FIV in Ungaria 130
Raspunsuri - Pagina 17
martinel spune:
alinuk, ma gandesc de multe ori cu drag la tine...ma bucur mult ca sunteti bine si mai putin si iesiti din primul trimestru.cum te impaci cu mirosurile si cu greturile?ms de gandurile bune!
gyongyi, ai mare dreptate cu "neprevazutul " la mine, de aia nici nu avea rost sa vin acum la mijlocul ciclului pana la voi .oricum am fost ieri la tm la dr mea si totul e "clean" acolo, ovarele curate, acu vedem cum or fi in z 2 de ciclu .abia astept sa ne vedem...
DaniellaSM spune:
Salut fetele,
Vesti rele stiu ca nu vreti dar asta e, dupa Luisand sunt si eu la negative!
Am primit rezultatul de singe si e negativ "1.0", in fine am sa trec si peste asta, fiecare esec tre sa fie un pas inainte, am invatat asta in astia 5 ani in care dorinta de a fii mamica ramine doar un vis , si un "vreau".
Sper sa vina ziua aia in care sa fiu fericita , adica "Mama"!
Scumpele mele pot sa va rog daca stiti? in afara de testele care sunt cerute pentru IVF , toate din lume posibile si imposibile ca sa incep o alta strategie , a ma testa si la cap daca trebuie sa stiu de ce nu vreau bebeii sa stea la mine !
Orice info e super bine venita!
Samira , iti tin pumnii si un mare pozitiv sa dea Domnul!
Pupici si curaj la fetele in focuri , iar la fetele in asteptare rezult multa rabdare si sa fie lipiciosi pin la 9 luni!
Daniela
lyly_mar spune:
Daniella
Imi pare rau ,sa ai putere multa sa o iei de la capat si sa iti lumineze DD mintea sa faci cea mai buna alegere
Analizele de trombofilie si cele genetice le-ai facut?
lasa capu,ca dc s-are rezolva asa usor ,ar fi bine!
Citat: |
citat din mesajul lui DaniellaSM Salut fetele, Vesti rele stiu ca nu vreti dar asta e, dupa Luisand sunt si eu la negative! Am primit rezultatul de singe si e negativ "1.0", in fine am sa trec si peste asta, fiecare esec tre sa fie un pas inainte, am invatat asta in astia 5 ani in care dorinta de a fii mamica ramine doar un vis , si un "vreau". Sper sa vina ziua aia in care sa fiu fericita , adica "Mama"! Scumpele mele pot sa va rog daca stiti? in afara de testele care sunt cerute pentru IVF , toate din lume posibile si imposibile ca sa incep o alta strategie , a ma testa si la cap daca trebuie sa stiu de ce nu vreau bebeii sa stea la mine ! Orice info e super bine venita! Samira , iti tin pumnii si un mare pozitiv sa dea Domnul! Pupici si curaj la fetele in focuri , iar la fetele in asteptare rezult multa rabdare si sa fie lipiciosi pin la 9 luni! Daniela |
tamys spune:
Daniella sincer nu am cuvinte care sa iti aline suferinta, nu pot sa cred ca lucrurile stau asa. Tot ce pot sa iti spun e ca Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe.
atelocin74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk hey Martinel!!!bafta draga mea! sa fie cu bb de data asta! gyongy salutari din partea noastra!!! noi ne pregatim deja sa facem eco de prim trimestru , nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp. IA nereusita nov.2010 sotul OATS moderata FIV1 dr. Zadori reusit 3 ovocite, 2 fecundate, 2 transferate, 1 embrion prins |
Alina ,draga si noi va si i-ti dorim din suflet sarcina usoara si la termen!!!!
samira33 spune:
imi pare rau, daniella
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
daniela74 spune:
Samira iti tin pumnii sa vii cu un beta frumos
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
roxibur spune:
Buna tuturor
felicitari fetelor care sunt gravide si bafta celor ce se pregatesc
Noi ne pregatim de un FIV, dar nu suntem hotarati incotro s-o apucam.
Avem deja 3IA, fara stimulare hormonala, un AMH de 0.68, endometrioza.
Stiti ceva despre endometrioza? Stim cazuri in care nu a fost necesar un FIV pt a avea bebe, dar noua aici ni s-a spus clar ca FIV-ul e singura noastra sansa.
Pentru FIV optam pentru Budapesta si o prima consultatie in luna iunie la dr. PK.
o seara buna tuturor!
atelocin74 spune:
DanielaSM, draga mea,,,,,.nu am cuvinte stiu ca parerile de rau sint cu prisos deaceea nici nu stiu ce sa-ti zic dar eu m-am gindit sa-ti trimit pe cineva sa faca ea minuni .
Capul sus , stiu ca tu esti o luptatoare ! tocmai de pe bancutza clinicii.
tamys spune:
Fetelor voi de unde va luati progesteron injectabil ? in Romania am cautat la toate depozitele si nu am gasit
toate fetele