Colectia de toamna-iarna 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Anda La multi ani!

Miri ma bucur ca se va rezolva problema lui David.Pana la urma nu trebuie sa faca vreo terapie speciala,doar sa poarte incaltaminte cu branturi?

Mandy maica-mea are de ani multi bronsita+ laringita cronica(boala profesionala,ea lucrand 30 de ani in mediu toxic)...si singura statiune unde a reusit sa faca niste tratamente eficiente a fost(si este in continuare) Govora.Eu zic sa-l intrebi pe dr. de la CJ de ea,oricum tratamentele se fac cu trimitere de la medic nu asa dupa ureche pentru ca sunt axate pe fiecare afectiune in parte.Anul trecut a fost maica-mea si imi povestea ca e plin de copii,desi baza de tratament e aceiasi de acum 20 de ani nimeni nu a mai investit nimic, din pacate .E mare pacat pentru ca resursele naturale sunt imense in zona,ape minerale si multe altele...Anul asta avem in plan sa mergem acolo impreuna cu copii,macar vreo 10 zile, sa le fac si lor niste pulverizari si inhalatii,dar inainte trebuie sa merg pe la dr. de familie sa vedem ce ne recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, La multi ani, sa ti se indeplineasca toate dorintele cele bune!

Mandy, poate totusi nu e astm ci o bronsita cronica... Sanatate multa, sper va ajute sa scapti de probleme si faptul ca vine vremea calduroasa.

Miri, tipice si de toata jena discutiile si plimbarile pe la doctori. Bine ca ati fost pe faza si bine ca se repara .

Lavi, ce draguta Silvia . Pe unde se plimba fetele tale?

Noki, cum mai e cu festivalul de teatru? Suntem prin zona w/e asta, am putea sa aruncam un ochi, numai sa-mi spui te rog mai concret unde/cand se intampla .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen vesel! Yuuuhuuuu, bufnitza-free 2 zile jumate!!!

Pleaca azi piticania direct de la gradi la Sibiu. Gasit costum gigea de pitic.

Anda, sa traiesti 100 de ani plini de bucurii si veselie si sa parte de tot ce iti doresti!

Miri, foarte trista situatie. Iti doresc multa putere! Bine macar ca in ceea ce-l priveste pe David, dracu' nu e asa de negru.

Mandy, of, nasoala treaba si la voi.

Scarlatina - a avut si Sarah primavara trecuta mirificul streptococ. A fost epidemie in gradi, insa ea nu a luat.

Lavi, unde-s fetele si cat timp?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, dragut ca te oferi. Habar nu am unde se desfasoara treaba. Stiu doar ca e un festival al teatrului in limba germana care se desfasoara in Sibiu.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetele sunt in excursie la Pitesti la ceva modelaj in ciocolata, plus la planetariu si apoi la gradina zoologica. Se intorc diseara pe la 19.
Asta e excursia fetelor, uite ca am gasit-o pe site-ul agentiei, doar ca merg si la planetariu:
http://www.fabiolaturism.ro/detalii_produs.php?lang=romana&ID=24&m_catid=5&produsID=94

(cu agentia asta merge scoala lor mereu in excursii si tabere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anda, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

miri, imi pare rau de pb pe care le ai...

Si bunicuta mea e pe duca dar are si o varsta, pe 25 mai implineste 95.

Ne-am intors de la Buc., din pacate nu cu vesti bune. Se pare ca singura solutie pentru noi este implantul. Aparatele nu i-au fost puse pt ca din cauza neuropatiei la teste nu au iesit pragurile auditive. Asa ca revenim la control peste 2 luni cand va fi mai mare si va putea (speram) sa colaboreze la o audiograma cu intarire vizuala (in diverse boxe amplasate in locuri diferite i se baga zgomote de anumite intensitati - decibeli - si in dreptul boxei i se arata o jucarie; se repeta de cateva ori procedeul; apoi se baga doar sunetul fara a arata jucaria si copilul ar tb sa se uite in directia respectiva; asa se determina pragul auditiv iar in functie de asta se pot regla aparatele, cel putin asa am inteles eu, sper sa fi inteles bine ca in ultima vreme nu prea mai inteleg nimic...). Implantul cohlear trebuie facut la ambele urechi. Intai la una, cel mai devreme la 1 an si 2 luni, apoi peste 6-7 luni si la cealalta ureche.
E posibil nici sa nu fie nevoie sa poarte aparatele, ea aude (s-a convins si dr. cand eram in cabinet si a sunat telefonul). Dar e posibil si sa aiba nevoie de ele. Aflam peste 2 luni. Pana atunci tb sa exersam acasa exercitii de acomodare cu audiograma cu intarire vizuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Coralia la inceput punem branturi ptr 2 saptamani, recuperam 0.8 cm din diferenta, daca se acomodeaza mai inaltam cu branturi si apoi incaltari.pe perioada nedefinita facem gimnastica medicala la Budimex de 2 ori pe sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Anda , la multi ani!

MIRI, va dorim tot binele din lume! bine ca ati descoperit totusi acum si nu cand ar fi mai greu pentru David!

CRISSY, sper sa fie totul bine si sa se rezolve cumva problema micutei!

MANDY, sanatate lui Kriszti!

tuturor multa sanatate si odihna placuta in we!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Miri, ma bucur si eu ca problemele lui David au rezolvare!

Mandy, sper sa vedeti un progres pozitiv si la Kriszti! Vad ca ti-au mai dat fetele sugestii, poate-poate gasiti ceva ce ajuta.

Crissy, eu cred ca Bea va fi ok si situatia nu va fi asa neagra cum pare pana la urma. Daca putem ajuta cu ceva, spune-ne.

Lavi, ce fain ca fetele au mers impreuna in excursie! Super Silvia

Noki, enjoy!

Coralia, gata cu mutatul la servici?

Mergi la inceput