Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Incet, incet se clarifica lucrurile, dupa cum vad.

Carevasazica, incompetentii de americani il puteau executa oricand pe Osama, caci stiau din interogatiile prizonierilor adusi in Guantanamo in 2001 despre vila luxoasa construita in 2005, unde Osama se ascundea de 11 ani.

Inca si mai evident este ca FBI-CIA-NSA-IRS-FDA si alte asemenea asteptau un moment favorabil pentru actiune, ca sa-l puna intr-o lumina proasta pe Donald Trump.

Detalii incep ca se contureze despre actiunea in sine. Se pare ca rafalele de gloante au fost declansate prin apasarea pe tragaci, spun expertii balistici de la "Adevarul", in timp ce elicopterele de tip necunoscut aveau doua elici, una orizontala si una verticala, conform unei surse confidentiale de la Ministerul Apararii (sub conditie de anonimitate).

Alte implicatii minore, cum ar fi impactul asupra celulei yemenite si persepctivele retragerii din Afghanistan, sunt ignorate de experti ca fiind banale si fara nici un sarm hollywoodian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren
persepctivele retragerii din Afghanistan

Cam in cat timp este preconizata retragerea?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:

Incet, incet se clarifica lucrurile, dupa cum vad.

Carevasazica, incompetentii de americani il puteau executa oricand pe Osama, caci stiau din interogatiile prizonierilor adusi in Guantanamo in 2001 despre vila luxoasa construita in 2005, unde Osama se ascundea de 11 ani.

Da,tipic hollywoodian .N-am mai vazut filmul asta?Se explica prin aceasi metoda prin care se explica caderea WTC-7 fara a fi lovit de niciun avion.Sau a disparitia miraculoase a Boeingului care cantarea vreo 100 de tone si care a lovit Pentagonul (asta inca o minune!i-a uluit pe experti a fel cum i-a uluit si caderea "curata" a cladirilorsi prezenta termitului-folosit la demeolari controlate) dar si a disparitiei pasagerilor de la bord.Morti,morti da` nu`s niciunde.

Citat:

Inca si mai evident este ca FBI-CIA-NSA-IRS-FDA si alte asemenea asteptau un moment favorabil pentru actiune, ca sa-l puna intr-o lumina proasta pe Donald Trump.

Detalii incep ca se contureze despre actiunea in sine. Se pare ca rafalele de gloante au fost declansate prin apasarea pe tragaci, spun expertii balistici de la "Adevarul", in timp ce elicopterele de tip necunoscut aveau doua elici, una orizontala si una verticala, conform unei surse confidentiale de la Ministerul Apararii (sub conditie de anonimitate).

Alte implicatii minore, cum ar fi impactul asupra celulei yemenite si persepctivele retragerii din Afghanistan, sunt ignorate de experti ca fiind banale si fara nici un sarm hollywoodian.

Normal,detaliile se contureaza pe parcurs chiar daca nu corespund cu logica si stiinta.La fel sunt ingonorate destule dovezi ,demonstratii ,declaratii ale celor care au fost la fata locului .Sunt ingorate cu succes pina si pasapoartele faptasilor "cazute" la citiva m de WTC,o masina plina de acte ,schite si documente ,dar si mai si,identitatile "teroristilor" care de ani de zile striga nemultumiti ca sunt vii si nevatamati si traiesc prin Maroc,Dubai ,Tunisia...etc.
Oricum,oamenii de stiinta,universitari si militari care cauta adevarul despre 9/11 sunt toti niste paranoici,adepti ai teoriei conspiratiei .La fel sunt toti cei care se indoiesc de varianta oficiala a guv. american.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Cam in cat timp este preconizata retragerea?

L-am sunat pe Obama sa-l intreb, dar era putin ocupat cu jurnalistii... asa ca folosesc surse publice de informatie ca sa raspund.

O sursa interesanta este "Obama's War" de Bob Woodward, in care este explorata relatia tensionata dintre Casa Alba si Pentagon: pe scurt, Obama vrea o retragere cat mai rapida, in timp ce generalii se opun. Cu totii vor sa se retraga lasand in urma o administratie afghana care sa-i poata controla pe Taliban, evident.

Mai recent, stiri precum cea de aici indica dorinta lui Obama de a incepe retragerea trupelor inca din iulie. Tot acel comentariu arata ca principalul impediment este virulenta atacurilor Taliban - a caror organizatie se spera ca a fost considerabil slabita prin eliminarea lui bin Laden.

Cititi articolul, este destul de informativ (spre deosebire de alte elucubratii care plutesc pe net).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Pe cand un film cu aceasta tema? Ca la cate scenarii sunt... Arnold lipseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Pe cand un film cu aceasta tema? Ca la cate scenarii sunt... Arnold lipseste.

Tisina

Arnold e bagat in politica, nu merge ... Pe Bruce Willis daca il baga iar nu e bun ca ala ii salveaza pe toti si film fara un american mort nu da bine (tre' sa aiba pe cine plange la sfarsit). Cred ca Stalone ar fi mai potrivit, in colaborare cu 'trillerul politist" Jean-Claude Van Damme (ca sa ilustreze colaborarea multinationala din cadrul NATO)

Oricum, la modul cel mai serios, sunt convinsa ca Hollywoodul nu rateaza un asa subiect.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

O sa va spun si eu ce am auzit azi dimineata la stiri in masina. la fel ca ocebine, nu vreau sa intru in polemici. credeti ce vreti.

A fost o actiune a unui grup din marina sua un grup de elita supranumit SEAL team number Six, In fine, oameni foarte bine antrenati si dintre cei mai buni.

A fost o operatiune strict secreta despre care nu au stiut decit citiva oameni din guvernul american si presedintele. Cind au initiat operatiunea nu stiau ca e Osama insa din faptul ca aceasta casa nu avea telefon si internet iar locatarii isi ardeau gunoiul menajer in loc sa il scoata in strada ca toata lumea, a creat suspiciuni. Prin deductii logice si urmarind curierii de incredere care intrau si ieseau din casa cu ziduri f. inalte si f. pazita au dedus ca e vorba de un terorist notoriu, probabilitatea ca sa fie osama, fiind f. mare.

Corpul lui osama a fost luat de americani pt identificare. A fost ingropat in mare pt a se evita un mormint care sa devina "shrine" sau loc de rugaciune si inchinare pt altii.

Obama si seful cia au urmarit 'live' desfasurarea operatiunii.

Toate aceste lucruri le puteti citi si pe abc.news si msnbc.news

merci mult de detalii

Pe mine ma mira ca

- obama s-a uitat la un astfel de film daca stia doar ca e un mare terorist

- in presa s-a scris ca a fost ars si aruncat in mare imediat... cand ei l-ar fi despicat sa vada fiecare celula in parte daca a fost sau nu a lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

De mort e mort, eu asa cred, dar din 2007, pai de cand a zis Benazhir Bhutto, dar l-au scos si pe el acu cu scenariu de prost gust din palarie ca pe iepure. Azi era de ras cum aratau astia cica o intrunire in care Hillary Clinton, Obama, Bidden si nu mai stiu care se uitau Domne in direct la actiune, un fel de reality show ca sa zic asa. Cu mainile la gura (parca ce sa zic o fi asa greu de mimat cand zice unu: actiune). Aici e asa o senzarie de disbelief. AEX e la pamant, ieri cica bursele erau vesele, sareau intr-un picior. Acu ca nu le merge asa bine, cica sunt nervoase . Astia chiar ne cred asa prosti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Si uite asa apare adevaratul motiv, sa impulsioneze economia varza americana. Ieri stiri peste tot in lumea financiara ca sa vanda lumea aurul si argintul ca scazuse pretul si va mai scade (ca cica dolarul are muschi pe el, cat o zi??). Astia oare ce naiba cred ca cineva care lucreaza cu uneltele financiare chiar nu stie cum merge bursa?? Dovada ca azi bursele sunt la fel, le-a trecut entuziasmul de la o zi la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1382908/Osama-Bin-Laden-dead-Did-WikiLeaks-force-Obama-out.html

iar pt varianta Holywood-iana - uite aici o lista cu niste "Gica duru" care completeaza sugestiile voastre - mai de varsta 2-a si jumatate sprea a 3-a: deci pe langa Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger, as propune: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis (taman ca mi-am pierdut timpul, acum vreo doua seri, vizionand comedioara "The Expendables" )

Mergi la inceput