Strumfi de iul-aug 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaiub spune:
Mychy, in week-end n-am fost prea departe, doar in gradina
, la bobocit trandafiri, tuns iarba, sapat straturi, in pauze plaja, mici si peste la gratar
... am facut si poze, trebuie sa le descarc
a fost vreme foarte frumoasa, era pacat sa stau cu copiii in bloc, la pranz au dormit in cort, la umbra, in livada, pranzul l-au servit in gradina: ciorba de salata
si peste
Vivela, stai linistita ca nici mainile mele nu arata mai bine, peste vara unghii taiate cat mai scurt
edit: de dimineata se mira o colega ca sunt bronzata
... i-am spus ca am fost la solar
, n-am mintit, doar trandafirii sunt in solar ![]()
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaiub edit: de dimineata se mira o colega ca sunt bronzata |
hehhee. tare de tot. oricum e mai sanatos "solarul" tau decat solarul "ala"!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
xerxe2005 spune:
Eu stau la casa si avem chiar vreo 250 mp de gradina, dar nu ma incanta deloc activitatile de gradinarit, ca e vorba de legume sau doar flori....pur si simplu. Am adus o femeie sa planteze in gradina cate ceva si tot ea va veni sa pliveasca, cand va fi nevoie.
Nu e din cauza timpului meu redus, acum de cand am fata...nu am avut niciodata pasiunea asta.
Prefer sa ma uit la seriale downaladate de pe torrent.![]()
Fetita mea a devenit o papacioasa. Nu ii dau completare lapte praf si pentru ca nu am mameloanele bine formate, am facut ceva rani la sani...
Nu mai doarme asa mult, cum ma temeam acum cateva saptamani. Acum are reprize de somn de 2 sau 3 ore maxim, noaptea.
Saptamana viitoare o botezam si avem si cumatria in aceeasi zi. Am multe de cumparat si de facut pana atunci, dar nu stiu cum o sa fac cu fata, ca nu o pot lua cu mine la cumparaturi..
Vivela spune:
e, asta e si frumusetea vietii: unii isi gasesc satisfactie in gradinarit, altii in vizionat telenovele, altii in urcat pe munti, altii in gatit sau chiar in stat pur si simplu degeaba...nu suntem mai breji unii ca altii, doar diferiti.
intamplator mie imi place sa stau prin gradina. nu ca o sa ma apuc acum sa fac agricultura, doar ca imi place sa ma joc pe afara, ma relaxeaza. eu sunt genul care nu se prea poate odihni pasiv (ba chiar ma oboseste peste masura prin faptul ca ma plictiseste groaznic), eu am nevoie de odihna activa.
in fine, nu cred ca intereseaza pe cineva ce vreau eu.
deci, buna dimineata si o cafea mare
! ![]()
am decis sa nu mergem (adica david) la nicio serbare de sf de an. mi-a zis ca nu vrea sa mearga pt ca parintii se uita si rad de el. deci asta e perceptia lui. mi se pare normal sa-l scutesc de situatia asta, in care el se simte penibil (cu sau fara motiv).
ma duc sa umplu o masina de rufe.
ioanaiub spune:
buna dimineata
vin si eu la cafeluta ![]()
noi avem o gradina mare
... dintotdeauna am avut gradina, asa am crescut ![]()
dupa ce m-am casatorit m-am mutat la bloc, sotul m-a facut "duamna" din "taranca" si el s-a facut "taran" ... pentru ca vara nu-i place sa stea in bloc
... pamantul l-am mostenit, era pacat sa-l las pustiu, mai ales ca e la sosea, langa sat
... si ne place, si cand ploua, si cand e soare, si cand avem gradina plina de prieteni, la gratar ![]()
musso17 spune:
buna dimineata
si mie imi place in gradina,iubesc florile,deja m-am intersat cum se pun usturoiul,ceapa si alte legume,imi doresc jardiniera cu capsuni si ierburi aromatice,sa am gratar afara eventual cu loc de copt paine,pizza,abia astept sa vad copilul cum se zbenguie cu cainele,sa-mi beau cafeaua si sa ma "bata" un pic soarele,sa nu mai stau vara in cutia asta si sa pot lua aer si sa simt briza..sigur exista si lucruri mai putin confortabile,gen ploaie cu mocirla de rigoare,zapada data din alee sa pot ajunge la poarta dar cred ca sunt prea putine comparativ cu satisfactiile..de exemplu acum haraie,baraie si sparge unu' gresia,senzatieeee.
sunflower1979 spune:
hello, am aparut din nou!
am stat ieri acasa cu Denis si deci de vineri nu am mai intrat pe net. cu mamica "indrazneatza" nu aveam cum sa ma cert, caci nu eu am vazut-o (eu il duc pe Denis primul dimineata). Mi-a povestit intamplarea bunica unui coleg, care e administratora la gradinita si are acces la mai toate informatiile.
