Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Andacos,si cum ai ajuns la concluzia ca sunt atit de orbita de furie?M-ai vazut bajbaind tastele si ti`ai dat seama ca din cauza furiei nu le vad?
Nu,nu sunt orbita de furie,sunt dezgustata de vehementa cu care atacati ori de cite ori aveti ocazia,de modul in care va acoperiti ochii fara ca macar sa incercati sa intelegeti ce vreau sa zic.
Sunt dezgustata de aroganta cu care ii indemnati pe toti sa citeasca si ii intrebati "da stiti ce inseamna Islam,stat islamic ..bla,bla,bla?" De parca voi stiti!!!Ha!?
Aceasi senzatie in provoaca modul in care imi rastalmaciti orice cuvintel,felul in care ma trageti la raspundere pt. orice se intimpla in lume.
Sunt absolut socata de atitudinea de "lume buna" si civilizata care refuza sa inteleaga ca are o parte de vina la tot ce se intimpla in lumea asta.Te dau exemplu pt. ca voi sunteti un exemplu prin atitudinea voastra.Va credeti mult deasupra salbaticilor din Afganistan(btw,cum era Afganistanul acum 40 de ani?daca tot il stiti astazi drept cel mai fundamentalist stat islamic )Irak,Iran...toti is niste rai si niste nemernici numai voi sunteti virtuosi/virtuoase si nu aveti nicio vina pt. ce se intimpla in lume.

Whatever happens don`t let go of my hand!

I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Andacos,si cum ai ajuns la concluzia ca sunt atit de orbita de furie?

COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
NEW MIDDLE EAST
DEMOCRACY!

Citindu-tzi mesajele!

Ca si asta de altfel!

Si daca tu imi potzi cita macar un mesaj in care eu andacos am spus ca-s superioara musulmanilor indiferent din ce parte a globului,inseamna ca deja m-am ramoloit complet si ireversibil!

Da'tzi place tzie sa fii drama queen,sa te martirizezi,sa-tzi pui cenusa-n cap atunci cind nu trebuie!

Ai intzeles macar ca EU vorbesc de extremisti?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Luna,din pacate eu nu pot sa mai scriu pe tema aceasta pt. ca apare denizel cit ai zice peste ,urlind "proselitiiiiiiiiiiism".
In cuvinte scurte,impartasesc aceasi opinie cu tine.Teologic dpdv islamic exista reguli pt razboi ,reguli care interzic cu desavirsire atacul/omorul necombatantilor(aka,civililor,copii,femei,batrani..etc)

Trage si tu concluzia!E bine si islamic ce fac unii musulmani??Eu zic ca nu!DC`istele imi dau peste gura pe fiecare topic "zii hannen,nu sunt musulmani aia care fac si dreg,aia care ard crestini,aia care..."a mers pina acolo incit sa scrie timpenia ca eu vreau sa o omor pe ea!!Imagineaza`ti!!Asta din cauza ca am incercat sa`i explic o chestie,dificila ce`i drept.Desi am explicat fie ca`mi place sau nu,personal nu si nu intentionez sa fac/dreg vreodata...bla..dar ca pot sa inteleg motivatia,ca are o logica cumva ...am ajuns ca vreau sa iau gatul!

Totusi nu inteleg de ce ti`e teama cind vezi masina pe strada unde locuieste familia a carei doamna poarta niqab?Ce treaba are politia cu tine?Sau automat niqabul inseamna bombe pe sub el?
Azi niqabul,maine hijabul...

COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
NEW MIDDLE EAST
DEMOCRACY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Mai devreme sau mai tarziu, cineva cu sabia te va gasi si acolo. Si tare bine ar prinde un "scut" atunci...

Acum e timpul ca hannen sa-i ofere lui accept un link un scut de nadejde:)). Io doar ii arat pe harta unde-i Deveselu :)).

