citim impreuna "In America"
in urma unor alegeri profund democratice
citim impreuna Susan Sontag - In America
premiu: un kg de bomboane suedeze
Raspunsuri
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 in urma unor alegeri profund democratice citim impreuna Susan Sontag - In America |
Eu mai am din Ada.
Adela99 spune:
terminara-ti Ada?
am imprumutat cartea de la biblioteca si am inceput sa citesc. inceputu' nu mi se pare promitzator da' ma-ncapatzanez sa citesc mai departe din respect fatza de Susan. Susan a carei viatza m-a umplut de admiratie
acum is pe la paginile 60-70 cand actritza (Helena alias Maryna) e in Zakopane cu alaiu' si taiesc sanatos mancand lapte batut si paine neagra la micul dejan, paine neagra, branza de oaie, usturoi proaspat si cranberry acolo pe l'amiaz, lucskos káposzta, carne de oaie, cartofi fierti, dupa-amiaz’ ca mai apoi sa citeasca Shakespeare cu voce tare.
si mi-am amintit de vremurile copilariei la bunica cand mancam la fel de sanatos, dimineatza lapte batut cu paine neagra, mai pe l'amiaz Lucskos káposzta io nu pot sa-i zic decat lucskos, supei de varza :). mancam si noi merisor da’ le ziceam coacaze de munte. si le culegeam singuri. si citeam Ciresarii si Lorelei :))
ma'c sa mai citesc nitel, am vrut doar sa va deschid apetitu' de citit, da' mi-e teama ca va deschisei apetitu' de mancare
maria_alexia spune:
Adela, cum iti mai place America?
Daca tot ati adus-o pe SS pe tapet, eu m-am apucat sa-i citesc On photography (de pe scribd) si mi-am pus pe lista proaspat publicata la humanitas Privind la suferin#355;a celuilalt.
Daca spui ca merita si proza ei , poate ma efortez sa fac rost de cartea asta (epuizata ).
Citesc acum si-un postmdern - John Cheever, Totul pare un paradis .
Dar o bataita tot cred ca-mi iau (de la Lilanda daca nu de la tine): Ada a ramas sedusa si abandonata, in aspteparea unor vremuri mai roz...
corap spune:
io cica mi-am comandat-o pe bookiseala punct ro (ieri, ma intreb in cat timp ajunge). sper sa nu fie tzeapa, ca de la astia n-am mai comandat nimic pana acum. au oricum un sistem atat de nasol de cautare, incat m-am enervat si am uitat sa ma uit si dupa "zgomot alb"
Adela99 spune:
nici io n-am prea avansat cu America ... da' intrai sa va spui altceva.
citind-o pe lilutz pe la Ada, mi-am dat seama ca io nu va pusei premiu'
no, iacata-l! , un kg de bomboane suedeze, sa aveti ce rontzai la urmatoarea carte :)
corap spune:
ce nu face omu' pentru un kil de bomboane - acu' mi-am comandat si de lillo, sa vedem care ajunge prima la citit
sper totusi sa-mi trimita si "in america" (ca m-am conversat cu omu' si zicea ca mi-o cauta in toate depozitele, mai dihai decat o cauta vrajitoarea pe frumoasa viitoare adormita doar ca fuse bookfestu' si erau cam ocupati)