citim impreuna "In America"
Raspunsuri - Pagina 2
maria_alexia spune:
corapina, eu am comandat-o pe okazii.ro, a venit in 2 zile .
vad ca www.okazii.ro/catalog/51758063/m04y-susan-sontag-in-america.html" target="_blank">mai sunt disponibile pe-acolo...
corap spune:
uite io nu-s compatibila cu okazii punct ro . mi se pare o chestiune atat de complicata sa achizitionezi ceva de pe-acolo
maria_alexia spune:
pai daca se poate "cumpara acum", e fix le fel cu orice comanda de pe orice site. (ba nu - te intelegi pe mail cu vanzatorul unde s-o trimita. In general sunt anticari care cu asta se ocupa, sunt ff prompti cu livrarea. si vad ca sunt dispusi la intalniri prin buc...).
corap spune:
probabil ca ai dreptate :) da' ce sa-i faci, batranetea, maica, nu tine pasu' cu tehnologia
maria_alexia spune:
Am ajuns pe la jumatate, pus piciorul in America, cum ar veni... Hmmm, sa zic concluziile preliminare?
Corapina, pe tine cum te-a prins?
corap spune:
Deocamdata planez asupra personajelor si astept metroul de 30 de minute. Iar intarzii la serv. Ha, cica vine in 5. Ce s-o fi-ntamplat?
corap spune:
helou :) mai citeste cineva sau singura care n-a terminat inca (mai am vreo 30 de pagini).
ziceam dincolo ca mi s-a parut o carte absolut banala.
in afara de eterna incercare de definire a artei de pe diverse pozitii - care mie mi se pare o falsa problema si de-aia nici n-am intrat in discutiile de la ada - nu are mai nimic.
imi plac cateva personaje secundare (bogdan, aniela, bunica lui bogdan) si mi-a placut "jurnalul lui bogdan".
maryna este atat de constanta cu sine si face ceea ce te astepti sa faca, fara nicio deviere, e plana, n-are "scanteie".
un roman agreabil .
maria_alexia spune:
ooops, eu am ceva mai multe pagini pana la final.
cartea mi se pare artificiala, ne-personala. de la inceput mi-a intrat ideea ca a construit-o ca sa poate EA intelege mai bine situatia. personaje-marioneta, exponent. prea multa documentare si prea putina viata. militantism (habar n-am in ce directie) evident si deranjant. si cam logoreica