si ce vad!
Gabi condoleante! Si multa putere sa treci peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Incep discutiile marine. Yuuuhuuu!

Lavi merge la "oribila" mare de la Brela. Restul fetelor la "groaznica" mare bulgareasca. Io, in schimb, in iunie merg la mirobolanta mare din ASE sa dau dizertatia.

Maria, daca tu iti pui problema de cura de slabire, io ar trebui sa ma ascund sub pamant.
In rest, de belea Ana vs Cristi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Alinus, voi ce mai faceti?
Chair sunt curioasa cum va fi in vacante cu bebelina! daca mai facem un bb vreau sa facem vacante mai curajoase cu el mic.

Maria, da, noi mergem la marea croata din nou. Voiam sa mergem in Grecia-Corfu anul asta dar s-au ocupat f f repede vilisoarele pe care le ochisem eu si am tot cautat si rascautat in Corfu o statiune cu plaja de pietricele, nu nisip ca le enerveaza pe fete ca li se lipeste de picioare si de costum, cu apa limpede, turcoaz si fara valuri, sa ajungi usor de la cazare la plaja si inapoi, sa ai si pe unde sa te plimbi prin statiune pe jos, sa fie restaurante si terase la care sa ajungem pe jos, de preferat sa fie si umbra naturala, de pini, pe o parte a plajei (noi nu vrem sa stam f mult la soare). Sa nu treaca nici soseaua mare prin spatele plajei sau pe langa vila.
Si bineinteles nu vrem nici hotel mare ci vila mica, cu terasa cu masa si scaune unde sa luam micul dejun si sa mancam cate un pepene dupa plaja. Si sa se vada si peisaj frumos de pe plaja, daca se poate si de pe terasa vilei.

Tot cautand eu asta si negasind in Corfu mi-am dat seama ca de fapt caut Brela again.

Eu trebuie sa renunt la 3 kile pana la concediu, altfel la intoarcere va trebui sa-mi schimb garderoba ca nu voi mai intra in nicio haina. Plus va creste nivelul marii cand voi intra eu in apa (asta era vorba lui taica-meu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, wow, ce imagine perfecta de concediu!

Si cu kg cum faci? Chiar la metodele tale si ale lui Noki ma gandeam...

Metoda mea cea consacrata o sa am ocazia s-o pun in practica peste 2 sapt: sedinte interminabile si ore suplimentare la greu . O sa va spun daca mai functioneaza.

Mergi la inceput

Maria, asta-i imaginea de concediu la mare la care am ajuns dupa cativa ani de experienta si incercari . Ah, si inca un criteriu: sa fie si cate ceva de vizitat prin zona, la care sa se ajunga in excursii de jumatate de zi, max o zi cu masina.

Medoda mea de slabit: cat mai putine dulciuri si fainoase, zero patiserii si mancare f putina seara dupa 18 (de preferat doar cruditati)
Plus mersul meu pe jos de cel putin 1h pe zi si treaba din casa.

Metoda lui Noki e mult mai drastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Acum ca vorbiti de slabit pentru plaja...as mai vrea si eu sa dau jos ceva(dar doar de pe burta)...dar la cum balotez nu cred ca am vreo sansa...si drept sa zic nici nu ma stresez prea tare pe tema asta ...Azi am o durere de cap de vreo 2 ore de imi vine sa o iau la fuga...daca nu imi trece de la sine pana mai tarziu iau ceva.

Si eu ma uit afara Lavi si parca nici nu-mi imaginez ca va mai fi si soare si caldura...parca numai de frig si ploaie avem parte...In iunie si iulie au anuntat canicula si seceta...acum om vedea cum o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Coralia, si eu planuiam o vizionare de balet azi cu Ana, sper sa ne intalnim!

Din acelasi ciclu, copilul pesimist si cel optimist: facusem aseara niste prajituri moristi (cred ca v-am dat linkul mai demult).
Azi dimineata, Cristi, disperat: "mai sunt doar douaaaaa ".
La care Ana, cantand fericita: "una pentru mine" .

Foarte simpatici piticii tai!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Coralia, si eu planuiam o vizionare de balet azi cu Ana, sper sa ne intalnim!

Din acelasi ciclu, copilul pesimist si cel optimist: facusem aseara niste prajituri moristi (cred ca v-am dat linkul mai demult).
Azi dimineata, Cristi, disperat: "mai sunt doar douaaaaa ".
La care Ana, cantand fericita: "una pentru mine" .

Tare haiosi copiii! Imi amintesc fde moristi, parca si salvasem undeva reteta!

La noi e vara de mai bine de o luna, nu a mai plouat demult, ba e declarata seceta. Sunt la bretelute si slapi deja:)) Dar se anunta o schimbare de decor....mda pleaca soarele la voi!

Lavi in iulie plecam in concediu in ro, iar in aug mergem in sudul fr cu masina ( 1500km), sa vedem cum se comporta missa mica. Dar vrem sa ne oprim 2 nopti la dus, deci nu facem mai mult de 4-500km pe zi.

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput