Strumfi de iul-aug 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
snowbuny,si la noi se intampla destul de des sa se joace cu putza doar ca nu a intrebat nimic pana acum.
vio,eu cred ca aia de la banca e setata ca astia de la telefonia mobila ca daca ii injuri ei raspund "mai putem sa va fim de ajutor?"..ma indoiesc ca a fost asa toanta caci era evident,adica i-ai spus verde in fata..sau cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata fetele mele destepte!

Daca aveti vreo idee ce as mai putea face acum, apreciez orice. Situatia este ca Larisa mi-a turnat apa pe tastatura de la laptop. A mai facut-o si pana acum, am uscat laptopul si a fost ok. Acum nu se mai apasa niste taste, iar altele raman apasate, dupa aceleasi operatiuni laborioase de uscare.
Am ceva de incercat, sau merg cu el in service si mi-l tin aia 2 luni si ma costa mai mult decat am dat pe el?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

'Neata fetele mele destepte!

Daca aveti vreo idee ce as mai putea face acum, apreciez orice. Situatia este ca Larisa mi-a turnat apa pe tastatura de la laptop. A mai facut-o si pana acum, am uscat laptopul si a fost ok. Acum nu se mai apasa niste taste, iar altele raman apasate, dupa aceleasi operatiuni laborioase de uscare.
Am ceva de incercat, sau merg cu el in service si mi-l tin aia 2 luni si ma costa mai mult decat am dat pe el?

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

ai putea sa desfaci tastatura si sa stergi pe acolo. sau sa pui mana pe un foehn si sa-l usuci bine (dar ai grija sa nu topesti contactele). am patit si eu, mi-a vomitat damian pe laptop (el nu vomita de regula, dar atunci a facut o exceptie). am uscat cu foehnul si abia dupa vreo 2-3 zile a inceput sa functioneze cum trebuie.

tu cum mai esti?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

fetelor nu ma intelegeti gresit ..adica alex si-o trezeste singur de cand avea un an jumate zilnic!Ma gandeam ca poate aveti vreo idee de o explicatie mai pe intelesul lui nu al meu ca eu ... :)))

pai cred ca acum deja intelege multe. explicatia ar trebui sa fie directa, fara ocolisuri, fara jena inutila. cu siguranta ca simte o placere si trebuie acceptat asta (de catre voi). poti sa-i zici ca intelegi ca ii face placere sa se joace cu ea, dar ca asa ceva nu se face de fata cu alte persoane. si cred ca e bine sa-i precizezi ca acelasi lucru se intampla tuturor baietilor si barbatilor, sa nu creada cumva ca numai lui i se intampla.
la intrebarea de ce se umfla - as raspunde sec: pt ca atunci cand pune mana acolo, se iriga cu sange. (stiu ca apoi ar urma valul de "de ce?" uri si de-aia ar fi util un atlas anatomic sau ceva imagini despre corpul uman).
cred ca trebuie date explicatii minime, nu mai mult decat cere. daca vrea sa stie mai multe, va intreba.

apropo de informatii minimale. acum ceva vreme ma duceam sa-l duc pe david la gradi. era o dimineata de-aia nasoala, el era f morocanos, nu vroia sa se dezlipeasca de mine. in lift, cu capsa pusa ma intreaba: "unde mergem?" - eu ma fac ca n-aud, evitand cuvantul "gradinita" care ar fi declansat isterii. el insista: "unde mergem???" apoi, vazand ca dau din colt in colt, tot el: "la parter?"

Mergi la inceput

si
aici
un ghid despre homeopatie, cu multe explicatii, remedii, posologie, etc.
f utila carte!!!

(descarcati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
Nma ne mai citesti? Stiu ca voi ati avut ceva probleme cu piciorusul. S-au rezolvat?. Intreb pentru ca lui Eric i s-a confirmat si de catre ortoped ca are tal valg si trebuie sa mergem cateva luni la kineto-terapie. La voi a fost nevoie si de gips? sau a trecut doar cu masaj?

