Strumfi de iul-aug 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 8
mychydutza spune:
dana, semintele de in au foarte multe fibre si cel mai usor si gustos mod de a le consuma, este sa le dai pe rasnita de cafea si sa le pui in iaurt. sunt bune la gust. daca le consumi nemacinate, sistemul digestiv nu le digera si le elimini ...la fel.. cica nemacinate sunt indicate pt persoanele care sufera de constipatie severa, ca cica "antreneaza" bolul digestiv(parca asa-i zice) in intestin.....
eu ii dau lui andrei pt ca(ca si mine) are prob cu tranzitul intestinal, si iese afara si la 2-3 zile. nu e constipat doar ca nu ..produce zilnic asa cu e normal.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
mychydutza spune:
am pus cateva poze de la paste. pe mine sa nu ma cautati in ele , ca nu-s. eram pe post de fotograf
https://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/Paste2011?authkey=Gv1sRgCP2IsJ3C1pHa5AE#
ddanagh spune:
minti, ca ti-am vazut fundul in ultimul filmulet
F frumos. Andrei si peisajul. Despre fund nu emit pareri
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
iti dai seama, mychy, ca acum toata lumea vrea sa-ti vada fundul .
pupici lui Andrei , ce norocos e sa aiba bunici cu asa curte!
da' ce-mi faci tu mie cu asa bunatati . ce era ala, un cremsnit? ca imi ploua in guraaaa.....
si eu tocmai ce m-am reapucat de regimul montignac. sunt in faza de sevraj, cand scap de dependenta de dulce, sa vad cat m-o tine de data asta. ieri am fost zombi, am mancat toata ziua (conform regimului, dar oricum mai mult cantitativ ca de obicei) si parca nu mancasem de o luna, aveam ameteli, draci si tot tacamul. tare grea e dependenta de zahar in sange.
in alta ordine de idei, mi-am luat o pisica (again, dar e mai mare, mai frumoasa si mai cuminte, sper, o iau peste vreo 2 sapt de la ma-sa) si am inceput sa lucrez la un blog 100% juridic, sa-mi mai destelenesc un pic creierii. ca m-am saturat de kk, pampersi, dinti, nesomn, fite, toane, mancare pe toti peretii & stuff.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela , bafta cu noul blog. sa ne dai si noua linkul....si sa stii ca, cremsnitul ala nu era bun deloc deloc !
dana
am vazut pe FB un filmuletz facut de RATb, in vremea comunismului, despre controlorii de bilete. am ras cu lacrimi. daca aveti timp http://www.youtube.com/watch?v=lKZZNRnflMI&feature=share
ddanagh spune:
Vivela mie imi pari slaba rau. cate kg ai acum? la ce mai ti regim?
Eu am acum 67 la 171. Greutatea mea ani de zile a fost pe la 58-60 maxim dar vad ca incep sa ma simt bine asa , parca nu imi gasesc vointa sa fac ceva pentru a reveni la greutatea de dinainte de sarcina. Tot astept sa se intample o minune si sa slabesc asa pe nepusa masa.
Cu pisicuta sincer depinde ce natie e? de unde sti ca-i mai cuminte. Noi am facut greseala si i-am lasat pe chiriasii de au stat in apartamentul asta 2 ani cu o pisicuta. Mi-a ros un maner de la geam (noroc ca asta se schimba usor), colturile la noptierele din dormitor iar tapitaria de la canapea e facuta varza pe o laterala.
Cum crezi ca o va accepta David? parca vad ca o face alice
ma duc dupa fata.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
ei, vivela si-a tras matza de soi! am vazut eu pe FB arborele "ginecologic"! numa sa stii ca matzele alea-s cam rele! stiu ca aveau vecinii un cotoi care-l smotocea rau di tat p-al nostru! si stiu ca atunci cand nu-s lasate in pace zgarie!
mychydutza spune:
si acum, un sfat culinar http://www.youtube.com/watch?v=ZNDjqpAvXXc
musso17 spune:
buna fetele
mychy,am vazut si eu pozele/filmuletele si pe andrei care-mi pare mai inaltut...ce peisaje,ce balansoar,mi-ar placea si mie dar o sa-mi ocupe juma din curte...si cremsnitul ala..si tortul
gabi,super ideea cu blogul juridic..si pe mine ma mai ia elenaul sa mai citesc una alta dar imi trece repde,nu stiu ce m-am lenevit asa,voiam sa incerc la inm anul asta dar nu stiu daca ma tin balamelele caci trebui studiu continuu si macar cate 6 ore pe zi.
Luna1 spune:
Carla inseamna ca ai nervii tari, cu trei copii sub 5 ani. Ai mei cu diferenta de 6 ani si cand se apuca sa se enerveze unul pe altul simt ca explodez. Cosmin o face sa urle, ii zice ca nu e printesa, e e "naughty", ca e rea, si ea urla iar el rade. Apoi dupa ce urla bine il cotonogeste pe Cosmin, va zic sincer ca e o batausa fara comparatie. Cand sare la bataie, sare precum pisica enervata, cu unghii, picioare, pumni, de saracul Cosmin e numai urme si zgarieturi. Iar eu...am hotarat sa nu ma mai bag in ultima vreme, ca prea i-am luat apararea ei ca era mai mica, iar acum a ajuns sa-i dicteze ea lui Cosmin si unde sa stea pe canapea. Si el o asculta. Ii tot repet sa nu ii mai faca toate mofturile ca d'aia e asa "dictatoare" dar el nimic, tot ca ea face, pana cand are iar chef sa o enerveze si atunci o luam de la capat, urlete, batai, etc.Eu tac si asist doar sa nu se omoare.
Dana scuze, am crezut ca de platfus vorbesti. De restul nu stiu ca n-am avut probleme. Sa va faceti bine repede repejor.
Vivela eu m-am apucat de o super dieta, Dukan, o tine o prietena si a slabit 12 kg in 2 luni jumate, imi place ca are 4 faze inclusiv de sustinere dupa care cica nu te mai ingrasi. Vom vedea.
Eu sunt in prima faza care dureaza intre 3 si 6 zile si atunci slabesti brusc, am slabit aproape 3 kg in 4 zile. Eu asta vroiam, sa slabesc repede initial, sa vad rezultate rapide ca sa fiu motivata. Cu picatura nu mai tin ca n-am motivatie. Cand vad ca scad doar un kg pe sapt (si ala relativ ca depinde cand te cantaresti, dimineata, seara, dupa caca) ma bag iar cu capul in frigider.
Maine e gata prima casa din complexul nostru, de fapt sunt gata 3 insa una e showroom, sa o arate celor care cumpara, si abia astept sa merg sa o vad in detaliu, ca pana acum am vb pe planuri doar.
Va pup
Va pup