deci lucrurile stau asa... Denis e iritat in gat, duminica s-a trezit cu dureri de burta si varsaturi, era lesinat saracutul, a vomat de 4 ori. am zis ca sigur e streptococu'. am intrerupt mancarea (desi el avea pofta in momentele cand nu-l durea burta) si s-a linistit cu o jumatate de no-spa pe la pranz. i-am dat apa cate putin, apoi o grisina, o lingura de mancare de cartofi, alta grisina si cam cu asta a trait duminica. ce era curios ca nu a facut febra deloc, de gat nu s-a plans.
ieri am mers cu el la sanepid si i-am facut un exsudat si l-am tinut acasa. a mancat bine, chiar normal, nu l-a mai durut nimic. am sunat azi si am aflat ca nu a crescut nimic la insamantarile alea si deci nu are nici un streptococ. maine iau rezultatul scris si as vrea sa il si duc la gradinita.
in concluzie a scapat si de data asta si cred ca a avut o indigestie, care a si trecut. acum ramane sa-i treaca si gatul pentru care i-am tot dat Tonsilotren si acum am luat Voseptol.
si vin cu o intrebare pentru doamnele pricepute la homeopatie - se anuleaza efectul homeopatelor de tot daca ia la cateva ore distanta si voseptolul asta care contine eucalipt, menta si alte buruieni "parfumate"? ca sa stiu sa nu-i dau degeaba.
cat despre gradina, si mie imi place si sa muncesc la ea si sa ma bucur de ea. de munca nu prea am unde, dar socra-mea sta pe timpul verii la tara unde are ditamai gradina de legume si pomi si iarba si tot ce vrei, iar in fata casei vie, flori si multa iarba. si cand ajung acolo, v-am mai zis eu, ma umplu de energie si voie buna. acolo isi va face vacanta si Denis si-i fain ca e la 20 minute de oras si o iubeste pe bunica tare si ea pe el. sper sa o pot ajuta si eu in vara asta macar putin.
Elena, ma bucur pentru papacioasa ta mica si pentru ca ai continuat cu sanul in ciuda sfaturilor, care te pot face sa te indoiesti si de ce stii, cand esti temator pentru copilul tau.
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
Luna1 spune:
Floarea soarelui ce mamica tampita aia bai frate. Eu inteleg un muc, o tuse, dar sa aduci copilul cu streptococ numai asa ca ai tu chef...Pupaturi lui Denis.
Vivela cred ca noi am fi prietene tare bune in realitate.
Eu cand m-am mutat aici prima data, venita dintre betoane, nu reuseam sa inteleg la ce e buna curtea. Stateam intr-un apartament cu curte, ieseam doar cand zicea al meu sa stam in curte, si ma cam si enervam.
Apoi ne-am mutat in casa in care stam acum si am inteles ce naspa e cu curtea mica. Noi am sta afara toata ziua daca am putea. D'aia ne si mutam (unul dintre motive) curtea e mai mare (dubla de cat o avem acum) si dormitoarele in plus. Abia astept.
Acum asa imi place sa stau in curte, nu ma pricep prea mult la plantat si intretinut dar al meu e british autentic, adica gradina e sufletul lui, imi planteaza floricele, copacei, acum am magnolie si liliac in curte, pe langa toate floricele care le-a plantat si ies pe sezon, zambile, ghiocei, lalele, apoi am cateva tufisuri infloritoare mai prin vara.
Ce e mai frumos decat sa stai in curte, la aer curat, cu copiii sarind pe trambulina, sau jucandu-se in piscinuta... Plus ca daca am treaba in casa eu fac curat etc si ei sunt in siguranta la joaca in gradina.
Noi suntem bine, am fost acum doua weekenduri sa vedem prima casa gata, pe care o folosesc ei ca showhose, si ne-a dat si idee ce vrem in casa, ce bucatarie, ce mocheta, ce gresie, faianta etc. Peste vreo 2 sapt avem intalnirea sa le spunem optiunile, abia astept.
Va pup pe toate fara numar si fara exceptie.
stefania_97 spune:
Neata fetele,
am ajuns cu bine in Danemarca. S-a terminat vacanta. Acum ne pregatim de cresa si de munca. Mai e putin si incepem amandoi el la cresa eu la munca ![]()
Ma duc sa mai citesc din urma 
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
monicabo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Neata fetele, am ajuns cu bine in Danemarca. S-a terminat vacanta. Acum ne pregatim de cresa si de munca. Mai e putin si incepem amandoi el la cresa eu la munca Ma duc sa mai citesc din urma ![]() Viata in patru :) Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
Wow, deja gata? Parca ieri veneati... Cum ti s-a aprut in Ro dupa atata timp (chiar cat timp trecuse de la vizita anterioara)? Parintii tai cred ca au fost super incantati!V-ati intalnit cu Carla pana la urma? Copiilor cum le-a placut?
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria