Strumfi de iul-aug 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza......
vio, eu cred ca tipa aia era la fel de "nebuna" ca voi!
...cat despre problema "putza" , deocamdata nu am probleme cu andrei, ca nu ma intreaba. si eu i-am zis de penis, ca e totuna cu putza si ca alea doo nu-s oo ci testicole. el inca mai crede ca putza se umfla de la pisu.
cand o veni cu intrebarile o sa-l trimit la tacsu' ca eu nu ma pricep

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Da' si io tot de la pishu' credeam ca se "umfla"???!!!! Adica vreti sa-mi spuneti ca nu-i asa?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc pt urari fete frumoase!

Vio am deschis tocmai la postarea ta cu banca si am ras aici pe ascunselea sa nu se prinda astia.

In alta ordine de idei vorbiti de cuci: aseara ma cheama sotul meu iubit sus in camera (el o schimba pe fie-sa in pijamale), sa ii dau eu raspunsul fie-sii la intrebaea surpriza: de ce au baietii penis? I-am explicat ca le foloseste la urinat si la plantat seminte de bebelus la mamici in burtica. A fost multumita de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza......
vio, eu cred ca tipa aia era la fel de "nebuna" ca voi!
...cat despre problema "putza" , deocamdata nu am probleme cu andrei, ca nu ma intreaba. si eu i-am zis de penis, ca e totuna cu putza si ca alea doo nu-s oo ci testicole. el inca mai crede ca putza se umfla de la pisu.
cand o veni cu intrebarile o sa-l trimit la tacsu' ca eu nu ma pricep

Da' si io tot de la pishu' credeam ca se "umfla"???!!!! Adica vreti sa-mi spuneti ca nu-i asa?

intreaba-l pe Laur, te lamureste el .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Hahaha, vivela, sa stii ca ai dreptate, ca doar la computer m-a luat demult! Va povesteam cum se certa cu mine pe niste setari si a avut dreptate

Aoleo, deci asa cu puta "umflata"; mooooama ce de ocazii am ratat cand i-am zis "alui meu" in contexte similare : du-te ba si pipi...te si lasa-ma-n pace!"
Acu' serios, laur nu intreaba nimic pana una alta, doar se mai joaca din cand in cand dar n-a aratat un interes manifest pentru asta. Pai te cred si io daca sta si joaca numai cooking games si jucariile lui preferate sunt bucatariile ca sa faca el "mancare" si mopurile pentru curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Luna

Vio, confirm , iar aia de la banca eu cred ca era proasta, nu se prinsese de ce ii dai intr-una cu chestia aia.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Aoleo, lunitzo, e ziua ta??? La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si iubita si sa ai familia sanatoasa si voioasa pana la adanci batraneti!
carla,

Am implinit si eu fix 1 anisor in titan. Pe bune parca a fost ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

fetelor nu ma intelegeti gresit ..adica alex si-o trezeste singur de cand avea un an jumate zilnic!Ma gandeam ca poate aveti vreo idee de o explicatie mai pe intelesul lui nu al meu ca eu ... :)))

Mergi la inceput

snowbunny, cine te-a inteles gresit? adika vad ca au raspuns fetele, io recunosc ca am facut misto, adica am glumit, dar fara rautate, logic, ci doar pen'ca la laurashu' meu e inca light. Sigur ca se joaca si el cu putza de cate ori are ocazia, dar n-a pus intrebari pana acum...sincer nu m-am gandit, eu voi raspunde spontan, cu siguranta. Sunt de acord cu fetele, cat se poate de stiintific si fara dublu sens...succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La multi ani Luna!!!!

Nma ne mai citesti? Stiu ca voi ati avut ceva probleme cu piciorusul. S-au rezolvat?. Intreb pentru ca lui Eric i s-a confirmat si de catre ortoped ca are tal valg si trebuie sa mergem cateva luni la kineto-terapie. La voi a fost nevoie si de gips? sau a trecut doar cu masaj?

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............
snowbunny, si andrei arata interes fata de putza, o mai "ciufuleste" si se distreaza cand se "umfla". nu persista in treaba asta, o face ocazional. eu zic sa-i explici ca asa-s baietii si ca nu e frumos sa faca treaba asta in public.

Mergi la inceput