Colectia de toamna-iarna 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
cristinamh spune:
noi la drum lung avem o olita in masina. plus pungi care se pot trece peste ea. si daca chiar ii taie, si chiar nu am unde opri, fac in olita, innoada punga pana la prima oprire.
de pampersi suntem prea mari.
gabitaco spune:
buna fetelor.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si pentru gandurile bune adresate tatalui meu.
E greu... e imens de greu sa accepti ca tatal tau, care era un munte de om si pe care l-ai iubit si stimat mai mult decat propria viata nu mai este alaturi de tine, nu-ti mai raspunde la telefon, nu te mai consoleaza cand oftezi din greu si nu te mai asteapta razand in pragul casei si cu bratele larg deschise. S-a topit efectiv pe picioare in numai 2 saptamani ...
In seara zilei de 9 mai, tatal meu a fost luat de ingeri si dus in Rai.! Dar inca Traieste in toti cei care il iubesc, il plâng si il amintesc.Imi doresc sa fie mândru de noi acolo unde este si sa zambeasca pentru noi. Imi e dor de zâmbetul lui, de puterea pe care mi-o dadea si de siguranta ca viata e frumoasa.
Ii multumesc ca a fost tatal nostru, ca ne-a aratat bucuria de a iubi si tristetea de a pierde.
Vom trai mereu cu vina ca poate n-am facut tot, ca poate se putea mai mult.
Mateea stie ca Bicu Gicu... cum ii spunea ea, e dus la ingerasi, ca ii e bine acolo, ca nu il mai doare nimic si ca de undeva, din ceruri ii zambeste in fiecare zi cu soare.
Nu a vrut sa il vada la capela, stie ca nu il va mai vedea niciodata, merge cu mine la cimitir si vb cu el ca si cum ar fi langa noi. Ii pune flori pe mormant si ii aprinde candelute ca sa gasesca drumul spre casa cand va dori sa se intoarca acasa.
In rest... suntem bine si incercam sa ne gasim echilibrul. Mateea are sambata concurs la Moinesti, participa la festivalul VIS DE STEA la individual, categoria 5-7 ani.
Cu capusele...nici n-am avut timp sa ma gandesc la ele... e drept ca nici n-am experimentat inca padurile patriei...dar ma apuca spaime numa gandindu-ma la ele.Asa ca draga Bic eu as da antibiotic ... daca iti da medicul.
Cami... cum mai esti? ai fost la medic?
Roxi ... sanatate multa Alexiei.
Coralia... noi am fost din aia cu olita la pachet. Acu la Mateea nu se mai pune pb. Se tine destul de mult fara pb.Pt baiat... daca mai poarta pampersi lasa-i pana dupa vacanta... parerea mea.Daca face la olita... eu votez fara pampers.
Acu va pup ... ca sunt franta de oboseala.
Daca reuseste sotul ... o sa incarcam cateva filmulete de la spectacolele Mateei.
Va pup si... Noapte buna.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
bb_alinus spune:
Gabitaco, of, of e greu.....ce frumos ai scris despre tatal tau! Multa putere sa va gasiti echilibrul!
Bafta Mateei la festival! Asteptam filmulete!
Cu capusele astea asa m-ati speriat ca daca vreodata ar plana ipoteza ca cineva dintre noi sa fi fost muscat as da spargere la spital farmacii sau ce-o fi, scandal la dr sa imi dea antibiotic! Stiu lectia, o sa ii spun ca ne-au muscat 5 capuse otravitoare daca e cazul:))
Lavi Efteling e un parc frumos, am fost acum 3 weekenduri acolo ( primul parc al missei 2), am mai fost si anul trecut. Nu e un parc pt care as face un detur, sau daca as fi in zona l-as vizita dar asa, pt o zi. Intrarea e 32 eur pe persoana pe zi, copiii parca tot atata platesc, are atractii pt toate varstele. Eu doar ma uit, nu ma dau in nimic, deci sunt in pierdere:)).
In Olanda si nu numai dar aici special as zice, totul se joaca pe vreme. Deci noi de aici nu ne prea facem planuri de parc dinainte, ci in functie de meteo, ca daca ploua ( in 80% din cazuri) n-are rost sa te duci.Un alt parc tare fain, poate chiar mai mare decat Efteling, este cel din Belgia, din La Panne, Plopsaland ii zice. Cand am fost am avut o zi de martie foarte calduroasa si a fost superb. Plus ca ne-am cazat la un hotel pe malul marii, si asa am vizitat si statiunea. Dar daca veniti in Olanda clar trebuie sa ne vedem!!
Apropo de pipi, nu m-am gandit niciodata la aspectul asta, adica cand ne trece ne oprim la o statie de benzina si gata. E drept ca pe missa 1 am tinut-o mai mult cu pampersi, si mai ales la drum lung ii mai puneam, dar din clipa cand am trecut efectiv la chilotei nu prea am avut vreo disperare, mereu a asteptat 5-10 min pana gaseam o statie.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
meems spune:
Gabitaco, ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti despre voi, m-am tot gandit la tine… Cred ca socul cu tatal tau a fost cu atat mai mare, cu cat s-a intamplat totul atat de repede. Bucura-te ca a avut o influenta atat de puternica si de frumoasa in viata ta, aminteste-ti de ceea ce a fost, si nu te mai gandi ca ai fi putut face mai multe… timpul oricum nu-l mai intorci inapoi.
Bafta Mateei!!!
Alinush, ma bucur ca totusi nu ai renuntat total la DC in favoarea FB, mie mi-e drag tare sa te citesc
Am fost cu Rianna la evaluare, nu stiu exact din ce a constat ca eu nu am avut voie in clasa. Insa invatatoarea care a evaluat-o mi-a spus ca e in mod sigur pregatita de scoala (clasa pregatitoare) si ca singurul aspect care trebuie imbunatatit e scrisul cu litere mici – mi-a spus ca a rugat-o de cateva ori sa-si scrie numele, si de fiecare data Rianna a facut-o cu litere mari. Sincer, mi se pare un pic mult sa aiba asemenea pretentii (desi stiu ca Rianna stie sa scrie si cu litere mici, dar e mult mai obisnuita cu litere mari), atunci clasa pregatitoare pentru ce e? Ca sa nu mai vorbim de clasa I, cand practic ar trebui sa invete literele… Eu stiu ca Rianna e pasionata de ele si scrie deja de multa vreme, ii place sa practice cat mai des si pe orice foaie ii dai gasesti sigur scrise ceva cuvinte, dar asta e pentru ca asa ii place ei, nu pentru ca as fi obligat-o eu. Si cu siguranta nu ma astept ca toti copiii de 5 ani sa fie la fel de pasionati de litere cum e ea, poate de-asta m-a si surprins cererea invatatoarei sa exersez cu ea literele mici pana in toamna cand intra la scoala.
Bic spune:
Meems ma mir de ce spui cu asteptarile. Hmm... Eu nu am auzit pina acum nici macar sa se astepte sa stie sa scrie, d-apai cu litere mici! In afara de Montessori, unde ii invata de la bun inceput cu litere de mina - pentru ca au alt princpiu de invatat litere decit cel clasic - toate scolile ii invata pe la sfirstiul gradinitiei - poate in primul semestru din clasa I.
Ce faci cu Riana de-acum pina in august? Cine sta cu ea?
Cu capusa, inca nu m-am hotarit... O sa vedem cum evolueaza locul cu pricina miine.
maria_alexia spune:
Bic, daca te-ai hotarat sa astepti: probabil reactia locala va disparea in urmatoarele zile. Dar trebuie sa fii pe mare faza, sa vezi daca peste 2-3 saptamani nu apare cumva o roseata www.stiridecluj.ro/social/clujul-in-topul-judetelor-la-cazurile-de-boala-lyme-afectiune-transmisa-prin-muscatura-de-capuse" target="_blank">ca un crater in zona = semn clar de infectare. Nici atunci nu e tarziu sa atacati cu antibioticul.
Numai ca se poate sa te infectezi si fara sa apara semnul.
Meems, wow, ce emotionant! Felicitari micutei absolvente de gradinita!
lavi02 spune:
Gabitaco tare frumos ai scris de tatal tau, inteleg perfect prin ce treci. Cu timpul ti-l vei aduce aminte asa cum a fost sanatos si bine, nu bolnav, dar dorul va ramane. E foarte greu acum de voi, te imbratisez cu drag.
Bafta Mateei la concurs!