Hannen, repet, exagerezi.
Nu-ti cere nimeni sa te duci si sa le pui catuse tuturor musulmanilor nebuni, am doar impresia ca se asteapta de la tine macar sa nu le mai gasesti scuze.
Nu de alta, da' nu-s din aia care nu s-au dus la scoala si iti fura portofelul in autobuz, is din aia care fac sa dispara autobuzul tocmai fiindca s-au dus la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hannen ca sa-ti raspund la intrebare (btw, ma bucur ca avem opinii asemanatoare, nicio secunda nu am crezut ca sustii terorismul de orice natura) e simplu sa tragi concluzii cand in fiecare sapt mai auzi de complotari teroriste, mai se bubuie vreun dezaxat. Probabil e urat sa tragi concluzii, insa cand locuiesti pe strada cu o femeie pe care incerci sa o privesti in ochi (sigura parte a corpului vizibila), sa faci contact vizual poate astfel intri in vorba, ca traim intr-o tara libera, e ok sa socializam si ti se eveita privirea, ei de atatia ani nu socializeaza cu nimeni de pe strada noastra (treaba lor pana la urma) totusi cand vezi politia la usa lor incepi si te intrebi: ce o fi? furt? crima? si ajungi cu gandul unde poate nu ar trebui! Dar iti fuge gandul, pentru ca ai copii, pentru ca ei sunt retrasi, izolati, fara dorinte de integrare.

Ori crede-ma, mi se pare totusi aberant sa emigrezi si sa refuzi cu incapatanare sa te adaptezi. Si aici nu ma refer la adoptarea portului ci la vorbitul limbii tarii respective, socializare, etc.

Si ca sa intelegi: aceeasi parere o am despre toate comunitatile inchistate si de indieni, chinezi, est-europeni, etc. Nu mi se pare normal sa-ti pun eu statul, in tara mea, inscriptii la metrou in limba ta ca tu nu intelegi engleza. Si totusi UK a facut-o si p'asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

dar ca pot sa inteleg motivatia,ca are o logica cumva

hannen, cumva ce logica are? eu una asta nu inteleg. in toate subiectele de acest gen sustii ca toti vorbim de islam dar nici unul nu avem habar ce inseamna acesta. am rugamintea sa imi explici si mie ce inseamna islamul si de ce e logic sa ucizi si sa te ucizi in numele lui.

Mergi la inceput

Alinta motivatia de baza din punctul meu de vedere e lasitatea. Daca ai cohones (sa ma scuze doamnele) ia-ti frate armata, daca ai adepti, ataca America, Anglia, Franta etc.

Dar e mai simplu asa nu? Arunci in aer oameni nevinovati in numele Jihadului. Fara macar a sti cati adepti ai. Dar ajungi sigur in Rai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Noi nu stim ce inseamna islamul. Stie ea, care s-a convertit dupa o perioada de timp dupa ce s-a maritat. Culmea, a gasit religia perfecta, nici n-a cautat-o prea mult, era ascunsa dupa pantalonii sotului.
Si ca ea sunt o gramada care se convertesc, zicea una (moldoveanca de peste Prut), "m-a rugat sotul sa ma gandesc la islam si m-am convertit ca e mai bine sa fim toti in aceeasi religie, mai ales copiii". Wtf?
Asta e cu convertirea, pardon revertirea si cu stiinta in islam pe care nu o poti avea decat daca citesti Coranul in original (araba) si studiezi multi, multi ani...

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Luna said: Chiar urmeaza sa ma mut langa o moschee si traiesc intr-un oras cu o comunitate mare de musulumani.

No way! Nu-mi spune ca te muti la Luton! Oras mai prost vazut nu cred ca exista in tot UK!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Luna said: Chiar urmeaza sa ma mut langa o moschee si traiesc intr-un oras cu o comunitate mare de musulumani.

No way! Nu-mi spune ca te muti la Luton! Oras mai prost vazut nu cred ca exista in tot UK!

NUUUUU! Nu ma mut in Luton nici sa ma platesti. Raman in Watford insa avem si noi o moschee aici, aproape de centru.

Mergi la inceput