Salutare fete dragi
Nu prea mai apuc sa scriu dar sunt aproape la zi cu cititul.
Dana la noi s-a rezolvat. A avut ghips de la 17 zile. Nu stiu cat a contat dar rau nu a facut. Dupa a purtat niste ghetute speciale. Masajul si gimnastica medicala a facut dupa 6 luni. Eu cred ca au ajutat mult (a facut cam 5 luni). Noi am mers la un centru Mama si copilul si nu a fost nevoie sa platim. Doamnele erau foarte dragute; mergeam la ora programata, nu stateam pe la usi.
Primul kinetoterapeut care a vazut fata a fost tare pesimist asa ca m-am reorientat (de tarifele aici erau pe masura renumelui).
Sper sa se rezolve repede si usor la voi .
Luna La multi ani fata draga . In ce stadiu este casuta voastra?
Elena, Greierash felicitari pentru micile minuni .
Sarcini usoare gravidutelor noastre, sa treaca cat mai repede perioada cu greturi. Nici la mine nu a functionat nimic .

Noi suntem bine. Inca mai lucram cate ceva pe la casa (in exterior). Am si o micuta gradinta cu tot felul si ma bucur ca au rasarit toate.
Alex e super saturat de scoala. Primeste exagerat de multe teme . Nu reuseste sa termine la after-school asa ca mai lucram si acasa.
Andra stie sa obtina tot ce isi doreste. imi pare rau ca nu stau mai mult timp cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, ma bucur ca ne citesti .

Vivela, multumesc, cu foen am incercat, o sa ma uit cum se desface tastatura. Teoretic laptopul este in garantie, numai ca nu cred ca-l face nimeni pe garantie daca gaseste ud inauntru.
Mie mi-e rau, ca de obicei... Stii ca ziceam la inceputul anului ca veau sa slabesc ca sa fiu sirena pe Coasta de Azur? Acum o sa fiu balena, cu tot cu jet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oooo Nico 5 luni. eu speram ca in 2-3 luni isi revine. Abia marti o sa ma duc la prima sedinta. Am inteles ca ii va face niste atele dintr-o fasa pe care sa le poarta noaptea (in loc de ghips) si ceva electrostimulare a muschiului. Sper sa fie eficient.
Oricum e incurajator ca-mi zici ca si-a revenit, si merge bine acum.
Cred ca toti stiu la varsta asta cum "sa ne faca" sa obtina ce vor. Daria se duce cu taica-su seara in market pentru una, alta. De fiecare data cand se duce cu el vine cu cate o prostie.

Imi pare bine ca ne-ai mai scris si felicitari pentru casuta si gradina. Mare realizare. Lasa ca exteriorul se face si in timp.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

[quote]citat din mesajul lui CarlaV
Acum o sa fiu balena, cu tot cu jet .

Nu-i de ras dar ai gasit asa o comparatie

Trebuie sa ma duc sa o iau pe Daria si inca mai ploua . am noroc ca sta Eric cu husa de ploaie la carut, nu vocifereaza.
Si masina sta in fata blocului.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Dana, esti sigura ca are tal valg? ca mie mi se pare ca prea multi copii in ultima vreme sunt diagnosticati cu asa ceva. mai citisem pe undeva si cum ca problema asta (alaturi de piciorul plat) se corecteaza cu varsta, fara niciun fel de interventie. (mi-amintesc ca si david mi se parea ca nu calca prea ok, acum vad ca e bine. nu am facut nicio terapie).
5 luni si mie mi se pare ff mult .

Carla, pe garantie nu-l repara nimeni, aproape sigur. eu am patit-o cu aparatul foto, inca in garantie, dupa ce a facut scuba-diving in olita cu pipi. mi-au zis aia ca ma inteleg ca nu mai merge si ca-s suparata, dar nu era cazul sa ma pis pe el (nu chiar astea au fost cuvintele, dar pe-aproape).

Mergi la inceput