Alinus greu de crezut ca venim in Olanda foarte curand dar cine stie , mai degraba ne vedem cand veniti voi in Ro in Bucuresti sau in Alba. Chiar, imi poti spune in ce perioada veniti?
Multumesc de raspuns cu Efteling-ul, eu am ca variante pentru la anul si Europa Park din Germania si Gardaland din Italia care are si avantajul ca am putea ajunge cu masina. Eu m-am dat la greu la DLP mai ales in chestii copilaresti, deci sunt fana, ce sa mai zic de fete.
Si noi folosim benzinariile cu succes sau in lipsa lor oprit pe marginea drumului, mai nasol e cand suntem intr-un blocaj care nici nu merge, nici nu sta, sau cand la plimbare intr-un oras si nu stim putem gasi o toaleta. De-asta profitam de restaurante, muzee, etc.
Meems apropo de tinut sarbatori dpdv curatenie, nici nu fac curatenie speciala de sarbatori dar nici nu tin sarbatorile in sensul ca nu fac curatenie sau pun masina sa spele pentru ca e duminica sau sarbatoare.
Hai ca am scos-o la liman cu , m-am culcat iar la 12 dar e curat in casa , a fost tare dragut Virgil ca m-a ajutat si el, a dat cu mopul si a facut curat intr-un raft mare de jucarii de-al fetelor de la Ikea pe care l-am si spalat apoi in masina; am aruncat o gramada de jucarii vechi si pe altele le-am selectat pt "dat" , huh, ce senzatie de eliberare, sa mai scapi de niste obiecte din casa!
Noki_Lara spune:
Mi-a facut bufnita amigdalita pultacee. Febra peste 39-39.5, stare legunoasa, tot tacamul. Asta ieri. Azi e mai bine, gratie mirobolantului deja Ospamox. Avem si record negativ de 2 antibiotice intr-o luna: unul luat de-a boulea, ptr. capusa, asta al doilea luat pentru carcalacul din gat.
Gabitaco, trista perioada traversezi. Multa putere iti doresc!
Lavi, buna treaba cu curatenia de aruncat inutilitati. Musai sa execut si eu asa ceva, cat mai curand. Eu tot ce ma avut timp a fost ca duminica trecuta sa fac schimbul de haine de iarna-haine de vara.
Meems, impresionanata treaba cu litere mici. Sarah nu le stie nici pe cele mari pe toate Nu o pasioneaza subiectul.Alea mici sunt SF pentru ea.
Roxi, ce-ai rezolvat cu buba? Alexia e mai bine??
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
coralia76 spune:
Gabitacoe greu sa treci peste momentele astea,dar conteaza foarte mult sprijinul celor apropiati.
Bafta Mateei la concurs!
Meems felicitari pentru micuta absolventa...e fain sistemul de acolo cu evaluari,dar mi se pare cam mult sa pretinzi unui copil de nici 6 ani sa stie sa scrie cu litere mici .
Andreea stie sa scrie,dar doar cu litere mari si mai incurca vreo 4-5 litere(V,W si inca cateva dar nu mi le aduc aminte ).A invatat mai mult de la un joc cu alfabetul pe care l-a primit de la gradi(e un CD educativ).
Maica-mea e plecata pana duminica la Bucuresti, eu sunt full time mami pentru vreo 4 zile ca pleaca si Dan la un meci .Mi-am luat liber si sper sa ma descurc cu toate...ca pana acum n-am mai avut parte de asa ceva...
Pupici
leea_cv spune:
Gabitaco rau tare imi pare pentru durerea ce-o simti si care va mai fi o vreme buna acolo, cuibarita in sufletul tau. Iti (va) doresc tarie si liniste.
Eu, desi rarisim, mai dau cate un ochi p-aci. Iar acum vin cu o veste. Am fost la eco. A nu stiu cata. Si feciorului meu si s-a volatilizat putza, asa incat e fetita. Deci nu mai stiu ce sa cred. Daca s-a gresit o data poate sa fie gresita"interpretarea" si a doua oara. Nu-s nici mai fericita nici mai trista, in schimb Tudor e grav afectat. Nu vrea surioara nicicum. Ducem negocieri acum. In rest suntem bine. Sunt in sapt 27 si sunt din ce in ce mai mare, mai greu "miscabila",dar ok.
Sunt la serviciu acum. Tre sa intru la stirile de la fix. Va pup.