Strumfi de iul-aug 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dana, vai de capul meu! La voi e chiar mai rau decat la noi. Intrasem sa va spun ca Sabina mi-a venit cu 2 texte de la gradinita:
1 - daca nu suntem cuminti, ne face injectii
2 - daca nu suntem cuminti, ne scoate afara in fundul gol in ploaie
Am zis ca arunc cladirea in aer, apoi am numarat pana la 10 si i-am scris un e-mail directoarei.

Vivela, esti tare cu aparatul foto . Iar cu bolile rasarite peste noapte, sunt total de acord cu tine.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello Ladies!

Multumesc de urari! Va pup.

Carla mi-e mila de tine. Cu trei copii, vai si amar ce va fi in masinuta aia de 7 locuri!

Nico casa e in stadiu de...fundatie. O tot vad de la geam cum se ridica usurel. Tot in decembrie ianuarie cica e gata, o construiesc astia catinel, cica "aveeeeemmmm timp!" si parca vad ca in octombrie ma anunta ca e gata in Martie. In contractul semnat scrie ca au voie sa intarzie 6 luni. Asa ca nu ma grabesc cu impachetatul.

Cu problemele la picioruse la bebei eu recunosc ca nu am auzit aici bebei diagnosticati cu asa ceva asa des ca in Romania. Aici am intrebat eu cand Lis era mica si mi-a zis ca pana intr-un an e greu sa vezi asa ceva ca talpa piciorului e oricum plata. Si ca in jurul varstei de un an trebuie lasati sa mearga pe jos mult, pe iarba, pe nisip, mereu desculti si se rezolva in general problema piciorului plat.

Asta nu inseamna ca nu are dreptate prietena ta Dana, daca ai incredere binenteles ca e bine sa-i urmezi sfatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, stai sa ne luam masinuta, ca e doar in proiect. De ce crezi ca o sa fie asa rau? Fetele sunt cuminti, in principiu, daca ar fi mai cuminti as intra la idei ca e ceva in neregula.

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna despre platfus asa stiu si eu ca se ignora pana la un an. Insa Eric are tal valg, e altceva. Cand ii ridica talpita atinge cu partea exterioara fluierul piciorului. In mod normal nu ai cum sa faci asta. Asta e una din primele indicii ale tal valg.

Fetelor va rog spuneti- mi si mie dc e posibil sa aibe alergie la ou manifestandu- se doar prin voma, nu si bubite. Off

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Luna despre platfus asa stiu si eu ca se ignora pana la un an. Insa Eric are tal valg, e altceva. Cand ii ridica talpita atinge cu partea exterioara fluierul piciorului. In mod normal nu ai cum sa faci asta. Asta e unul din primele indicii ale tal valg.

Fetelor va rog spuneti- mi si mie dc e posibil sa aibe alergie la ou manifestandu- se doar prin voma, nu si bubite. Off . La Daria am cam trecut ca gasca prin apa cu problemele astea de bebe. Eric insa compenseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Dana, banuiesc ca i-ai dat doar galbenus, da? stiu ca la noi la bebelusi se mai vaitau fetele ca vomau copiii dupa ce mancau galbenus. dupa ce faceau pauza cateva zile, problema se remedia.
ce sa zic, noi n-am avut problema asta, deci concret din experienta mea personala n-am cum sa-ti impartasesc. la noi doar kiwi s-a cam manifestat nasol (sau poate era doar o coincidenta?) - cu caca acid rau, pana s-a oparit la fund de ii plangeam de mila. poate tii minte ca ma vaitam pe-aici.

sper sa rezolvati problema cu piciorusul cat mai repede .

de cateva zile copiii mei parca mananca dinamita pe paine, pe la ora 12 noaptea ei chiuie si forfotesc, spre disperarea mea. nu le-o fi somn??? eu abia ma tin pe picioare si ei ar da party. si nu erau asa, doar de cateva zile ii chinuie insomnia. sper sa le treaca pt ca eu una nu mai rezist!!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela normal ca doar galbenus. Cate juma amestecat cu o lingurita de smantana ca cu legume e si mai greu. Vomita la 3-4 ore dupa cel mananca. Ni s- a intamplat de 3 ori insa de fiecare data am mai avut si alte banuieli de la care ar putea fi: prima data de la masina, apoi putin rosu in gat iar acum i- am mai dat pt prima oara la vreo ora niste lapte cu cereale de la nestle ( la cutiuta tetra gata preparat, lichid, de pus in bibe) .
Vomita bine de tot, cu jet si gata apoi nu mai are nimic. Si paradoxal au fost singurele dati in care el a vomat, nu din orice.

Ce bine imi pare ca a iesit soarele.
Ma duc sa- mi fac o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...........
noi alaltaieri am fost la un party, la copiii nasei,eu ca o lady care "este" mi-am luat o bluzita, fara maieu, m-a fluturat curentu' pe la shale si acu' mor de dureri de burta si spate .
vivela, deci fundu rosu era de la kiwi??? bad, bad kiwi.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, da, de la kiwi era (sau banuiesc). i-am mai dat o data dupa experienta aia si a patit aproape la fel. acum insa stiam ce si cum si am intervenit mai in pripa, n-a apucat sa mai faca ranile alea urate.
bine, apoi am perseverat, ca-s incapatanata si eu si pana la urma s-a obisnuit copilul si cu asa ceva.

eu cu diversificarea am fost extrem de relaxata, damian mananca ou intreg de pe la 8 luni, deci cu tot cu albus. . i-am dat si capsune . i-am dat si masline intregi, spre disperarea unora , cica inghite samburele (si spre bucuria mea, el le scoate tacticos samburii, n-are nicio treaba...).
nu i-am mai dat nimic de la nestle sau alte firme renumite . singurele cereale pe care le-a mancat (si nu prea multe, ca e destul de pufos) - au fost cele naturale macinate de mine in rasnita. rasnita si-a dat obstescul sfarsit, asa ca pana oi lua alta n-are decat sa le manance ca atare, inmuiate in iaurt sau lapte.
mananca seminte de toate felurile: de dovleac, de floarea soarelui, de in, de susan. si nuci: nuci, alune, migdale, fistic, caju, etc. astea macinate un pic si amestecate cu iaurt sau alte alimente mai fluide. pare fericit .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, bravo lui Damian, baiat istet, mananca sanatos.
Eu recunosc ca in momentul de fata am 5 cutii diferite de cereale de bebe in casa de care Eric nici nu vrea sa auda. L-am incercat si cu astea gata preparate, am zis ca poate ii plac si intradevar a mancat vreo 100 din astea da uite ce patira. O sa-l mai las inca vreo saptamana acum numai pe lapte si cu fructele si reincerc mai tarziu. Iarasi si uite asa ajungem la 8 luni.

PS am si eu o punga de seminte de in in casa dar nu-mi vine deloc sa le gust. ce gust au?

Mergi la inceput