Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Auziti dar chiar si asa, nu e jenant, de-a dreptul penibil ca un stat, plin de institutii d-astea gen FBI, CIA, etc. sa nu fie in stare sa prinda unul decat dupa 11 ani?

Dupa parerea mea, si nu numai a mea, din ceea ce citesc ca se scrie pe net, s-au facut de ras in ultimul hal. Bine ca ii doare pe ei la ciorapi de ceea ce zice lumea, ei merg mai departe cu: da-i si lupta si mai omoara unul altul, sa tinem ocupata lumea cu asemenea stiri sa nu bage de seama ca coana america e falimentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La ce afaceri invartea Osama si ce milioane de verzisori avea, ma indoiesc ca stergerea de pe statul de plata a CIA a fost motivul principal al supararilor. Avea el altele pe suflet.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.hotnews.ro/stiri-international-8576850-comandoul-avut-misiunea-ucida-nu-captureze-osama-bin-laden.htm" target="_blank">Osama, da-te prins, ca te omoram oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Gluma proaspat citita (v-o traduc din olandeza):

"Osama Bin Laden suna la Obama si zice:
-am visat aseara ca pe toate casele, cladirile din SUA era pancarte mari, albe...
-asa si? ce scria pe ele?
-ura, sa traiasca osama!
-ah, de fapt era doar o greseala de tipar, erau pentru mine, zice Obama laconic, si continua: dar sa stii ca ma bucur ca ai sunat, ca vroiam sa-ti spun ceva.
-ce?
-pai sa stii ca si eu am visat ceva. Despre Afghanistan. Cica erau niste cladiri frumoase, noi, zgarie-nori, case albe, cu acoperisuri rosii, tot felul de blocuri si pe toate tot asa pancarte multe, albe.
-si, ce scria pe ele? zice Osama curios la culme.
-nu stiu ca nu cunosc ebraica, ii raspunde Obama laconic si inchide telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Imi si imaginez cand au facut agenda la Casa Alba...29 Aprilie...nunta regala...ocupat...30 aprilie...beatificarea...ocupat...1 mai...duminica....2 mai...e bun...

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Bine zici!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Daca stiau incompetentii astia de Panetta si Mueller sa citeasca la gazeta sateasca, ar fi aflat si ei unde mergea bin Laden la frizer, si-l prindeau mai repede. Mai ales FBI-ul, a carui jurisdictie include evident si Islamabad-ul.

Si mai bine, trebuiau sa-l roage pe Chuck Norris sa-si gaseasca timp intr-o dimineata, intre doua filmari... Asa, Chuck ar fi scos de la el si cele 5 conturi CIA de cate 32 de digits, pe care le folosea Osama la cumparaturi.

Oh, brother.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu sunt uimita cat de "bine" se ascundea Osama asta. Intr-un cartier rezidential, in buricu' targului, intr-o casa cu ferestre mari si pazit de 2 barbati si o femeie.
Acum inteleg de ce nu l-au gasit americanii pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

"Si mai bine, trebuiau sa-l roage pe Chuck Norris sa-si gaseasca timp intr-o dimineata, intre doua filmari... "

LOL asa e!! :)))

Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Da,da...intr-o vila de peste 1000000 mil de euro ,in Pakistan!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput