FIV in Ungaria 130
Raspunsuri - Pagina 15
DaniellaSM spune:
Buna Seara Gyongyi,
Iti multumesc din suflet, tare mi as dori sa ne intilnim pe bancuta in fata la Kaali si eu cu bebeii dupa mine , sper !!!!!
Chiar alaltaieri a venit vorba de tine cu sotul meu, esti o scumpete!
O seara buna va doresc , si sa visati cu ingerasi !
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pussi salutiiiiiii, pt. fetele care cunosc Szeged-ul am rugamintea sa-mi spuneti adresa sau sa-mi explicati cum se ajunge la Clinica Noua din Szeged. La clinica Kaali stiu sa ajung....dar la Clinica Noua( ma intereseaza ortopedia) nu stiu... Multumesc anticipat! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007 Suntem mari DOAMNE AJUTA! |
Am vazut ca ti-a raspuns Gyongyi.
mamica si fetele.
Gyongyi te tot urmaresc pe mess dar nici o sansa.
Cum sunteti?
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi
ioana3110 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar ioana ,mi-am facut azi rezervare la korall,dc vrei detalii activeaza-ti MP. Sa incepi cu dreptul procedura! [blue] |
Merci de urare Lyly
Scuze, dar nu stiu ce inseamna sa-mi activez MP?
e messengerul?
atelocin74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunshine4ever
Am vazut ca ti-a raspuns Gyongyi. mamica si fetele. Gyongyi te tot urmaresc pe mess dar nici o sansa. Cum sunteti? ''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011) MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi |
Buna , cind intri pe mess da-mi un bip s-as purea sa chiar fiu.
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
In sfarsit acasa.
Dar..........atata treaba am avut pe tot drumul ca acum i-as scrie lui PK, sa ii mai pun ceva intrebari.
Oare e bine sa ii scriu?
Deci, PK super de treaba, am inteles ce mi-a explicat.
A fost foarte incantat de analize, care, in comparatie cu ultimul FIV, au fost mult mai bune.
Mi-a recoltat si pentru clamidia si mi-a facut ***sonografie, ca nu stiu exact cum se numeste.
Consultatia si chestiile astea doua m-au costat 31000 forinti.
Pe medicamente am dat 80000 forinti.
Incep anticonceptionale de la urmatorul ciclu, cand ii voi scrie mail in prima zi.
Banuiesc ca tb sa iau tota folia si pe urma ii mai scriu si imi zice el cand tb sa fac menopurul?
Aveti idee cam cum as putea calcula cu aproximatie perioada i care ar tb sa ma duc la Budapesta?
M-ar interesa, ca sa pot vorbi la pensiune.
Menopur mi-a dat 3 pe zi si atat. Altceva nu am primit.
Va pup si multumesc pentru raspunsuri.
ioana3110 spune:
Georgiana
in ziua cand iti vine ciclul va trebui sa-i scrii lui PK
practic in prima sau a doua zi incepi anticonceptionalele, el o sa iti spuna atunci daca le iei 14 zile sau 21 de zile
sau intre
dupa care vre-o 4-5 zile nu iei nimic si dupa aia iei menopurul
dar in ziua 1 de ciclu, ii spui pe mail ca a venit si iti trimite imediat schema de tratament
stai linistita ca ai la dispozitie minim o luna din prima zi de ciclu , in care sa faci rezervari la pensiune
Mie mi-a venit ieri, azi am inceput anticonceptionalele si sunt programata pe 9 iunie la consultatie si monitorizare
si am la fel, dar doar 2 fiole de menopur pe zi
cybele spune:
Georgiana, in zi 1 cand ii vei scrie lui PK el iti va trimite pe mail schema de tratament completatata cu datele exacte: cate zile iei Marvelon, cate zile faci pauza si cand trebuie sa fii la Budapesta pentru primul ultrasound in a sasea zi de tratament.
Asadar pana in prima zi de CM nu are sens sa faci vreo rezervare.
GeorgianaI spune:
Ioana, Cybelle multumesc mult pentru lamuriri.
Problema e ca acolo unde am stat noi e cam full in iunie si in iulie. Dar am sa scriu ca numai la sfarsitul lunii stiu exact perioada si sper sa fie ok.
Deci, pana la sfarsitul lunii trebuie sa stau calma , sa nu ma agit .
Fetele, menopurul pot sa il tin in frigider?
Va pup.
martinel spune:
gyongyi, sapt viitoare pe la sf ne vedem, abia astept!!!eu o sa te sun in z 1 pt a te anunta ca sunt pregatita de start.deci daca trebuie anuntata d-na dr, te rog sa o anunti ca ajungem si noi sapt viitoare.
miha, mamica de marisa ce face, ce noutati ai de la ea? te pup!
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
tot nu fac testul
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2