Strumfi de iul-aug 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 13
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Vad ca vorbiti despre preturile la case, si noi asteptam sa urce ca sa vindem casa insa nu cred ca se va intampla curand.
Carla nasol de tot cu hormonii astia
Vivela acum ca ii am pe amandoi acasa 3 saptamani mi se pare greu daca trebuie sa stau in casa. Daca ploua sunt terminata. In rest avem program de parc, groapa cu nisip, etc e ok. La mine acasa e si mai bine ca iese Catarina in curte si isi face de lucru imediat.
Catarina e o haioasa a invatat sa zica vai de capul meu si o spune cu un acent moldovenesc ca imi vine sa o mananc. Dar tot asa plange din orice nimic.
Andre e un mancacios, are un apetit de ma sperie uneori. Mananca portia lui, ia si portie de fructe dar daca ma vede mancand tot deschide gura sa ii dau si lui. S-a facut un smecher vrea numai in brate. M- a deselat.
Si ca sa spun si cate ceva de bine de pe aici am intalnit niste barbati foarte amabili. Vroiau sa ma aute cu, caruciorul imi deschideau usa, etc. Si chiar o doamna m-a lasat sa trec in fata ei la casa ca m-a vazut cu Andre in brate. Deci nu totul e pierdut
Nasol e ca ca dacamerg in oras nu si unde sa schimbi pampers-ul. Mentionez ca m-am deplasat peste tot cu transportul in comun
Si inca o faza care m-a amuzat: pune-le mama caciula sa nu aceasca si lasa-i sa moara in acidente de masina ca nu are nimic daca sta in brate la mama in spate
Va pup si ma duc pe afara ca azi e frumos
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
Dana, poate ai intr-un fel dreptate in ceea ce zici. partial, din punctul meu de vedere. dar traind intre betoane (90% din timp) - uiti sa traiesti, viata e un lung sir de zile identice, in care constient sau nu tanjesti dupa aer. eu - mutandu-ma mai colea - nu departe de lucrurile de care zici tu - am avantajul (in plus fata de tine, sau ma rog, de cei care aleg sa traiasca intre betoane), sa fiu intr-un pic de armonie cu natura. eu m-am saturat de 4 pereti si un acoperis. vreau viataaa!!!! sa vad un gandac, o buburuza, sa vad miracolul vietii (da, ma incanta peste masura sa vad ca am pus o samanta in pamant si ea rasare si traieste). am uitat lucrurile primordiale si asta ne dezechilibreaza profund. eu nu pot lua de la viata doar galagia, praful, muzica proasta, caini maidanezi, latraturi, cluburi (btw, sunt atat de inapoiata incat n-am fost niciodata intr-un club), oameni nervosi, tipete, ironie, sarcasm, etc. astea vin la pachet oricum. dar indraznesc sa evadez, ma revolt si spun ca viata mai are si altceva sa-mi ofere.
si cred ca generalizezi mult cand spui ca o femeie care locuieste la casa se ingrijeste mai putin. ca si cum alea de la bloc - pt ca nu trebuie sa taie trandafirii - sunt neaparat mai cochete.
eu cred ca tine strict de persoane, nicidecum de locul in care locuiesc.
in fine, normal e sa fii impacat cu alegerea facuta, eu nu zic ca ce aleg eu e mai bun pt toata lumea. vorba alora de la mobexpert, suntem diferiti si ce bine e ca e asa.
ps: mama, ce-i toarna!
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
Vivela, care mama soare, ca aici ploua cu pietre .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
am zis eu soare? am zis ca-i toarna.
dar uite ca vad ca a dat iar soarele .
mychydutza spune:
la gara n-a plouat ...inca....si eu n-am umbrela!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela am zis eu soare? am zis ca-i toarna. dar uite ca vad ca a dat iar soarele . Traiesc in Orasul Alandala |
Bine, bine, fie ca tine .
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
bineinteles ca ploaia aia cu pietre m-a prins cu Eric in carut cand ma duceam dupa Daria
Vivela in privinta convietuirii cu natura ai perfecta dreptate. acum depinde de firea fiecaruia in ce parte face compromisurile.
sper ca nu te-ai suparat cu ingrijirea femeii la casa. normal ca tine de fiecare. nasa-mea sta la casa si e cea mai cocheta persoana pe care eu o cunosc de varsta nostra, dar are mare ajutor de la mama-sa, matusa-sa si un alt nene. sora-mea sta la casa si e f ingrijita, deci, in niciun caz nu am generalizat, era doar o "statistica" imprimata in capul meu. posibil sa fie f gresita.
in seara asta vine mama, o astept ca pe painea calda.
vroiam sa va zic de cd-urile de la danonino ca sunt frumoase, au joculete faine. merita fata de multe altele care au tot fost pe la promotii.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
Dana , e, na, cum sa ma supar? am inteles foarte bine ideea .
ps: damian a adormit pe mine, daca il mut se trezeste sigur, ca e ca o mimoza. am o dilema: cum fac sa ajung totusi la wc?