Strumfi de iul-aug 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

pune-ti paturica pe care il schimbi sub fund si asteapta

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, Dana, m-ati facut sa rad tare .

Noi ne-am intors in Buc de martea trecuta, Saby merge la gradinita de miercuri iar de vineri vad ca tuseste, fara alte simptome.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Carla si Daria a avut o tentativa de tuse dupa renumita serbare de iepuras. I-a trecut cu ursuleti de echinaceea si vitamina C cu propolis, cate una pe zi. La Daria astea doua fac minuni.

ma pregatesc sa ma duc la kineto, sper din tot sufletul sa-mi zica ca nu e nevoie de prea multe sedinte.
Intre timp nu am avut de lucru si mi-am jumulit mustata si acum e rosie ca naiba. Arat bestial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...
dana, cum a fost la dr? ce ti-a zis? mustatza cum e??????
vivela, baunuiesc ca acum pe poti dezvalui cum ai rezolvat dilema de aseara....
cica in vikend o sa fie 26-27 grade. parca nu mai am nicio speranta, dar probabil o sa ma lamuresc cand o veni canicula. pe mine m-a lovit taman acu, cand vine caldura o durere de gat de nu mai pot. am inghitit propolis, am facut gargara cu apa cu sare+bicarbonat si nimic. e totul rosu si iritat.daca se incalzeste poate ne vedem si noi .......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

pai si paturica cine mi-o aducea?

asta e, i-am stricat somnul. decat sa-mi stric rinichii, mai bine asa.

cica o sa fie cald in we, dar tot mai ploua...noi vroiam sa ne facem drum la tusnad, dar cred ca il amanam pana peste 2 sapt, sa stam si noi in aer liber, nu doar in casa.

mi-e somn...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Fete dragi, din ce stiti, cum functioneaza Sedatif PC? Banuiesc ca e safe in sarcina. Am niste stari de kk, daca adorm ma trezesc la cel mai mic zgomot si apoi ma foiesc 3-4 ore pana sa adorm iar, plus ca de catva nopti nu mai pot adormi deloc, am dormit cate 2 ore pe noapte. Nu ma simt nedormita, dar nu cred ca e ok pt bebe.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pai e homeopat, scrie ca e safe in sarcina si alaptare. eu am luat pt depresia post natala . mai poti incerca 3 picaturi de ulei de lavanda, luate seara in putin ulei, dar nu stiu daca e ok in sarcina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

pai e homeopat, scrie ca e safe in sarcina si alaptare. eu am luat pt depresia post natala . mai poti incerca 3 picaturi de ulei de lavanda, luate seara in putin ulei, dar nu stiu daca e ok in sarcina.

Lavanda am ramas cu ideea ca nu e buna. Mai am Bach Flower Essence cu gentiana, ala e anti-stress, dar nu cred ca sunt stresata, doar deprimata (nu de hormoni, de motive) si stiu ca mai era Passiflora, dar iarasi nu stiu cum functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

pai si paturica cine mi-o aducea?

asta e, i-am stricat somnul. decat sa-mi stric rinichii, mai bine asa.

cica o sa fie cald in we, dar tot mai ploua...noi vroiam sa ne facem drum la tusnad, dar cred ca il amanam pana peste 2 sapt, sa stam si noi in aer liber, nu doar in casa.

mi-e somn...

Traiesc in Orasul Alandala

mergeti la tusnad? ... si noi vrem sa mergem, din 20 pana in 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ioana, o sa mergem, dar e aproape exclus sapt viitoare, prietenii cu care vrem sa mergem se duc in we 21-22 mai la o nunta. deci fie ajungem acum, fie peste 2 saptamani. nici nu stiu ce sa fac, ma mai gandesc.
voi unde stati de regula?

Mergi la inceput