Strumfi de iul-aug 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 14
ddanagh spune:
pune-ti paturica pe care il schimbi sub fund si asteapta
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
CarlaV spune:
Vivela, Dana, m-ati facut sa rad tare .
Noi ne-am intors in Buc de martea trecuta, Saby merge la gradinita de miercuri iar de vineri vad ca tuseste, fara alte simptome.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Carla si Daria a avut o tentativa de tuse dupa renumita serbare de iepuras. I-a trecut cu ursuleti de echinaceea si vitamina C cu propolis, cate una pe zi. La Daria astea doua fac minuni.
ma pregatesc sa ma duc la kineto, sper din tot sufletul sa-mi zica ca nu e nevoie de prea multe sedinte.
Intre timp nu am avut de lucru si mi-am jumulit mustata si acum e rosie ca naiba. Arat bestial
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
neatza...
dana, cum a fost la dr? ce ti-a zis? mustatza cum e??????
vivela, baunuiesc ca acum pe poti dezvalui cum ai rezolvat dilema de aseara....
cica in vikend o sa fie 26-27 grade. parca nu mai am nicio speranta, dar probabil o sa ma lamuresc cand o veni canicula. pe mine m-a lovit taman acu, cand vine caldura o durere de gat de nu mai pot. am inghitit propolis, am facut gargara cu apa cu sare+bicarbonat si nimic. e totul rosu si iritat.daca se incalzeste poate ne vedem si noi .......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh pune-ti paturica pe care il schimbi sub fund si asteapta un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
pai si paturica cine mi-o aducea?
asta e, i-am stricat somnul. decat sa-mi stric rinichii, mai bine asa.
cica o sa fie cald in we, dar tot mai ploua...noi vroiam sa ne facem drum la tusnad, dar cred ca il amanam pana peste 2 sapt, sa stam si noi in aer liber, nu doar in casa.
mi-e somn...
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
Fete dragi, din ce stiti, cum functioneaza Sedatif PC? Banuiesc ca e safe in sarcina. Am niste stari de kk, daca adorm ma trezesc la cel mai mic zgomot si apoi ma foiesc 3-4 ore pana sa adorm iar, plus ca de catva nopti nu mai pot adormi deloc, am dormit cate 2 ore pe noapte. Nu ma simt nedormita, dar nu cred ca e ok pt bebe.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
pai e homeopat, scrie ca e safe in sarcina si alaptare. eu am luat pt depresia post natala . mai poti incerca 3 picaturi de ulei de lavanda, luate seara in putin ulei, dar nu stiu daca e ok in sarcina.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza pai e homeopat, scrie ca e safe in sarcina si alaptare. eu am luat pt depresia post natala . mai poti incerca 3 picaturi de ulei de lavanda, luate seara in putin ulei, dar nu stiu daca e ok in sarcina. decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
Lavanda am ramas cu ideea ca nu e buna. Mai am Bach Flower Essence cu gentiana, ala e anti-stress, dar nu cred ca sunt stresata, doar deprimata (nu de hormoni, de motive) si stiu ca mai era Passiflora, dar iarasi nu stiu cum functioneaza.
ioanaiub spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela
pai si paturica cine mi-o aducea? asta e, i-am stricat somnul. decat sa-mi stric rinichii, mai bine asa. cica o sa fie cald in we, dar tot mai ploua...noi vroiam sa ne facem drum la tusnad, dar cred ca il amanam pana peste 2 sapt, sa stam si noi in aer liber, nu doar in casa. mi-e somn... Traiesc in Orasul Alandala |
mergeti la tusnad? ... si noi vrem sa mergem, din 20 pana in 22
Vivela spune:
Ioana, o sa mergem, dar e aproape exclus sapt viitoare, prietenii cu care vrem sa mergem se duc in we 21-22 mai la o nunta. deci fie ajungem acum, fie peste 2 saptamani. nici nu stiu ce sa fac, ma mai gandesc.
voi unde stati de regula?