Colectia de toamna-iarna 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
cristinamh spune:
lavi, si la noi la gradi au excursia asta afisata, dupa pret am impresia ca e aceeasi.
dar detaliile sunt trecute ca vizita la fabrica de ciocolata...
se pare ca au dat ceva spagi la inspectorate, toate scolile si gradinitele se duc in excursia asta acum.
Cristina
Atelierul Nazdravanilor, 21 mai. www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
felicia74 spune:
ba nu toate gradinitele, ca a Ilincai nu a facut nicio excursie, niciunde. Ma mir ca i-a dus la circ saptamana asta. Mi-ar fi placut sa aiba mai multe activitati in afara Bucurestiului, dar asta e, copilul meu n-a avut noroc.
crissy wow, 95 de ani? Nu se mai fabrica oameni din aceia, eu o sa fiu bucuroasa daca apuc pensia
Aiurea treaba cu Bia, imi inchipui ce lupte se duc in sufletul tau, cand nu stii ce sa faci.
Noki vazut poza cu micul strumpf, tare draguta Sarah, imi place ca e mereu zambareata.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
roxisialexia spune:
La multi ani, Anda
Sa ai parte de iubire, fericire si noroc.
Multa putere si sanatate celor greu incercati
La alexia la gradi nu ducem lipsa de iesiri, teatru de 2-3 ori pe luna, circ doar ce au fost acum o saptamana, luni merg la opereta. Saptamana viitoare au excursie la ceva atelier modelaj in lut( "numa" 85 de lei )
Felicia, da un telefon la agentie si spune-le sa le faca oferta si gradinitei voastre, intreaba educatoarea de ce nu se fac iesiri.
lavi02 spune:
Crissy, ce bine ca aude Bea cat de cat! Bafta multa in rezolvarea problemelor!
Roxi, la modelaj in lut din zona Horezu (nu stiu daca sunt aceiasi) a fost Silvia anul trecut, a fost cam dezamagita ca ei nu au modelat, doar le-au aratat cum se modeleaza si le-au facut ei cate un vasuc la fiecare pe care urma fiecare sa-l picteze. Poate
Gradinita Nataliei nu merge in excursii cu agentia asta, azi de exemplu merg in excursie la Snagov, costa 30 RON inchirierea autocarului, mancare si apa duc de la gradinita, in contul mancarii pe care oricum o mancau acolo.
Noi am fost ieri si alaltaieri intr-o excursie in Bulgaria, ne-a iesit o excursie pe cinste. Sambata am mers la un muzeu al satului si tehnicii populare, cu mestesugari care lucrau acolo, in ateliere, la Etar (langa Gabrovo), dupa ce am terminat cu muzeul am vazut noi un indicator pe o poteca ce urca in munte catre o manastire - 1 ora, am zis OK, hai! Am facut 2 ore dus-stat acolo si intors. Sambata seara am vizitat Tryavna, orasel cu "rezevatie arhitectonica", adica cu centru pietonal oras vechi, foartedragut. Duminica am mers la Dryanovo, am vizitat o pestera si o manastire, in niste chei, foarte frumos, cu alpinisti ca la Herculane, acolo era si un mini "Parc aventura" cum e la Brasov, s-a catarat Silvia bineinteles. Am zabovit vreo 2-3 ore prin zona. Apoi am mers in Arbanasi sa mancam, la un restaurant cu gradina mare pe care il stiam de data trecuta. Dupa aceea am mai vizitat o manastire in drum spre casa si ne-am dus si la Nicopolis ad Istrum, ruinele unui oras roman, eu sunt mare amatoare de ruine romane.
Poze din pacate nu avem foarte multe si reusite, s-a terminat destul de repede bateria de la aparat (bateria de rezerva o lasasem acasa) si restul sunt facute cu telefonul, n-au iesit cine stie ce calitativ. Dar am sa fac eu o selectie.
anda77 spune:
hello doamnelor,
multumesc frumos de urari. 34 de ani. ca la 14:)
Miri, imi pare foarte rau de tatal tau care se stinge. si de tine ca suferi. nici nu mai stiu ce sa zic. dupa ce a pierdut gabitaco parintele, acum tu il privesti cum...Eu am avut pielea de gaina cateva zile. as fi vrut sa scriu dar n-am putut. cred ca este groaznic, una dintre suferintele mari ale vietii. sunt alaturi de voi cu gandul.
sunt in mijlocul unei alte incercari de lasare de fumat. hai ca poate reusesc de data asta:)
sunt oripilata de preturile la bilete de avion. m-am uitat aseara sa bookuiesc ceva, mai din scurt, adica la sf lui iulie, si m-a luat cu ameteala. pai mai pun ceva bani si trec oceanul nene. aprox 450 eur de persoana buc-lisboa, 550 eur buc-t....(am uitat numele aeroportului din santorini), aprox 450 buc-palermo. ori 2 persoane, faceti calculul. chestia e ca de abia acum ies usor usor din criza grava financiara si nu ma dau inca in barci sa nu-mi pese pretul. si totusi trebuie sa-l duc pe bulina la mare si trebuie sa-l duc la o mare sa-mi placa si mie. mai e solutia cu muntenegru-croatia cu masina dar imi e cam lene. m-a lovit si idea de sicilia cu masina (eu si nic suntem mari consumatori de car-trips) dar cred ca e putin peste puterile mele fizice. in bulgaria nu vreau si nici in grecia cu masina fiindca traversarea bulgariei by car nu face decat sa-mi strice concediul amantindu-mi de ce fug din tara mea. in 2009 a fost oribil pe drum din mai multe motive, toate legate de ei. asa, in weekend m-as duce pana la balcic, adica sa nu intru prea mult pe teritoriul lor, dar atat. lavi, ceva sugestii unde sa merg cu copilu'?
anda77 spune:
grecii au promis ca elimina in vara asta taxele de aeroport, de fapt chiar au anuntat si n-au eliminat nimic. greci...
lavi02 spune:
Anda cu lasatul de fumat!
Nordul Italiei? Se poate ajunge si cu masina. In zona de est (la Adriatica) sunt plaje lungi si late de nisip, statiuni mari cu hoteluri multe, nu stiu daca sunt neaparat pe gustul tau dar ai si ce vizita in zona. Eu am fost la Rimini, in 96
In vestul Italiei - Cinque Terre foarte frumos, ca sa nu mai zicem de coasta Amalfi, mai la sud. Dar plajele sunt mai pietroase/stacoase.
Mallorca, eventual prin agentie cu charter?
E cam tarziu acum pt bilete de avion pentru iulie , adica greu de crezut ca mai gasesti ieftine.
Ma bucur ca ti-ai mai revenit cu partea financiara.
Cu masina ai totusi avantajul ca iti asiguri si plimbari la fata locului fara cost mare suplimentar (masina inchiriata).
Noki_Lara spune:
Ando, lasa lenea si du-te in Muntenegru. Nu vei regreta, crede-ma. Plus ca iesi bine de tot cu banii de cazare, ca preturile la ei sunt super ok. Plus ca ai ce vizita pe-acolo garla. Poti ajunge intr-o zi, daca pleci dimineata devreme. Stiu ca ai mai facut de-astea,deci de-aia zic.
mai e varaianta cu nordul Croatiei, peninsula Istria, usor de ajuns intr-o zi.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Andra, nu stiu cum e cu Muntenegru dar n-as zice ca e usor de ajuns intr-o zi in nordul Croatiei. Noi anul trecut am plecat de vineri seara si ne-am cazat cu jumatete de ora inainte de granita, langa Drobeta, apoi a doua zi am plecat pe la 7 si ceva de la cazare, e drept ca am avut ghinion si la granita ca ne-au tinut mult (dar asta se poate intampla oricui) si am ajuns in Istria pe seara pe la 18-19, destul de obositi. N-as fi alipit si drumul de cu o seara inainte la drumul ala.
Daaaar oamenii sunt diferiti, pentru altii de pe forumul asta si un drum pana la marea romaneasca e lung.
Pentru noi 8-9 ore de masina pe zi e OK, chiar misto, pe la 10-11 deja e obositor, ultima ora ni se pune pe suflet.