FIV in Ungaria 130

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gia_1986 spune:

Buna Fetelor. Am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu analizele care sunt cerute de dr. K P de la Kalli.
Am in urmatorul fel FSH,LH,estradiol,PRL, TSH,anti mullerian hormone levels day 2-4 of menstrual cycle. Intrebarea mea este ca pot sa fac toate analizele enumerate mai sus in aceeasi zi, adica in zilele 2-4 din ciclul menstrual. Sau numai anti mullerianul si pentru restul sa ma duc cand nu mai sunt in ciclu menstrual. Voi cum ati procedat?
(Si noi suntem in pregatir pentru fiv1 la Kalli. la primul ciclu menstrual fac analizele iar la urmatorul incep cu ac.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gia,le faci pe toate in zilele 2-4.
hormonii sunt obligatorii in zilele 2-4...AMH se poate face oricand.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

gia, cum v-ati decis sa va indreptati catre budapesta?
ai facut laparo cu tutunaru? parca va pregateati de fiv cu el...

oricum, buna alegere ...decat tutunaru...

Mergi la inceput

samira33: multumesc mult pentru raspunsul rapid, bafta pentru voi si un test pozitiv iti doresc.
Tanno: da ai dreptate, am facut laparo cu T. dupa laparo am decis sa ramanem la el, nu am putut sa incepem tratamentul pentru ca eram foarte ocupati si am amanat. Am mai avut cateva drumuri in Ungaria si la una dintre ele am fost si la Kalli la dr. K.P. Si nici nu se compara experienta de acolo cu cel de la Tutunaru( desi am mare incredere si in el). Ne-a acordat dr. K. mai mult de 1h pentru discutii + comportamentul lui este de nota 10*. Am primit raspuns la fiecare intrebare, sau nici nu a trebuit sa intreb pentru ca spunea el totul despre FIV, fata de T. care scria sms si asculta muzica cand eram la el la consultatie si nu dura 10 minute discutia cu el. Am decis sa nu riscam si sa incepem la Budapesta. Confortul psihic si fizic este peste nivelul asteptarilor noastre. Sper sa fie cu 2 liniute. Deci pana la urma ai avut mare dreptate...:). Am citit ca o sa aveti un flacau. Sa cresteti mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

gia, cu modestie iti spun: stiu k am avut dreptate ; iar termeni de comparatie nu exista intre tutunaru - kovacs; in general intre romania si alte tari...
iti urez multa bafta in procedura pe care urmeaza sa o incepi, sa decurga totul bine si sa se lase cu
alte investigatii pe langa cele din lista ai facut?

merci pentru gandurile tale bune,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

gia, cu modestie iti spun: stiu k am avut dreptate ; iar termeni de comparatie nu exista intre tutunaru - kovacs; in general intre romania si alte tari...
iti urez multa bafta in procedura pe care urmeaza sa o incepi, sa decurga totul bine si sa se lase cu
alte investigatii pe langa cele din lista ai facut?

merci pentru gandurile tale bune,

Sper ca asa va fi si o sa ne bucuram si noi de un. Alte investigatii inca nu am facut, dar urmeaza alte teste cerute de dr. KovACS cum ar fi: hepatita si HIV, Clamydia, Papanicolau, de sange , EKG. Avem o lista completa care cred ca e acelasi la inceput la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui martinel

gyongyi, sapt viitoare pe la sf ne vedem, abia astept!!!eu o sa te sun in z 1 pt a te anunta ca sunt pregatita de start.deci daca trebuie anuntata d-na dr, te rog sa o anunti ca ajungem si noi sapt viitoare.
miha, mamica de marisa ce face, ce noutati ai de la ea? te pup!

Buna Crisyna , chiar ma bucur ca sinteti atit de hotariti ! cred ca ar fii bine sa te vada si medicul tau ginecolog inainte sa ajungi aici desi cu toate vazitele si nevazutele in a doua zi la tine a fost surpriza ,,,chistul.
Am sa vorbesc si la clinica ca o sa vii dar ne auzim in prima zi a ciclului ms la mtelefon .
Va pup pe amindoi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atelocin74

Citat:

gyongyi, sapt viitoare pe la sf ne vedem, abia astept!!!eu o sa te sun in z 1 pt a te anunta ca sunt pregatita de start.deci daca trebuie anuntata d-na dr, te rog sa o anunti ca ajungem si noi sapt viitoare.

Buna Cristyna , chiar ma bucur ca sinteti atit de hotariti ! cred ca ar fii bine sa te vada si medicul tau ginecolog inainte sa ajungi aici desi cu toate vazitele si nevazutele in a doua zi la tine a fost surpriza ,,,chistul.
Am sa vorbesc si la clinica ca o sa vii dar ne auzim in prima zi a ciclului ms la mtelefon .
Va pup pe amindoi.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Buna Cristyna , chiar ma bucur ca sinteti atit de hotariti ! cred ca ar fii bine sa te vada si medicul tau ginecolog inainte sa ajungi aici desi cu toate vazutele si nevazutele in a doua zi la tine a fost surpriza ,,,chistul.
Am sa vorbesc si la clinica ca o sa vii dar ne auzim in prima zi a ciclului ms la telefon .
Va pup pe amindoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hey Martinel!!!bafta draga mea! sa fie cu bb de data asta!

gyongy salutari din partea noastra!!!

noi ne pregatim deja sa facem eco de prim trimestru , nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp.

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
FIV1 dr. Zadori reusit
3 ovocite, 2 fecundate, 2 transferate, 1 embrion prins

Mergi la inceput