Strumfi de iul-aug 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 12
ddanagh spune:
Michi asta intentionam si noi sa mai asteptam insa a devenit ca un drog, zilnic cel putin 2 ore le pierd pe net cautand casa pe diferite site-uri.
Carla cred ca si vremea asta te influenteaza ca si eu sunt un pic intoarsa, imi afecteaza programul zilnic normal. Mananca si tu ceva dulce si citeste ceva light care sa te binedispuna.
Eu mi-am luat o prajitura cu mere ,morcov si ciocolata de la magazinul ala de naturiste de pe maria tanase. E buna rau. Sincer nu mi-a ajuns dar ma mustra constiinta sa mananc mai mult, o sa ma obezesc.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
CarlaV spune:
Dana, de cand cu sarcina nu prea mai intra dulciurile, stiu ca o sa recuperez dupa aceea.
Uite, noi avem apartament de vanzare in Mangalia, 3 camere. Acum 2-3 ani era 90k, noi cerem acum 70k si in rate, dar cum nu ma pricep sa vand, ci doar sa cumpar, ma multumesc si cu 60k toti odata. N-am idee care e tendinta, dar asa gandim noi acum.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
neatza....
o cafeluta de cicoare vrea cineva??????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatza.... o cafeluta de cicoare vrea cineva?????? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
trimiti si cu curierul?
ah, ce ma bucur ca au dat-o chix astia cu vremea si ca nu mai ploua...
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
mie mi se pare ca preturile sunt fantastic de mari acum la apartamente. 100k de euro in cacatul asta de bucuresti...sa fim seriosi! cu banii astia iti cumperi pe langa bucuresti o casa, ajungi la fel de repede in centru si mai ai si un petec de iarba, poti sa respiri un pic si mai ales poti sa discuti fara sa te bruieze atat un buldozer (cum se intampla acum la mine, simt ca o iau razna!). eu nu (mai) inteleg dorinta unora de a locui la bloc in bucuresti pe atatia bani.
mychydutza spune:
pfu, nu-mi mai zice de buldozere.......acu la mine sapa astia trotuarele de la un capat la altul.taie asfaltu cu flezu, sparg cu picamerul, sapa... asta dupa ce acu 3-4 anu au asfaltat....e groaznic: zgomot si noroi.
eu nu m-as muta la margine de bucuresti..pt ca-mi place sa le am pe toate langa mine: piata, gradinita, scoala, spital....... dar as pleca in alt oras!
vivela, te mai speli cu bicarbonat?
Vivela spune:
mychy, da, ma mai spal cu bicarbonat. mi se pare ok in continuare. chiar vroiam sa te intreb si eu acelasi lucru, mi-am amintit ieri cand faceam operatiunea asta.
cat priveste apropierea de institutii...hmmm...nu peste tot sunt scoli bune, nu peste tot sunt spitale bune, etc. deci daca vrei sa faci alegeri ok, tot trebuie sa te deplasezi. si sa strabati din titan pana in drumul taberei, de ex. la ora de varf, e o adevarata aventura, desi esti in plin oras, tot iti ia juma de zi.
revin mai incolo, trage damian de mine.
ddanagh spune:
Carla fata de acum 2-3 ani stiu ca au scazut. Dar, nu stiu de ce eu tot cred ca vor mai scadea.
Noi ne-am luat apartamentul asta cu 2 camere acum 7 ani cu 32.000 Acum 4 ani cand ne-am mutat la Ploiesti ni s-a oferit pe el 120.000 si nu am vrut noi sa-l dam, ca acum sa nu valoreze mai mult de 75.000. Si toate astea in decurs de 7 ani. Va spuneam ieri ca noi privim situatia destul de subiectiv, vedem totul numai in favoarea noastra, asa se face ca eu cred ca vor mai scadea si se va ajunge undeva la nivelul de acum 7 ani. Ca doar din punct de vedere economic nu s-a intamplat nimic fantastic, nu se mai produce mai nimic.
Vivela sincer eu prefer sa traiesc intr-un aparatament spatios (min 100 mp utili), intr-o zona spalata, fara prea multi tigani/tarani cu parc mare in apropiere (cum e tineretului din punctul nostru de vedere), sa am acces rapid la tot fara a depune un efort pentru asta (timp, masina, ....), copiii sa aibe si acum parte de activitati organizate cu alti copii (cum sunt la palatul copiilor, teatru de opera comica, f fain) fara a presupune un prea mare efort pentru mine (a-i urca in masina pe amandoi sa ma deplasez cu ei, pana ne organizam imbraca/dezbraca, vomita, transpira pe mine ma oboseste ingrozitor). Plus cand vor fi adolescenti mi se pare normal sa-si gaseasca gagici cu care sa stea sub clar de luna pe canapea in parc si sa nu le port grija cu masina (intentionam sa nu le dam masina pe mana pana nu trec de perioada de cretinism de la 18-25 ani), plus atatea altele, baschet, role, acces la diferite alte sporturi in regim de profesionalism (daca isi doresc). Ca sa nu mai zic de accesul la ce scoala ne dorim pentru ei. Noi stim ce inseamna naveta si, crede-ma nu vrem ca si copii nostri sa aibe parte de ea.
Pentru recreere avem o mica casuta in Buzau la tara, e absolut de ajuns pentru noi.
REvin ca l-a apucat plansul rau. Nu ma lasa niciun minut sa ma simt regina.
mychydutza spune:
vivela, eu am renuntat de atunci la sampon...nu se compara. si pe andrei tot asa il spal....
dana, eu nu cred sa mai ajunga vreodata la nivelul de 2003-2004.de scazut s-ar putea sa scada, dar nu spectaculos. si nu in viitorul apropiat pt ca lumea tine la pret. apartamente mai apar la licitatie si din executari silite, era un site cu d-astea. oricum bafta la cautat!
ddanagh spune:
Asaa, ca sa nu mai zic ca o casa presupune mult mai multa munca, implicit mult mai mult timp de care noi nu dispunem. Nu ne imbatam cu apa rece. amandoi avem niste servicii taman de-alea de nu iti plac tie (si nici mie) cu program de dimineata pana seara. cand ma intorc numai de gradina nu o sa-mi fie aminte.
Plus ca am eu impresia (poate gresita, su stiu) ca o data mutata la casa femeia, tocmai din lipsa timpului, parca nu mai are asa multa grija de ea si asta, in timp poate avea repurcursiuni tocmai asupra linistii familiare pentru care se muta lumea acolo. Din pacate tocmai avem un caz in cercul nostru de prieteni.
La casa pentru a-ti pastra programul normal, mi se pare ca trebuie sa dipui de mult mai mult timp liber sau, daca nu, de mai multi bani sa tocmesti oameni.
Si, nu in ultimul rand, de acolo, o sa-ti vina mult mai greu sa te duci si tu cu sotul la un teatru, la un spectacol, la un restaurant, sa bei o bere la terasa si multe altele.
pana la urma si de-aia suntem diferiti, fiecare se simte bine intr-un fel sau altul, intr-un loc sau altul.
aaa, si mi-am adus aminte, nasa-mea plateste la gaze iarna pe luna cca 1500 ron ca sa aibe in toata casa (p+1) caldura peste tot.
va pup, ies pe afara