Strumfi de iul-aug 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Sa va zic super faza. Am fost acum ceva vreme la banca sa ne refinantam un credit, eu impreuna cu sotul meu. Noi suntem cam nebuni (carla, confirma!) si glumeam intruna, comentam, ne uitam dupa tipe blablabla. Accountul care se ocupa de noi ne-a predat unei domnisoare amabile la biroul careia am stat vreo 40 de minute, timp in care, plictisindu-ne ca dreaq faceam misto. Ea radea, amuzata.
Acum vreo doua zile imi trimite sotul meu un mail, trimis fwd de catre domnisoara, care era de fapt o corespondenta intre fostul nostru account si ea, care suna astfel:
el (catre ea): draga x, te rog frumos ssa il preiei tu pe clientul meu, domnul N (tipul ala care se uita dupa femei de fata cu nevasta-sa).
ea: domnule N, incepand cu data de astazi eu voi fi accountul dvs. blablabla

Sper ca realizati ca tipa nu s-a ginit ca a dat forward la corespondenta lor interna. Evident ca n-am reusit sa ma abtin si, cand am sunat sa cer extrasele i-am cuvantat exact asa: Buna ziua, sunt Violeta N, daca nu va amintiti, "aia cu ala de se uita dupa femei cu mine nevasta-sa langa el". Ce credeti ca face fata? Incepe sa rada si zice da, sigur, cu ce va pot fi de folos? Am ramas interzisa si o tin pe-a mea. Zic: pai cu doua chestii mi-ai putea fi utila: prima- sa trimiti naibii extrasele alea ca nu le-am primit de 2 luni, desi le-am cerut si am bifat tot pe formular si a doua- sa fii mai atenta la comunicarea cu clientii, pen' ca noi doi (eu si barbata-miu ala de se uita dupa femei cu mine langa el, cu riscu' de-a ma repeta ) suntem genul de clienti "de gasca", dar puteati nimeri unii mai scortosi care sa faca reclamatie.
Poate nu va vine a crede dar tipa se hlizea in continuare, fara sa para ca a priceput ceva...Ce ziceti de asta??

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Violeta,am ras de n-am mai putut.Da oare tipa isi dadea seama ce ii spuneai?hai ca a fost super tare faza,dar mai ales tu,ai fost super.
In alta ordine de idei,multumesc tare mult pentru efort,te anunt eu maine.as pune 24 de flori dar se plictisesc fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

oana,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
fetele,saru'mana de raspunsuri,am uitat ieri ca m-am luat cu altele
[b]stefania[/b,cat mai stati?poate reusim sa ne vedem..la mine ii tare greu fara masina si nici nu pot face planuri de dinainte ca sotul alerga de scapara cauciucurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

neatza!
si noi ne.am inscris la gradi ierii :))) iuhhuuuu Monica zicea sotul meu ca te-a vazut dar te-a recunoscut prea tarziu (eu nu te-am vazut diloc...trea sa imi dai una)

Am si eu o intrebare pentru mamicile de baieti ...Deci ce le explicati baieteilor despre cuc...adik alex de cateva zile ma dispera cu intrebarea de ce i se umfla si desumfla...! am tot incercat ...sa ii distrag atentia sa ii zic ca de la pipi..dar el efectiv face ce face si vine cu ea iar ''umflata'' so deci plss voi ce le ziceti baietilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata!

La multi ani, Luna, sa fii sanatoasa, fericita si iubita de toti!

Vio,
asta e profesionalismul pe la noi, ce vrei?

Mioara, eu ii spun fix ce i se intampla, cu denumiri stiintifice. adica noi n-avem cuc, bilute sau mai stiu si eu ce alte denumiri, ci penis (cu alintatura puta) si testicule. si ii zic pe cel mai natural ton, ca si cum i-as povesti despre degetele de la picioare. nici nu ma amuz, nici nu ma rusinez. despre fenomene (erectie, igiena, decalotat & stuff), daca ma intreaba, ii zic ca el e baiat si sa-l intrebe mai bine pe tati. mie mi se pare mai ok sa ii explice lucrurile acestea un barbat. si tac-su i-a facut instructajul despre igiena si i-a zis si cum sta treaba cu placerea/masturbarea (anume ca nu se face in public, nu se arata, etc) si vad ca e mult mai receptiv la ce ii zice el decat ce ii zic eu.
deci in locul tau - pt explicarea fenomenului de erectie - l-as trimite la tac-su. si tac-su sa-i zica exact ce se intampla, fara ocolisuri, fara povesti SF cu pipi (ca pustii nostri nu-s prosti, isi dau ei seama ca nu de la pipi se umfla). eventual chiar cu imagini din atlas anatomic, daca ai la indemana.
mie mi se pare ca acum - la varsta asta sunt doar curiosi. si tin "problema in mana" pana isi explica unele lucruri, apoi dispare un timp curiozitatea, pana apar alte intrebari.

eu asa procedez, voi?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......
vio, eu cred ca tipa aia era la fel de "nebuna" ca voi!
...cat despre problema "putza" , deocamdata nu am probleme cu andrei, ca nu ma intreaba. si eu i-am zis de penis, ca e totuna cu putza si ca alea doo nu-s oo ci testicole. el inca mai crede ca putza se umfla de la pisu.
cand o veni cu intrebarile o sa-l trimit la tacsu' ca eu nu ma pricep

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

la multi ani luna,sa fii sanatoasa si iubita!!
gabi..si noi procedam la fel,nu facem caz de problema,nu ne rusinam doar ca mihnea inca nu intreaba..dar daca o sa intrebe la fel o sa procedam sau mai degraba procedez ca deee se intampla cand suntem singuri si trebuie sa ma descurc singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ce liniste...shhhh...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput